Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Életem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!állati nagyon 😊
www.youtube.com/watch?v=uYCnGhaNFlE&feature=plcpdiverdoc
a videón kívül szívesen olvasnék egy élménybeszámolót is, valami fantasztikus lehetett ezt élőben látni 😊
több mint 12 éve
Miért, téged már nem?😀Hát hogy jó kedvre derít az úszás, arra gondoltam. 😀szaba? 😀 VrijbloedHa szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀szaba
több mint 12 éve
szaba
10 550
Hát hogy jó kedvre derít az úszás, arra gondoltam. 😀? 😀 VrijbloedHa szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀szaba
több mint 12 éve
Életem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!Irigyellek, nagyon komoly 😊 A zene meg 😀 ász
www.youtube.com/watch?v=uYCnGhaNFlE&feature=plcpdiverdoc
több mint 12 éve
Életem egyik legnagyobb élményén vagyok túl!www.youtube.com/watch?v=uYCnGhaNFlE&feature=plcp
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
? 😀Ha szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀szaba
több mint 12 éve
szaba
10 550
Ha szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀VrijbloedKemény állat vagy. 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Láttam egy Packers felsőt is,de kb 5 évesekre való 😕Turiban vettem 2 atom jó felsőt + egy alsót,az alsóban lapult 5 font is 😀 Szeressem az angol turikat 😊JoeyPorterLegjobb fogásom egy olasz válogatott melegítőalsó volt, aminek zsebében volt 2 marék szotya is.Höri
több mint 12 éve
Turiban vettem 2 atom jó felsőt + egy alsót,az alsóban lapult 5 font is 😀 Szeressem az angol turikat 😊JoeyPorterLegjobb fogásom egy olasz válogatott melegítőalsó volt, aminek zsebében volt 2 marék szotya is.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Turiban vettem 2 atom jó felsőt + egy alsót,az alsóban lapult 5 font is 😀 Szeressem az angol turikat 😊
több mint 12 éve
Mikey
18 753
Az egyetlen "dolog", amiről nem csak a dühöngőbe tudok írni:Kimi Räikkönen wins!!
több mint 12 éve
Ha szar kedvem van (meg amúgy is), lemegyek az uszodába úszni egy órát, és mindig jobb kedvem van utána. Most is. 😀
több mint 12 éve
A héten voltam ügyet intézni a Raiffeisenben, és ha már ott voltam, mellékesem rákérdeztem a nőcinél, hogy mi a helyzet a devizahitelünk után eddig jogosulatlanul levont konverziós díjat visszatérítésével. Ugyebár emiatt büntette meg őket nemrég a PSZÁF és visszafizetésre kötelezték őket. A nőci ködösített össze-vissza, hogy az csak határozat, meg nem ért vele egyet a bank, stb. Holott a bíróság jogerős ítéletet hozott, amiban imondta, hogy október 31-ig vissza kell utalni mindenkinek a törvény életbelépése óta levont összeget. Ma reggel kaptam az sms-t, hogy visszautalták. 😊 Legalább jól indult a nap, ha már dolgozni kell menni.
több mint 12 éve
Gyönyörű a tenger és egy hét múlva megint víz alattIlyenkor bírlak irigyelni...
diverdoc
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Gyönyörű a tenger és egy hét múlva megint víz alatt.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
hahh, elmúlt a köszvényem, és mindez gyógyszer nélkül, zsiványk-ra örülök
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
😀 Persze, és most éppen nincs mit ennem. 😀Ösztöndíj, végre. 😀VrijbloedFogadok 1 óra alatt elittad, elkurváztad 😛 😀Asbee
Sőt, holnap igyekszem kibulizni,hogy még több legyen, mert elszámolták a kreditet. 😀
több mint 12 éve
Ösztöndíj, végre. 😀VrijbloedFogadok 1 óra alatt elittad, elkurváztad 😛 😀
több mint 12 éve
Ösztöndíj, végre. 😀
több mint 12 éve
Én inkább emberséget mondanék.Elgondolkodtam, hogy egy ilyen 21 képből álló sorozatban miért van 6 fotó állatmentésről, ahol a jótevők közelebb álltak a Darwin-díjhoz, mint az "emberiességhez"
Az ilyenek mindig megérintenek.
Ha már faith in humanity: www.buzzfeed.com/expresident/pictures-that-will-restore-your-faith-in-humanity
Érdemes elgondolkodni.süti
Igen, f@sz vagyok
jjncaa
több mint 12 éve
Mondjuk a 3-as sorozat, ahol majdnem meghal a hülye, hogy kiementsen egy bárányt, ha nem sikerült volna valóban simán Darwin-díjas momentum lehetett volna.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Gondolom, mert az állatok ártatlanabbak. Meglátsz egy embert és rögtön tulajdonságokat aggatsz rá! Pl. ezek között is volt amely hidegen hagyott pont ezért.
több mint 12 éve
Elgondolkodtam, hogy egy ilyen 21 képből álló sorozatban miért van 6 fotó állatmentésről, ahol a jótevők közelebb álltak a Darwin-díjhoz, mint az "emberiességhez"
Az ilyenek mindig megérintenek.
Ha már faith in humanity: www.buzzfeed.com/expresident/pictures-that-will-restore-your-faith-in-humanity
Érdemes elgondolkodni.süti
Igen, f@sz vagyok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal