Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Mielőbbi jobbulást és felépülést, remélem mihamarabb tünetmentes leszel.Mi a kérdés pontosan? Igen, ma is karanténomat töltöm, pozitív koronateszt miatt. Nem tudom hol kaptam be. Begartottam mindent, nem mentem nyaralni, nem tobzódtam a Balatonon, emiatt. Budspesten is el lehet tölteni az időt remekül. Engem kurvára legyengített, folyamatos fejfájás és szédülés. de annyira, hogy a konyháig kimentem és azt hittem összecsuklom. Tényleg kurvára le tud gyengíteni és nincs ellenszer. Figyelj, hogy kajálj. Továbbá elveszítettem a szaglásomat, ez mostanra is max 20 százalékban jött vissza. Holnap megyek új tesztre, magánlaborba, mert a rendszer pozitívként sem ad neked második tesztet. Enélkül viszont felelőtlennek tartom visszamenni a közösségbe. Ma van a második tünetmentes napom. Három kell. De azt érzed, amikor elmegy belőled ez a dög. Valahol jó túl lenni rajta. A bezártság frusztráló. Még inkább az érzés, hogy megfertőzhettél valakit. mert éreztél még valamit, de elmentél még arra a melóra. Mert nem hitted el. Nagyon úgy tűnik, hogy én nem fertőztem meg senkit. Itthon a nőmet sem. De ez is nehéz, elbarikádozod magad, és nemhogy egy ölelés, apró érintés, de 5 méter távolság, két részre osztott lakás. Tényleg sérül a szeretet átadása, ha nincsenek ezek a gesztusok. Már nagyon várom, hogy visszatérhessek az aktív emberek közé. Remélem péntekre lesz negatív tesztem. A betegség létezik, és rendesen megfektet, ha az immunrendszered úgy reagál rá. De semmi pánik. Türelemjáték és túl leszel rajta. Persze én edzett vagyok. Nekem 2016-ban agydaganatom volt, és abból is visszajöttem. Ott szembe kellett néznem az elmúlással is, azóta nincs olyan eü ügy, amitől félnék. Erős vagyok. De vigyázzatok. Próbáljátok megúszni. Legyetek óvatosak és figyeljetek oda a környezetetekre.Nem vagyok sem vírus tagadó sem hívő március óta azt teszem ami épp lehetséges,eleve kerültem az embereket régen is most is valamint elég ritkán lakott helyen is lakom szóval nincs buli stb.elvileg @Zalán-nak volt itt pozitív tesztje pl, nemtom hogy ő hogy viseli
Van pár érdekes kérdés ami éjszaka eszembe jutott...
Első hullámban 1 db face ismerősöm volt aki szerinte elkapta a koronát egy se több IRL pedig nulla.
Mai napig a második hullámban egy IRL ismerősöm kapta el facebook ismerős egy sem akiről tudok...
Ugye május óta mindenki flangál,érintkezik bulizik mit csinált a vírus jun-juliusban ?
Mit tervez a kormány jelenleg ? követi a trump módszert ?
meddig lesz iskola ?
Janek
rajta kívül pozitív teszt itt nem rémlik, pár negatív meg produkált tünetek
Negritis
Zalán
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Nekem tobb ismerosom is csinalt pozitiv tesztet, ebbol 1 volt tenylegeses szarul (2 nap magas laz). Ami erdekes hogy jomagam ezzel az emberrel egyutt kerti partiztam (johet a judging) egy 10+ fo tarsasagaban. Ez egy szombati nap volt, emberunk hetfore lett rendesen szarul. Onkentes karantenba vonultam es vartam hogy tortenjen valami, halisten semmilyen tunet nem jelentkezett es ami erdekes a tarsasag tobbi tagja is mindenfele tunet nelkul meguszta ugy hogy legalabb 10 orat voltunk egyutt mindenfele vedekezest figyelmen kivul hagyva. (Nem jaszkarizas, nem kovetendo de a sztori szempomtjabol nem elhanyagolhato) Egyikunket sem kutattak fel de ezt mar mondani sem kell. Nem tartozom en sem egyik megoszto taborba se, ez szimplan a sajat szemelyes elmenyem ezzel az egesszel kapcsolatban.szerintem ebben nincs semmi judge-olandó, én is egy lakásavatón voltam együtt, kisebb társaságban olyannal, aki másnap lett rosszul. mindenki teszteltette aztán magát, addig önkéntes karantén (oké, nekem könnyű, március óta itthonról dolgozhatok), mindeki negatív lett, kivéve az említett úriembert. eljárni közösségbe, főleg privát eseményekre szerintem normális dolog, normális emberi igény.
JéBé
szerk: nálunk (nála) sem volt semmiféle hivatalos kontakt kutatás.
Szerkesztette: winston
több mint 5 éve
Nem vagyok sem vírus tagadó sem hívő március óta azt teszem ami épp lehetséges,eleve kerültem az embereket régen is most is valamint elég ritkán lakott helyen is lakom szóval nincs buli stb.Mi azon filóztunk, hogy rengeteg híres emberről (sportoló, színész, politikus) derült ki, hogy elkapta, de az egyetlen Boris Johnsonon kívül még csak rosszul se nagyon volt egyikük se (szerencsére persze), nemhogy ne adj isten belehalt volna... miközben az átlagemberek közül pl a 39 éves tanár meghal 🙁😳
Első hullámban 1 db face ismerősöm volt aki szerinte elkapta a koronát egy se több IRL pedig nulla.
Mai napig a második hullámban egy IRL ismerősöm kapta el facebook ismerős egy sem akiről tudok...
Ugye május óta mindenki flangál,érintkezik bulizik mit csinált a vírus jun-juliusban ?
meddig lesz iskola ?
Janek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mi a kérdés pontosan? Igen, ma is karanténomat töltöm, pozitív koronateszt miatt. Nem tudom hol kaptam be. Begartottam mindent, nem mentem nyaralni, nem tobzódtam a Balatonon, emiatt. Budspesten is el lehet tölteni az időt remekül. Engem kurvára legyengített, folyamatos fejfájás és szédülés. de annyira, hogy a konyháig kimentem és azt hittem összecsuklom. Tényleg kurvára le tud gyengíteni és nincs ellenszer. Figyelj, hogy kajálj. Továbbá elveszítettem a szaglásomat, ez mostanra is max 20 százalékban jött vissza. Holnap megyek új tesztre, magánlaborba, mert a rendszer pozitívként sem ad neked második tesztet. Enélkül viszont felelőtlennek tartom visszamenni a közösségbe. Ma van a második tünetmentes napom. Három kell. De azt érzed, amikor elmegy belőled ez a dög. Valahol jó túl lenni rajta. A bezártság frusztráló. Még inkább az érzés, hogy megfertőzhettél valakit. mert éreztél még valamit, de elmentél még arra a melóra. Mert nem hitted el. Nagyon úgy tűnik, hogy én nem fertőztem meg senkit. Itthon a nőmet sem. De ez is nehéz, elbarikádozod magad, és nemhogy egy ölelés, apró érintés, de 5 méter távolság, két részre osztott lakás. Tényleg sérül a szeretet átadása, ha nincsenek ezek a gesztusok. Már nagyon várom, hogy visszatérhessek az aktív emberek közé. Remélem péntekre lesz negatív tesztem. A betegség létezik, és rendesen megfektet, ha az immunrendszered úgy reagál rá. De semmi pánik. Türelemjáték és túl leszel rajta. Persze én edzett vagyok. Nekem 2016-ban agydaganatom volt, és abból is visszajöttem. Ott szembe kellett néznem az elmúlással is, azóta nincs olyan eü ügy, amitől félnék. Erős vagyok. De vigyázzatok. Próbáljátok megúszni. Legyetek óvatosak és figyeljetek oda a környezetetekre.Nem vagyok sem vírus tagadó sem hívő március óta azt teszem ami épp lehetséges,eleve kerültem az embereket régen is most is valamint elég ritkán lakott helyen is lakom szóval nincs buli stb.elvileg @Zalán-nak volt itt pozitív tesztje pl, nemtom hogy ő hogy viseli
meddig lesz iskola ?
Janek
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/10/14/harom_pedagogus_halt_meg_eddig_koronavirusban/Mennyi halál is a sok?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nekem tobb ismerosom is csinalt pozitiv tesztet, ebbol 1 volt tenylegeses szarul (2 nap magas laz). Ami erdekes hogy jomagam ezzel az emberrel egyutt kerti partiztam (johet a judging) egy 10+ fo tarsasagaban. Ez egy szombati nap volt, emberunk hetfore lett rendesen szarul. Onkentes karantenba vonultam es vartam hogy tortenjen valami, halisten semmilyen tunet nem jelentkezett es ami erdekes a tarsasag tobbi tagja is mindenfele tunet nelkul meguszta ugy hogy legalabb 10 orat voltunk egyutt mindenfele vedekezest figyelmen kivul hagyva. (Nem jaszkarizas, nem kovetendo de a sztori szempomtjabol nem elhanyagolhato) Egyikunket sem kutattak fel de ezt mar mondani sem kell. Nem tartozom en sem egyik megoszto taborba se, ez szimplan a sajat szemelyes elmenyem ezzel az egesszel kapcsolatban.
több mint 5 éve
Nekem már több közeli-távoli ismerősöm is volt vírusos, főleg most a 2. hullámban, az elsőben csak egyikük. Én is voltam múlt hét pénteken teszten, mert egyikükkel találkoztam, majd másnap lett rosszabbul, és lett pozitív a tesztje. Szerencsére nem kaptam el.Nem vagyok sem vírus tagadó sem hívő március óta azt teszem ami épp lehetséges,eleve kerültem az embereket régen is most is valamint elég ritkán lakott helyen is lakom szóval nincs buli stb.elvileg @Zalán-nak volt itt pozitív tesztje pl, nemtom hogy ő hogy viseli
meddig lesz iskola ?
Janek
Negritis
több mint 5 éve
Nem vagyok sem vírus tagadó sem hívő március óta azt teszem ami épp lehetséges,eleve kerültem az embereket régen is most is valamint elég ritkán lakott helyen is lakom szóval nincs buli stb.elvileg @Zalán-nak volt itt pozitív tesztje pl, nemtom hogy ő hogy viseli
meddig lesz iskola ?
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem vagyok sem vírus tagadó sem hívő március óta azt teszem ami épp lehetséges,eleve kerültem az embereket régen is most is valamint elég ritkán lakott helyen is lakom szóval nincs buli stb.Van pár érdekes kérdés ami éjszaka eszembe jutott...
meddig lesz iskola ?
több mint 5 éve
rontgen.444.hu/2020/10/14/az-egeszsegugyi-kormanyzat-jarvanykezelesi-koncepcioja-osszeomlott-ki-kene-talalni-valamit-mielott-nagy-baj-lesz#álligfelfegyverkezve
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
920/27

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/10/14/emmanuel_macron_koronavirus_franciaorszag_szigoritasok/
több mint 5 éve
Nem az jött le, és nem is neked szólt konkrétan, hanem úgy általában volt észrevétel, hogy azért tavasz óta eléggé kiderült, hogy mennyire kamu világban élünk* és valójában mennyi hót felesleges dolgot csinálunk jó dolgunkban, amit igazából mindenki tud nélkülözni. Nem konkrétan te, nem konkrétan én, hanem az emberiség nagy része.Nem igazan ertem a kommented. Vagy ha neked ebbol az jott le, hogy az altalam sehol sem emlitett "plazazast" siratom, akkor nem fuzok tovabbi kommentet a hozzaszolasodhoz.Minden fel-autoriter / autoriter rendszer leszurte a tanulsagot ebbol a virusbol amugy. Annak ellenere, hogy a teljes tarsadalmat nezve kb. egy influenzarol beszelunk halalozasi aranyok tekinteteben, a legfejlettebb nyugati demokraciakban is a tobbseg elfogadta a legfeltettebb alkotmanyos jogai megnyirbalasat. Zarja be az uzletet, maradjon otthon, ne menjen edzeni, nincs eskuvo, a szerettedet nem temetheted el stb.Azaz ezeken is látszódik hogy mennyire nélkülözhető valójában a fitneszterembe járás, a plázázás, az hogy bármikor boltba mehess, etc.
Ez a leginvazivabb politikai, allami beavatkozas az egyen eletebe a 2. vh ota, eredetileg 10-20 naprol szolt, de mar lassan fel eve eletben vannak a korlatozasok.
Az olaszoknal most arra szolitottak fel az embereket, hogy otthon is hordjanak maszkot, ha vendeget fogadnak.
Angliaban valamelyik helyi rendorseg arra szolitotta fel a taxisoforoket, hogy "kopjek be" azokat a lakcimeket, ahol velhetoen tobb ember tartozkodik, mint a megengedett (6?).
Az ausztraloknal egy fiatal terhes not az otthonabol vittek el a rendorok, mert facebookon szervezett tuntetest a rendkivul szigoru helyi korlatozasok miatt.
1 evvel ezelott ez meg viccnek sem ment volna el.
undisputedly
Mikey
Alapvetoen arra iranyult a kommentem, hogy a jovobeni diktatoroknak itt a blueprint arra, hogy meg a demokraciahoz szokott emberek is milyen konnyen lemondanak a szabadsagjogaukrol, ha kelloen tudomanyos koritest emelnek a politikai vagyaik kore.
undisputedly
Egyébként én régesrég óta azt látom azokon az embereken (megintcsak: nem mindenkin, hanem általánosságban) hogy bizony nem tud mit kezdeni a demokrácia nyújtotta nagy szabadsággal, és a jóléttel, és bizony igényelné azt hogy irányítsák, beszabályozzák.
* persze az értelmesebbeknek eddig is feltűnt, de most már esetleg többek is rájöttek
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20201014/koronavirus-sorra-fuggesztik-fel-az-igeretesnek-hitt-vakcinak-teszteleset-452770még1 amerikai vakcina off
több mint 5 éve
Lám-lám, így kell magad a felszínen tartani. Pfej444.hu/2020/10/13/rovo-laszlo-az-szte-rektora-kirugta-horvath-szatmart-az-ellene-etikai-eljarast-indito-bizottsag-elnoket?fbclid=IwAR3g99fYcGUogr_tGw2x8CEKah1scX5JNFHfJyUAI97sMQzMiGmZ9rpzEcE
több mint 5 éve
Hulye vagyok de elfelejtettem. Mennyi kb az eü max kapacitasa? Egyszerre hany beteget tudnak kezelni? Jarvanykorhazakkal, mindennel egyutt, stb? Koszi3500-5000 körül csuklik meg a kórházi ápolás, az intenzív 600-700 körül - dekurvaoptimistavótam
Vrij6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Én is, kb 10 év múlva. Addig neccesindex.hu/kulfold/2020/10/13/usa_koronavirus_vakcina_teszt/Én simán. A cikkből is látszik, hogy tudják mit csinálnak, mint ahogy a többiek is, akik a 3. fázisnál tartanak.
Na, ha jövőre lesz, ki szeretné beadatni magának?
csi77
Kissé gyors a tempó a korábbi védőoltások kifejlesztéséhez képest, de ad számítástechnika, modellezés, stb biztosan sokat segít. Szerintem nem fognak engedni olyan vakcinát, ami ártana az embereknek, mint ahogy a korábban kapottak ellenére is élek még...
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/10/13/usa_koronavirus_vakcina_teszt/Én simán. A cikkből is látszik, hogy tudják mit csinálnak, mint ahogy a többiek is, akik a 3. fázisnál tartanak.
Na, ha jövőre lesz, ki szeretné beadatni magának?
csi77
Kissé gyors a tempó a korábbi védőoltások kifejlesztéséhez képest, de ad számítástechnika, modellezés, stb biztosan sokat segít. Szerintem nem fognak engedni olyan vakcinát, ami ártana az embereknek, mint ahogy a korábban kapottak ellenére is élek még...
több mint 5 éve
Orban Bazsika megkövette mar Jakab Ferencet?
több mint 5 éve
Hulye vagyok de elfelejtettem. Mennyi kb az eü max kapacitasa? Egyszerre hany beteget tudnak kezelni? Jarvanykorhazakkal, mindennel egyutt, stb? Koszi2000 icura van ember asszem
Vrij6
több mint 5 éve
Hát erre csak egy idézettel tudok reagálni:Ígyis lehet nézni.Nem igazan ertem a kommented. Vagy ha neked ebbol az jott le, hogy az altalam sehol sem emlitett "plazazast" siratom, akkor nem fuzok tovabbi kommentet a hozzaszolasodhoz.Minden fel-autoriter / autoriter rendszer leszurte a tanulsagot ebbol a virusbol amugy. Annak ellenere, hogy a teljes tarsadalmat nezve kb. egy influenzarol beszelunk halalozasi aranyok tekinteteben, a legfejlettebb nyugati demokraciakban is a tobbseg elfogadta a legfeltettebb alkotmanyos jogai megnyirbalasat. Zarja be az uzletet, maradjon otthon, ne menjen edzeni, nincs eskuvo, a szerettedet nem temetheted el stb.Azaz ezeken is látszódik hogy mennyire nélkülözhető valójában a fitneszterembe járás, a plázázás, az hogy bármikor boltba mehess, etc.
Ez a leginvazivabb politikai, allami beavatkozas az egyen eletebe a 2. vh ota, eredetileg 10-20 naprol szolt, de mar lassan fel eve eletben vannak a korlatozasok.
Az olaszoknal most arra szolitottak fel az embereket, hogy otthon is hordjanak maszkot, ha vendeget fogadnak.
Angliaban valamelyik helyi rendorseg arra szolitotta fel a taxisoforoket, hogy "kopjek be" azokat a lakcimeket, ahol velhetoen tobb ember tartozkodik, mint a megengedett (6?).
Az ausztraloknal egy fiatal terhes not az otthonabol vittek el a rendorok, mert facebookon szervezett tuntetest a rendkivul szigoru helyi korlatozasok miatt.
undisputedly
Mikey
Alapvetoen arra iranyult a kommentem, hogy a jovobeni diktatoroknak itt a blueprint arra, hogy meg a demokraciahoz szokott emberek is milyen konnyen lemondanak a szabadsagjogaukrol, ha kelloen tudomanyos koritest emelnek a politikai vagyaik kore.
undisputedly
Úgyis lehet nézni, hogy féltik az életüket és szeretteik életét egy vilagjarványtól amiről még mindig nem derült ki, hogy “csak” egy 5-10x durvább “influenza” vagy egy 10-20 éves távlatból egyik legdurvább veszély az emberiségre.
Igen ezért, hajlandóak vagyunk lemondani bizonyos dolgokról, de ez nem jelenti azt, hogy enélkül is.
Persze abban egyetértünk, hogy jó példa az, hogy ezt hogy “érdemes” bevezetni, ha valaki be akarja, de azért ne bagatelizáljuk el a jelen helyzetet.
Toca
Van aki hiszi és van aki vallja,
Hogy a születés az eleje, a halál meg az alja
Az életnek. Szerintem tévednek,
Ehhez semmi köze nincs az éveknek.
Remélem érted, amiről éneklek.
A dolgok bármikor utolérhetnek.Tankcsapda
több mint 5 éve
Ígyis lehet nézni.Nem igazan ertem a kommented. Vagy ha neked ebbol az jott le, hogy az altalam sehol sem emlitett "plazazast" siratom, akkor nem fuzok tovabbi kommentet a hozzaszolasodhoz.Minden fel-autoriter / autoriter rendszer leszurte a tanulsagot ebbol a virusbol amugy. Annak ellenere, hogy a teljes tarsadalmat nezve kb. egy influenzarol beszelunk halalozasi aranyok tekinteteben, a legfejlettebb nyugati demokraciakban is a tobbseg elfogadta a legfeltettebb alkotmanyos jogai megnyirbalasat. Zarja be az uzletet, maradjon otthon, ne menjen edzeni, nincs eskuvo, a szerettedet nem temetheted el stb.Azaz ezeken is látszódik hogy mennyire nélkülözhető valójában a fitneszterembe járás, a plázázás, az hogy bármikor boltba mehess, etc.
undisputedly
Mikey
undisputedly
Úgyis lehet nézni, hogy féltik az életüket és szeretteik életét egy vilagjarványtól amiről még mindig nem derült ki, hogy “csak” egy 5-10x durvább “influenza” vagy egy 10-20 éves távlatból egyik legdurvább veszély az emberiségre.
Igen ezért, hajlandóak vagyunk lemondani bizonyos dolgokról, de ez nem jelenti azt, hogy enélkül is.
Persze abban egyetértünk, hogy jó példa az, hogy ezt hogy “érdemes” bevezetni, ha valaki be akarja, de azért ne bagatelizáljuk el a jelen helyzetet.
több mint 5 éve
Hulye vagyok de elfelejtettem. Mennyi kb az eü max kapacitasa? Egyszerre hany beteget tudnak kezelni? Jarvanykorhazakkal, mindennel egyutt, stb? Koszi
több mint 5 éve
Nem igazan ertem a kommented. Vagy ha neked ebbol az jott le, hogy az altalam sehol sem emlitett "plazazast" siratom, akkor nem fuzok tovabbi kommentet a hozzaszolasodhoz.Minden fel-autoriter / autoriter rendszer leszurte a tanulsagot ebbol a virusbol amugy. Annak ellenere, hogy a teljes tarsadalmat nezve kb. egy influenzarol beszelunk halalozasi aranyok tekinteteben, a legfejlettebb nyugati demokraciakban is a tobbseg elfogadta a legfeltettebb alkotmanyos jogai megnyirbalasat. Zarja be az uzletet, maradjon otthon, ne menjen edzeni, nincs eskuvo, a szerettedet nem temetheted el stb.Azaz ezeken is látszódik hogy mennyire nélkülözhető valójában a fitneszterembe járás, a plázázás, az hogy bármikor boltba mehess, etc.
undisputedly
Mikey
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Minden fel-autoriter / autoriter rendszer leszurte a tanulsagot ebbol a virusbol amugy. Annak ellenere, hogy a teljes tarsadalmat nezve kb. egy influenzarol beszelunk halalozasi aranyok tekinteteben, a legfejlettebb nyugati demokraciakban is a tobbseg elfogadta a legfeltettebb alkotmanyos jogai megnyirbalasat. Zarja be az uzletet, maradjon otthon, ne menjen edzeni, nincs eskuvo, a szerettedet nem temetheted el stb.Azaz ezeken is látszódik hogy mennyire nélkülözhető valójában a fitneszterembe járás, a plázázás, az hogy bármikor boltba mehess, etc.
undisputedly
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May