Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 14 éve
még egy király rookie ex-WF-es 😊http://www.youtube.com/watch?v=_6bXoGpz1ik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Megnézve az ismétlést és nem tudva az eredményt, zseniális meccs volt a Heat-Utah. Azért nem semmi milyen mélyről jöttek a végén pedig kegyetlenek voltak a hármasok. Millsap egyszemélyes vezér aki képtelen volt hibázni és Williams aki időben felébredt visszahozta a meccset és Kirilenko szerencsére a teljesítménye jobb volt, mint a sérója borzasztó, aki a legjobbkor dobta kosarait.Millsap egyszer talán Karl Malone utóda is lehet a csapatnál. Mindketten a Louisiana Techről jöttek és a Jazznél kötöttek ki, persze most még több a különbség, mint a hasonlóság.
Remélem a Celtics ellen is hasonló formában fog védekezni a Heat, főleg a festékben. Hihetetlen mennyire gyengén muzsikáltak a palánkok alatt.Bruschi85
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
A Jazz ma a Magicet verte el, megint mínuszból. Elég jó keleti túra. (végre mi is nyertünk)
több mint 14 éve
Megnézve az ismétlést és nem tudva az eredményt, zseniális meccs volt a Heat-Utah. Azért nem semmi milyen mélyről jöttek a végén pedig kegyetlenek voltak a hármasok. Millsap egyszemélyes vezér aki képtelen volt hibázni és Williams aki időben felébredt visszahozta a meccset és Kirilenko szerencsére a teljesítménye jobb volt, mint a sérója borzasztó, aki a legjobbkor dobta kosarait. Remélem a Celtics ellen is hasonló formában fog védekezni a Heat, főleg a festékben. Hihetetlen mennyire gyengén muzsikáltak a palánkok alatt.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Denver meccs felbaszott!!! Nagyon!!!deny79LOL. 1 rontott FG-ja volt a Pacersnek a 3. negyedben 😀
Millsap előtt le a kalappal. 5 eddigi idénye alatt 2/20 tripla, tegnap 3/3, fél perc alatt 😀 Az a putback meg eszméletlen volt 😀
több mint 14 éve
Monty Williams még nem kapott ki edzőként tétmeccsen 😀 mi történt a Hornets-el?nincs sérülés és jó a pad.
Aminut is mondjuk megnéztem volna, újabb ex-Wake Forest-es válhat sztárrá 😊JJ Tiller
éjjel a negyedik negyed elején a cserék intézték el, hogy CP-éknek ne kelljen visszajönniük.

több mint 14 éve
Most néztem végig az ismétlést, valami iszonyat jó volt, nem emlékszem láttam e valaha ennyire fordulatos meccset. Eredmény ismeretétől, csapatszimpátiától függetlenül csak ajánlani tudom, hogy nézze meg mindenki aki csak kicsit is kedveli a kosárlabdát! A Sport 2 adja még ma este 23:30-tól.Honnan jött fel az Utah te jó Isten... vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy kapott ki a Miami 😂 72 pontot kapni egy félidő alatt, azért az elég gáz tőlük, főleg hogy ez így a meccsbe került 22 pontos előnyről...eaglesmcnabbWade-n nem múlott mondjuk semmi hosszabításban az összes Heat pontot ő dobta. Mondjuk Millsap 46(!!!) pontja sem semmi. És a Utah úgy nyerte meg a hosszabítást hogy Deron Williams már ki volt pontozódva! Sport Tv-sek biztos örülnek; hogy végre egy ilyen remek meccset is leadhatnak.iktriad

több mint 14 éve
Monty Williams még nem kapott ki edzőként tétmeccsen 😀 mi történt a Hornets-el?Aminut is mondjuk megnéztem volna, újabb ex-Wake Forest-es válhat sztárrá 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Denver meccs felbaszott!!! Nagyon!!!
több mint 14 éve
Honnan jött fel az Utah te jó Isten... vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy kapott ki a Miami 😂 72 pontot kapni egy félidő alatt, azért az elég gáz tőlük, főleg hogy ez így a meccsbe került 22 pontos előnyről...eaglesmcnabbWade-n nem múlott mondjuk semmi hosszabításban az összes Heat pontot ő dobta. Mondjuk Millsap 46(!!!) pontja sem semmi. És a Utah úgy nyerte meg a hosszabítást hogy Deron Williams már ki volt pontozódva! Sport Tv-sek biztos örülnek; hogy végre egy ilyen remek meccset is leadhatnak.
több mint 14 éve
Honnan jött fel az Utah te jó Isten... vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy kapott ki a Miami 😂 72 pontot kapni egy félidő alatt, azért az elég gáz tőlük, főleg hogy ez így a meccsbe került 22 pontos előnyről...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
NCAA: jövő hét kedden újra 24 órás ESPN-maraton néhány érdekes párosítással: K-State - Virginia Tech, Louisville - Butler, Florida - Ohio State és a Zags-Aztecs is befigyel.Dzsokijuingez még csak preseason, az igazi show januárban kezdődik :cool:
ja és továbbrai s tartom, hogy az NBA és az NCAA kosarat külön kéne vennünk itt a fórumon
több mint 14 éve
NCAA: jövő hét kedden újra 24 órás ESPN-maraton néhány érdekes párosítással: K-State - Virginia Tech, Louisville - Butler, Florida - Ohio State és a Zags-Aztecs is befigyel.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Csak, hogy legyen némi magyar kosárlabda is 😉 Nagyon nagy győzelmet sikerült szereznünk a bajnok, Zte ellen 😀
A légiósok Cunningham és Wilson extrát nyújtottak és melléjük a magyar mag is felnőtt!
A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Ahogy néztem a földi csapataink számára legkorábban csak pénteken kezdődik a szezon, de leszedtem a schedule-okat, úgy hogy figyelni fogok.Addig is ma éjjel a Bulls-Nuggets meccs kellemes időtöltés lehet, holnap a Pacers kevésbé, utána viszont jöhetnek a főköcsögök a szokásos padlófelmosásra. 😊
több mint 14 éve
az eredeti képen nekem se esett le, bár nem is figyeltem meg nagyon, annyira meghökkentő voltremélem sikerült kivenni a sötétebb részeken a fák amulettjét 😛 és erre utal a "Deep in the Woods" felirat, Amerikában a legnagyobb erdőterület Oregonban találhatóJJ Tillerdurva lettatapapaAkkor ez most a természetes kopást akarja imitálni?vadibandi
Dzsoki második képén viszont már egyértelmű

több mint 14 éve
Hát eddig nem. Mindegy, utálom a kacsákat akár erdőben, akár máshol.remélem sikerült kivenni a sötétebb részeken a fák amulettjét 😛 és erre utal a "Deep in the Woods" felirat, Amerikában a legnagyobb erdőterület Oregonban találhatóJJ Tillerdurva lettatapapaAkkor ez most a természetes kopást akarja imitálni?vadibandi
Ja, és szerintem baromi ronda lett.

több mint 14 éve
remélem sikerült kivenni a sötétebb részeken a fák amulettjét 😛 és erre utal a "Deep in the Woods" felirat, Amerikában a legnagyobb erdőterület Oregonban találhatódurva lettatapapaAkkor ez most a természetes kopást akarja imitálni?vadibandi

---
több mint 14 éve
durva lettatapapaAkkor ez most a természetes kopást akarja imitálni?

több mint 14 éve
ha minden igaz, januárban nyitja majd meg a kapuit 😊 ha már szóba került, akkor megemlíteném hogy az idei NCAA szezonban két csapat játszik még új csarnokban, a Louisville Cardinals a KFC Yum! Centerben, az Auburn Tigers pedig az Auburn Arena-bana Nebraskáé, a Lincoln Haymarket Arena 2012-13-ra készülhet el

---
több mint 14 éve
ha valaki nem látta volna : http://www.origo.hu/sport/kosarlabda/20101107-fekvo-ellenfele-fejere-lepett-a-brutalis-kosaras-mike-batiste.html
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
A terv alapján igen 😊Ez komoly? ez a végeleges?atapapaDzsokijuing

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.