WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
10 napja
akkor engedték volna ezt tovább ebből a pozícióból, ha egyből visszatámad egy kneebar kezdeményezéssel legalább. kapott még a földön 2-3 teljesen tisztát, ilyennél más meccsen sem fogja megvárni a bíró, hogy ájultra verjék és a versenyző védelmében beszünteti a küzdelmetEz így történtént valóban 4-5 másodpercig (nem magzatpózban, hanem féloldalasan, majd felpattant térdre, könyökre), végig tiszta volt, nem ernyedt el.Most néztem meg Ádám vereségét, ezt minek kellett leállítani? Két kézzel védte magát, semmi nem indokolta szerintem.2 kézzel védte magát, magzatpózban a földön, háttal az ellenfélnek és semmit nem tett azért, hogy legalább az egyik tényező megváltozzon. klasszik tko volt ez
Eazzy
fake.id
Én még engedtem volna pár másodpercig, hogy megroggyan vagy összeszedi magát, és bár valószínűbb az előbbi, de még simán lehetett volna hagyni.
Őszentsége Sobri Jóska
12 napja
Ez így történtént valóban 4-5 másodpercig (nem magzatpózban, hanem féloldalasan, majd felpattant térdre, könyökre), végig tiszta volt, nem ernyedt el.Most néztem meg Ádám vereségét, ezt minek kellett leállítani? Két kézzel védte magát, semmi nem indokolta szerintem.2 kézzel védte magát, magzatpózban a földön, háttal az ellenfélnek és semmit nem tett azért, hogy legalább az egyik tényező megváltozzon. klasszik tko volt ez
Eazzy
fake.id
Én még engedtem volna pár másodpercig, hogy megroggyan vagy összeszedi magát, és bár valószínűbb az előbbi, de még simán lehetett volna hagyni.

12 napja
Most néztem meg Ádám vereségét, ezt minek kellett leállítani? Két kézzel védte magát, semmi nem indokolta szerintem.2 kézzel védte magát, magzatpózban a földön, háttal az ellenfélnek és semmit nem tett azért, hogy legalább az egyik tényező megváltozzon. klasszik tko volt ez
Eazzy
13 napja
Most néztem meg Ádám vereségét, ezt minek kellett leállítani? Két kézzel védte magát, semmi nem indokolta szerintem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
RIP George Foreman!
2 hónapja
Baszki Adesanya.. tok elesnek tunt vegre erre belenez. Neki vege is igy.
3 hónapja
Umarnak az első percekben eltört a kézfeje, fel kellett volna adnia, nem igazán mérvadó ami utána történt. Pláne hogy a második menet is övé volt amúgy még így is.na ezt nem hittem volna, hogy ez a csimpaszkodómester gnóm lezúzza umart is.Ő a bajnok, 7 éve nem kapott ki, kibír mindent (láthattad Moraes ellen), jó formában van, az lepett volna meg, ha nem véd címet.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
az nem is lepett meg különösebben, hogy a rommá hypeolt sugát simán pontozta ki, mégha nem is annyira, mint yant. na attól kettőt fordult a gyomrom anno, nekem yan egy szomorú történet a térdes óta. de umar egy veretlen numargomedov volt, islam kb hülyét csinált az ugyanilyen hotstreaken lévő bajnok bronxból, ezen a meccsen se volt merab 55-45nél nagyobb esélyes, ha egyáltalánna ezt nem hittem volna, hogy ez a csimpaszkodómester gnóm lezúzza umart is.Ő a bajnok, 7 éve nem kapott ki, kibír mindent (láthattad Moraes ellen), jó formában van, az lepett volna meg, ha nem véd címet.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
na ezt nem hittem volna, hogy ez a csimpaszkodómester gnóm lezúzza umart is.Ő a bajnok, 7 éve nem kapott ki, kibír mindent (láthattad Moraes ellen), jó formában van, az lepett volna meg, ha nem véd címet.
fake.id

3 hónapja
na ezt nem hittem volna, hogy ez a csimpaszkodómester gnóm lezúzza umart is. az islam-money papírforma, jirinek örülök, talbotot meg jól elruházták. valaki nézte a tegnapit? mert én még csak a fightcenterig jutottam
3 hónapja
UFC is a network csoportnál 2025-tőlnet4.network4.hu/press/ketrecharc-es-pankracio-a-legfelsobb-szinteken-2025-tol-a-network4-kozvetiti-a-ufc-es-az-aew-esemenyeit/
NB2
4 hónapja
Tyí, hát akkor Usyk remélem innen megkapja ami kijár neki tiszteletben, végigverte a metönyt MW-ben, majd most HW-ben…2xJoshua, 2xFury…*CW-ben, MW tizenévesen volt az amatőrök között. Dubois legyőzése is említésre méltó.
Eazzy
sit back jollyin

4 hónapja
Tegnap is fütyülték minthaAkko ezek szerint nem fogja megkapni 🙏🤣Tyí, hát akkor Usyk remélem innen megkapja ami kijár neki tiszteletben, végigverte a metönyt MW-ben, majd most HW-ben…2xJoshua, 2xFury…vakok közt a félszemű 😀
Eazzy
🤘 gaben 🤘
Eazzy
mikor beszélt utána
4 hónapja
Akko ezek szerint nem fogja megkapni 🙏🤣Tyí, hát akkor Usyk remélem innen megkapja ami kijár neki tiszteletben, végigverte a metönyt MW-ben, majd most HW-ben…2xJoshua, 2xFury…vakok közt a félszemű 😀
Eazzy
🤘 gaben 🤘
4 hónapja
Tyí, hát akkor Usyk remélem innen megkapja ami kijár neki tiszteletben, végigverte a metönyt MW-ben, majd most HW-ben…2xJoshua, 2xFury…vakok közt a félszemű 😀
Eazzy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
4 hónapja
Tyí, hát akkor Usyk remélem innen megkapja ami kijár neki tiszteletben, végigverte a metönyt MW-ben, majd most HW-ben…2xJoshua, 2xFury…
4 hónapja
Plusz opció Lazio meccset ismételni. 😛UFC is a network csoportnál 2025-től*Network4
NB2
shawnka

4 hónapja
UFC is a network csoportnál 2025-től
4 hónapja
Conor McGregor says he agrees to fight Logan Paul in IndiaGondolom fogy a lóvé ilyen életszínvonal mellett, meg a szponzorok is eltávolodtak tőle az ügye miatt
Én a helyében inkább elbújnék a világ elől, de végleg.
KeyG

4 hónapja
Conor McGregor says he agrees to fight Logan Paul in IndiaÉn a helyében inkább elbújnék a világ elől, de végleg.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
McGregor bűnös szexuális erőszakban.Érdekes, hogy polgári per, csak fizetnie kellett...
KeyG
4 hónapja
McGregor bűnös szexuális erőszakban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!