Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
EGY NAGY ÉPÍTKEZÉSEN, SOKNEMZETISÉGŰ EMBEREK KÖZÖTT ÜTÖTTE FEL FEJÉT A VÍRUS: 1717 PCR-TESZTBŐL 242 LETT POZITÍV. EZENTÚL AZ EGÉSZSÉGÜGYI HATÓSÁGOK 173 FŐT MINŐSÍTETTEK SZOROS KONTAKNAKHogy a fenébe van 242 embernek csak 173 szoros kontaktja?
több mint 5 éve
Mondjuk azt h ki mennyit az Orbán rendszerben azt már pár éve tudjuk egyik miniszterének köszönhetően.Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Rengeteg a "milliókat kerestek kussoljatok és dolgozzatok" szintű komment.
Bazzani
Sobri Jóska
Az orvossal addig van bensőséges kapcsolat amíg ott állsz a szobájában. Utána meg előtte mki okosabb nála köszönhetően a webbetegnek, ráadásul kurva sokat fizetsz neki miközben semmi plusszot nem mond. Most meg ráadásul hivatalosan is milliókat fog keresni nemcsak nem hivatalosan.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
aorvsokamara nem pure érdekképviselet, adminisztratív az államtól leosztott funkciókat is ellátTény, hogy tudom, hogy Orbán nagyon okos, de naívan nem gondoltam, hogy még annál is sokkal okosabb, mint amiről azt gondolom, hogy már nem lehet okosabb.Nem gondoltam volna, hogy ennyire naív vagy.Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Bazzani
Sobri Jóska
Magyarországon elég könnyű ellenségképet generálni, nyilvánosan adj neki több pénzt, de csak annyival, hogy a 10 IQ-s bithuszárok felfogják még, hogy az sok pénz.
Toca
Na de az orvoskamara is naív?
Végülis mégiscsak egy érdekképviselet, csak több infóval mint én.
Sobri Jóska
aza naiv aszi asziszi hogy attól minden faluba van szüzanya szobor, őt meg megbaszták azt majd ezt is bekajálja a nép
aki figyel az tuggya, hogy abüdösélebe nemvót, hogy afidesz visszavontvón törvényt, tehát lehet zörgetni a harasztot, de most meg a nyakukba a parázs, meggyöttek a kommentelők, nekik csak mutatni kell hol kell égetni
aki meg mégjobban figyel azt is láthassa, hogy mennyire jól fexik a kettes nőiklinika ( bizony a szülészetnőgyógyászat kivétel lesz ) akár a lélegeztetőgép beszerekbe is, sőt annyira "elvakultak", hogy a eszj ellenes csoprtokat is ők vezetik 🤣
azannyuristenitneki, te cica, kacsincsácsak 🐈😍😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Gyakori itthon sajnos.Már a tárgyalás előtt nyilatkoznod kell majd erről, erős tipp, hogy haza leszel küldve. (Bíróságfüggő)(Ráadásul olyan ügyben, ahol már kétszer meghallgattak, csak a bírónő nem hoz ítéletet...)
Amadeus
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
A cégnél 2 pozitív eset után elrendelték a kollektív tesztet.Nem mindenki vállalta be.
"Az én dns-emet nem fogják levenni!"
"Na persze, hogy chipet tegyenek belém. Soha!"
Mélysötétség.
Tudom, hogy nem diplomás fehéringes bőrnyakúak, de hogy józan paraszti ésszel sem rendelkeznek... 😡
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Őszintén, az triviális volt a kamara oldaláról, hogy ez által az IQ betyárok részéről óriási támadást fognak kapni. Ez sajnos 2020ban nem kérdés.Tény, hogy tudom, hogy Orbán nagyon okos, de naívan nem gondoltam, hogy még annál is sokkal okosabb, mint amiről azt gondolom, hogy már nem lehet okosabb.Nem gondoltam volna, hogy ennyire naív vagy.Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Bazzani
Sobri Jóska
Magyarországon elég könnyű ellenségképet generálni, nyilvánosan adj neki több pénzt, de csak annyival, hogy a 10 IQ-s bithuszárok felfogják még, hogy az sok pénz.
Toca
Sobri Jóska
Többi részére nem voltak felkészülve ahogy látom.
több mint 5 éve
Nem is magáról a 10 forintról szól.az a baj h amit én látok mentalitás az sokkal közelebb van a "mire fel kap az annyit, elégedjen meg a felével"-hoz
Hanem a "robotolok a szalag mellett és csak 119475-öt kapok, az orvos meg milliókat keres, inkább az én béremet kellene emelni" mentalitásról.
A magyar emberek nemokosabbik rétegét 2perc alatt bárki ellen lehet hangolni.
"Mé kell órákat várni a SBO-n?"
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem is magáról a 10 forintról szól.Jó, eltávolodtam a 10 forintért harcolók mindennapjaitól, tagadhatatlan.Ott ahol 10 Ft fizetéskülönbségből is harc van (megtörtént eset) ott mire számítasz?Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Bazzani
Sobri Jóska
Csak annyit fognak fel, hogy már az sem elég nekik ha megemelik a fizetésüket.
Bazzani
Még szerencse, hogy Orbán ennyire képben van és tudja mi kell az ő népének.
Sobri Jóska
Hanem a "robotolok a szalag mellett és csak 119475-öt kapok, az orvos meg milliókat keres, inkább az én béremet kellene emelni" mentalitásról.
A magyar emberek nemokosabbik rétegét 2perc alatt bárki ellen lehet hangolni.
"Mé kell órákat várni a SBO-n?"
több mint 5 éve
Jó, eltávolodtam a 10 forintért harcolók mindennapjaitól, tagadhatatlan.Ott ahol 10 Ft fizetéskülönbségből is harc van (megtörtént eset) ott mire számítasz?Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Bazzani
Sobri Jóska
Bazzani
Még szerencse, hogy Orbán ennyire képben van és tudja mi kell az ő népének.
több mint 5 éve
Tény, hogy tudom, hogy Orbán nagyon okos, de naívan nem gondoltam, hogy még annál is sokkal okosabb, mint amiről azt gondolom, hogy már nem lehet okosabb.Nem gondoltam volna, hogy ennyire naív vagy.Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Bazzani
Sobri Jóska
Toca
több mint 5 éve
Ott ahol 10 Ft fizetéskülönbségből is harc van (megtörtént eset) ott mire számítasz?Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Bazzani
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nem gondoltam volna, hogy ennyire naív vagy.Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Bazzani
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Mondjuk az az ember se ér túl sokat, akit egy ilyen primér, felszínes írigységre apelláló metodikával a saját orvosa(i) ellen lehet hangolni. Én nem is gondoltam, hogy ez működhet, az orvossal mégis bizalmi viszonya van az embernek, levetkőzik előtte, olyanról beszél vele, amiről a családjával sem, ha bajban van tőle kér segítséget, mégse egy arctalan migráns, soros, börtönbizniszelő vagy ellenzéki, de persze megint Orbán az okosabb.
Bazzani
több mint 5 éve
Már a tárgyalás előtt nyilatkoznod kell majd erről, erős tipp, hogy haza leszel küldve. (Bíróságfüggő)Másik város, szóval már elküldtem a kimentésemet. Vicc az egész.
Amadeus
(Ráadásul olyan ügyben, ahol már kétszer meghallgattak, csak a bírónő nem hoz ítéletet...)

több mint 5 éve
Ahogy nézem a FB kommenteket bevált a kormány terve és megvan az új ellenségkép az orvosok személyében.Rengeteg a "milliókat kerestek kussoljatok és dolgozzatok" szintű komment.
több mint 5 éve
No. Az egyik kollégánk beteg lett, jó vállalkozóként azonnal jelentettem a járványügynek. Na ez volt kedden. Azóta se kép se hang. Felhívtam ma már őket, hogy nekem jövő héten mennem kéne tanúskodni, szóval adjanak már valamilyen papírt, hogy szoros kapcsolatnak számítok. Párbeszéd, zanzásítva:Már a tárgyalás előtt nyilatkoznod kell majd erről, erős tipp, hogy haza leszel küldve. (Bíróságfüggő)
- Van-e tünet.
- Nincs, köszönöm.
- Akkor menjen nyugodtan.
- De én nem vagyok nyugodt, 4 nap telt el a kontakt óta, gond nélkül lehetek rosszul holnapra is akár, hétfőre, de akár keddre is. Szóval én inkább kivárnám a 10 napot.
- Jó akkor írja meg, hogy nem megy.
- És ezt a bíróság csak úgy el fogja hinni?
- Persze, ők is tudják, hogy a szoros kontaktokat nem tartjuk nyilván.
- ... (19 levegővétel a részemről)
- Jól van?
- Nem, nem igazán. Köszönöm a tájékoztatást.
Ügyvédem szerint örüljek, hogy fel tudtam hívni őket, ők sokszor nem is tudnak beszélni velük. De igazat mondtak, senki nem tudja ellenőrizni, mert nem tartják nyilván a szoros kontaktokat.
Kiülöm a tíz napot, mert ugye tesztet intézni sem annyira egyszerű, és nem akarok ezzel szopni, szóval inkább írtam, hogy bocsi, de lehet, hogy elkaptam egy súlyosan fertőző betegséget, és nem akarok még maszkban sem maguk közé menni, egy 6 órásra tervezett tárgyaláson. Köszi.
Gyurma Pappa
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
No. Az egyik kollégánk beteg lett, jó vállalkozóként azonnal jelentettem a járványügynek. Na ez volt kedden. Azóta se kép se hang. Felhívtam ma már őket, hogy nekem jövő héten mennem kéne tanúskodni, szóval adjanak már valamilyen papírt, hogy szoros kapcsolatnak számítok. Párbeszéd, zanzásítva:- Van-e tünet.
- Nincs, köszönöm.
- Akkor menjen nyugodtan.
- De én nem vagyok nyugodt, 4 nap telt el a kontakt óta, gond nélkül lehetek rosszul holnapra is akár, hétfőre, de akár keddre is. Szóval én inkább kivárnám a 10 napot.
- Jó akkor írja meg, hogy nem megy.
- És ezt a bíróság csak úgy el fogja hinni?
- Persze, ők is tudják, hogy a szoros kontaktokat nem tartjuk nyilván.
- ... (19 levegővétel a részemről)
- Jól van?
- Nem, nem igazán. Köszönöm a tájékoztatást.
Ügyvédem szerint örüljek, hogy fel tudtam hívni őket, ők sokszor nem is tudnak beszélni velük. De igazat mondtak, senki nem tudja ellenőrizni, mert nem tartják nyilván a szoros kontaktokat.
Kiülöm a tíz napot, mert ugye tesztet intézni sem annyira egyszerű, és nem akarok ezzel szopni, szóval inkább írtam, hogy bocsi, de lehet, hogy elkaptam egy súlyosan fertőző betegséget, és nem akarok még maszkban sem maguk közé menni, egy 6 órásra tervezett tárgyaláson. Köszi.

több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/10/09/muller_cecilia_sajtotajekoztato_operativ_torzs/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ahogy nézem, ha nem beteg, akkor a közvetlen kontaktot sem tesztelik már. Ahogy minket sem. Otthon kell maradni, ennyi.Meanwhile kiderült h anyám osztályában volt fertőzött és ő is karanténba került, ami ma 24:00-kor jár le, csak b@sztak nekem szólni, hogy ne idegeskedjek rajta.sajnos náluk nincs ehhez elég nagy szrszáma....Nálunk több tanár is kidőlt, és az igazgató döntött: bezár a suli 10 napra, aztán meg úgyis őszi szünet.Feleségem 40 két kollégája kórházban 3. tesztre vár egyelőre szó nincs iskolabezárásról..... (ugye nem az igazgató vagy a fenntartó dönt)Nekem anyám tanár, ő jövő hónapban lesz 62, átérzem.24.hu/belfold/2020/10/08/koronavirus-meghalt-39-eves-tanar-pedagogus-szakszervezet-koveteles/Fater tanár, most volt egy hete 63, ettol az esettol fuggetlenul is féltem mint a fene.
Negritis
Vrij6
empty taxi
dande
Charlie Firpo
dande
Kérdeztem h tesztelték-e közölték h nem, de konkrétan a fertőzött gyerek anyját sem...
Jah és úgy volt karanténban h közölte az ÁNTSZ h a vele egy háztartásban élő faterom meg öcsém nyugodtan mászkálhatna. Nah erre mondták ők h ezt így nem, mi is maradunk itthon...
empty taxi
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Meanwhile kiderült h anyám osztályában volt fertőzött és ő is karanténba került, ami ma 24:00-kor jár le, csak b@sztak nekem szólni, hogy ne idegeskedjek rajta.sajnos náluk nincs ehhez elég nagy szrszáma....Nálunk több tanár is kidőlt, és az igazgató döntött: bezár a suli 10 napra, aztán meg úgyis őszi szünet.Feleségem 40 két kollégája kórházban 3. tesztre vár egyelőre szó nincs iskolabezárásról..... (ugye nem az igazgató vagy a fenntartó dönt)Nekem anyám tanár, ő jövő hónapban lesz 62, átérzem.24.hu/belfold/2020/10/08/koronavirus-meghalt-39-eves-tanar-pedagogus-szakszervezet-koveteles/Fater tanár, most volt egy hete 63, ettol az esettol fuggetlenul is féltem mint a fene.
Negritis
Vrij6
empty taxi
dande
Charlie Firpo
dande
Kérdeztem h tesztelték-e közölték h nem, de konkrétan a fertőzött gyerek anyját sem...
Jah és úgy volt karanténban h közölte az ÁNTSZ h a vele egy háztartásban élő faterom meg öcsém nyugodtan mászkálhatna. Nah erre mondták ők h ezt így nem, mi is maradunk itthon...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
In that order #Justice4Bale 😊Soros, Brüsszel, KariGeriIgen az probléma h megduplázódott a gépen levők száma két nap alatt1176/15 :/Az előző naphoz képest 189 fővel több, 993 embert ápolnak kórházban, közülük 82 ember van lélegeztetőgépen, ami 26-tal több, mint az előző nap volt.
Beki
Ez a nagy gáz. Napi 200 új kórházi kezelt, 20+ lélegeztetőn (plusz ugye zömmel innen jönnek ki az elhunytak is, szóval inkább 40+).
somoskovig
csebi
NB2
több mint 5 éve
Soros, Brüsszel, KariGeriIgen az probléma h megduplázódott a gépen levők száma két nap alatt1176/15 :/Az előző naphoz képest 189 fővel több, 993 embert ápolnak kórházban, közülük 82 ember van lélegeztetőgépen, ami 26-tal több, mint az előző nap volt.
Beki
Ez a nagy gáz. Napi 200 új kórházi kezelt, 20+ lélegeztetőn (plusz ugye zömmel innen jönnek ki az elhunytak is, szóval inkább 40+).
somoskovig
csebi
több mint 5 éve
Igen az probléma h megduplázódott a gépen levők száma két nap alatt1176/15 :/Az előző naphoz képest 189 fővel több, 993 embert ápolnak kórházban, közülük 82 ember van lélegeztetőgépen, ami 26-tal több, mint az előző nap volt.
Beki
somoskovig
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nagyon sokan kerultek korhazba meg gepre az elmult 2 napban.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
1176/15 :/Az előző naphoz képest 189 fővel több, 993 embert ápolnak kórházban, közülük 82 ember van lélegeztetőgépen, ami 26-tal több, mint az előző nap volt.
Beki