NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért szépen csendben Griffin is bemutatkozott éles NBA meccsen. Nem rajta múlt, hogy a LAC nem nyert. 20 pont (8/14 FG), valamint 14 pattanó, 9 off, 5 def. Mondjuk egy POR ellen belefér egy vereség, sok csapatot meg fognak lepni Roy-ék.Főleg hogy autodraftos voltál ha jól emlékszem 😛
LeBron-nak nem tett jót a váltás, két meccsen eddig 16 ( 7+9 ) labdát adott el. 😊
Ami örömteli számomra, hogy a Cavs Varejao és Hickson vezérletével le tudta nyomni a Bostont. Fantasy játékban mindketten nálam vannak és úgy érzem, hogy remek igazolás volt mindkettő.adyno12
több mint 14 éve
Azért szépen csendben Griffin is bemutatkozott éles NBA meccsen. Nem rajta múlt, hogy a LAC nem nyert. 20 pont (8/14 FG), valamint 14 pattanó, 9 off, 5 def. Mondjuk egy POR ellen belefér egy vereség, sok csapatot meg fognak lepni Roy-ék. LeBron-nak nem tett jót a váltás, két meccsen eddig 16 ( 7+9 ) labdát adott el. 😊
Ami örömteli számomra, hogy a Cavs Varejao és Hickson vezérletével le tudta nyomni a Bostont. Fantasy játékban mindketten nálam vannak és úgy érzem, hogy remek igazolás volt mindkettő.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lassan kezdődik (nov. 8) az NCAA is.örömmel látom hogy a szakértők jónak tartják a Floridát. Rekrutáltunk 2 ESPN top40-es játékost, + a tavalyi meghatározó emberek is maradtak (Boynton, Parsons, Tyus, Maclin)
A non-conf schedule-ben most kevés a durva meccs (Ohio State, Kansas State, FSU esetleg még a Xavier lehet keményebb)
és a coaches pollon 11-ek vagyunk
Bizakodó vagyok
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hmm. megakartam már nézni a tuskó gátőrt, de sportklubbot soha nem nézek. Most azért beállítottam a TV-t hogy kicsit meglessemeste 20.45-kor nézz bele a sportklubon a Panathinaikosz - CSZKA Moszkva meccsebe.naugye jó a dukie a háznál.Még Tebow is megtekintette a meccset. Csak ez segíthette Sheldent a carrer game-hez 😛haromt
eddig miért nem tudták használni, érthetetlen 😛Höri
A görögöknél játszik Calathes.Höri
több mint 14 éve
este 20.45-kor nézz bele a sportklubon a Panathinaikosz - CSZKA Moszkva meccsebe.Még Tebow is megtekintette a meccset. Csak ez segíthette Sheldent a carrer game-hez 😛haromtmészároltunk egyet kezdésnek.naugye jó a dukie a háznál.
köcsög Shelden 7 támadópattanó összesen 16 😂haromt
A görögöknél játszik Calathes.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Még Tebow is megtekintette a meccset. Csak ez segíthette Sheldent a carrer game-hez 😛mészároltunk egyet kezdésnek.naugye jó a dukie a háznál.
több mint 14 éve
Nálam "jól" indult a szezon. Grant Hill; AK-47; és Kapono 3 meccs; 3 L; összesen 8 dobott pont - mindezt úgy hogy mindhárom kezdett....
több mint 14 éve
mészároltunk egyet kezdésnek.naugye jó a dukie a háznál.
eddig miért nem tudták használni, érthetetlen 😛
több mint 14 éve
bár nyert a Hornets, én nem vennék rá mérget hogy 2015-ben még New Orleansban lesz NBA-franchise... rengeteg üres szék volt már a szezonnyitón, mi lesz így később?JJ TillerTöbb éve vitatéma ez....Nincs is annál rosszabb ha az ember a kedvenc csapatát elveszti ..... 😕
@KJuraszik
több mint 14 éve
bár nyert a Hornets, én nem vennék rá mérget hogy 2015-ben még New Orleansban lesz NBA-franchise... rengeteg üres szék volt már a szezonnyitón, mi lesz így később?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mészároltunk egyet kezdésnek.köcsög Shelden 7 támadópattanó összesen 16 😂
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Evans nélkül is győzelemmel kezdett a csapat. 😊 (6 év után először került W a csapat neve mellé a szezonnyitón.)DMC szolid 14 pont, 8 pattanó, 5 assziszt így elsőre.
több mint 14 éve
OKC in dáá hááuuuz....Durant ritka mocskos szarul játszott, azért így is bevágott 30 pontot 😀
@KJuraszik
több mint 14 éve
akkor én sem szeretnék lemaradni:Miami
Boston
Chicago
Orlando
Atlanta
Philadelphia
Milwauke
Cleveland
Lakers
San Antonio
Oklahoma
Denver
Phoenix
Portland
Houston
Dallas
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na akkor én is tippelek egy ilyentBoston
Atlanta
Chicago
Miami
Milwaukee
Philly
New York
Orlando
Faszfejsz
Denver
San Antonio
Houston
Oklahoma City
Phoenix
Memphis
Clippers
több mint 14 éve
Kurwa ZH-k miatt nem tudom nézni a nyitómeccsünket 😕 de az Indianat azért illene megverni...FaszfejszASDASDASD 😂
haromt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szaba
10 542
Na, ma már mi is megkezdjük. Newarkban toljuk, a devils csarnokában, 2 évig. Kíváncsi leszek milyen lesz a közönség. Első meccs vs Pistons, jó lenne győzelemmel nyitni az Avery-érát. Ha Harris ráveszi magát, és egyben marad, akkor jó lehet a csapat. Ami feltűnt az előszezonban, hogy Lopez eléggé legyengült a nyári betegsége miatt. Remélem összeszedi magát, mert fontos része a csapatnak. Favors meg idén RoY, jövőre MIP, 2012-ben meg MVP.
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Nem ütős, ellenben pofátlanul fiatal.Arra gondoltam, hogy Top5, vagy Top10...MikeySzerintem öt. Nem ütős a csapat a konf pedig igen.Rajna
Én inkább azt mondom, 10 környékén lesz.
több mint 14 éve
Arra gondoltam, hogy Top5, vagy Top10...MikeySzerintem öt. Nem ütős a csapat a konf pedig igen.
több mint 14 éve
Sosem gondoltam korábban, h egy Celtics-Heat meccsen örülni fogok a Bostoni sikernek.Black_AdderErre a részére ment a plusz. 😀
Kornél meg nem tudom hogy került oda, de az hagyján, mert szerintem ő sem.
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Arra gondoltam, hogy Top5, vagy Top10...Azt, hogy idén is szívás lesz. Cédula=drafthely.RajnaA Kings pedig gyűjt egy jó cédulát.RajnaEz alatt mit értesz pontosan?Mikey
több mint 14 éve
Azt, hogy idén is szívás lesz. Cédula=drafthely.A Kings pedig gyűjt egy jó cédulát.RajnaEz alatt mit értesz pontosan?Mikey
több mint 14 éve
Maka
2 760
Siralmas első nap volt.Celtics - Heatről élőben: http://sportmajom.blog.hu/2010/10/27/a_nyitany_3