Make Love

28 feliratkozó

több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nah, megjött az UK-ból rendelt biciklis téli kabát és téli kesztyű. Remélem beválnak, és letehetem az autót😊
Most így elsőre marhára örülök. A kesztyű patent, a kabát meg majd meglátjuk hogy fungál menet közben - elvégre "látatlanban" vettem, csak a gyári mérettáblázatból tudtam kiindulni, sajna teszteredményeket nem találtam a neten, meg felhasználói véleményeket.kishaszi
Minden tiszteletem a tiéd,viccen kívül, hogy télen is a kerékpárt választod.Ismerve az átlag magyar közlekedési morált ez egy nagyon bátor cselekedet!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 064 — je suis poloska
Vége a vizsgaidőszaknak. 😊Schleck
nekem is már csak 5 vizsga van 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 141 — Steelers fan
Nah, megjött az UK-ból rendelt biciklis téli kabát és téli kesztyű. Remélem beválnak, és letehetem az autót😊
Most így elsőre marhára örülök. A kesztyű patent, a kabát meg majd meglátjuk hogy fungál menet közben - elvégre "látatlanban" vettem, csak a gyári mérettáblázatból tudtam kiindulni, sajna teszteredményeket nem találtam a neten, meg felhasználói véleményeket.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 241 — Vikings fan
Már csak 262-t kell aludni!!! 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443
Remélem holnap ezt én is beírhatom. 😀

Vrijbloed
előbb-utóbb biztos beírhatod, kérdés, h ide-e vagy a gyűlölködjünkbe 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Remélem holnap ezt én is beírhatom. 😀
több mint 13 éve
Sajnálom,de ezen kiírásokra mindig a hogy pusztulnál éhen rigmus ugrik ki a fejemből. 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vége a vizsgaidőszaknak. 😊

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 984 — #NoStress
Szerintem mindenki zsidó.Hanni
Azért ez ennél egzaktabb:

matula.hu/izsdb/

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 631 — Poloska confirmed
Szerintem mindenki zsidó.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
akkor eagles is zsidó?JC6
zsidó csapatot szeret tehát igen
több mint 13 éve
Amúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek. szaba
Hát a kiválasztott népnek nyilván finomabb gyümölcsök jutnak 😊fetomy
Viszont nem főzhetnek belőle pálinkát 😉sutianap
Ugyan miért ne főzhetnének?

Sobri Jóska
PLÁGIUM!sutianap

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Amúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek. szaba

Sobri Jóska
PLÁGIUM!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor eagles is zsidó?
több mint 13 éve
megoldják azt okosba 😊 pl. mikor jönnek MTK meccset nézni
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Viszont nem főzhetnek belőle pálinkát 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Hát a kiválasztott népnek nyilván finomabb gyümölcsök jutnak 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 228
Amúgy nem szeretem a sárgadinnyét, de amit hoztak Izraelből unokatesómék... Hát az maga volt a tökély. Tényleg teljesen más íze van az ott termő gyümölcsöknek és zöldségeknek.
több mint 13 éve
Majd amikor elveszted az eszméleted Habi, még a farkincádból is lenyiszálnak egy darabot. Valszeg, ha nem halsz bele a gyümölcsök okozta fájdalomba, a körülmetéléssel bizonyíthatod, hogy közülük való vagy s így megtarthatod az állásod 😀JC6
kicsit furcsáltam is, hogy 2013tól MTK-s mezben kell dolgozni járni...Habi
Nehogy úgy járj, mint Woody Allen a Fogd a pénzt és fuss!-ban, hogy az elfogyasztott anyagok hatására egy rövid időre rabbivá változol.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Majd amikor elveszted az eszméleted Habi, még a farkincádból is lenyiszálnak egy darabot. Valszeg, ha nem halsz bele a gyümölcsök okozta fájdalomba, a körülmetéléssel bizonyíthatod, hogy közülük való vagy s így megtarthatod az állásod 😀JC6
kicsit furcsáltam is, hogy 2013tól MTK-s mezben kell dolgozni járni...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Feltéve ha megfelelő szögben áll a pajesza 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Majd amikor elveszted az eszméleted Habi, még a farkincádból is lenyiszálnak egy darabot. Valszeg, ha nem halsz bele a gyümölcsök okozta fájdalomba, a körülmetéléssel bizonyíthatod, hogy közülük való vagy s így megtarthatod az állásod 😀
több mint 13 éve
kellőképpen beparáztattatok 😀Habi
Neked már mindegy, te kis zsidóbérenc 😀
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
kellőképpen beparáztattatok 😀

JT Daniels fan