NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
131
22
18:05 Arizona State @ Texas A&M [Net4+]
Make Love
28 feliratkozó
több mint 13 éve
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkamég szerencse h a respect számít 😛 😉
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Nem tudom, jobb? Ahogy érzed. Mint mondtam, én nem szeretnék. De ha a beszólás helyett inkább gratuláltál volna Newmannek, mindannyian jobban jártunk volna.. 😊Tehát jobb, ha félek tőled? 😀dcsicsakMég jó, hogy én nem szeretnék kötekedni. Pedig tudnék...apeszosMivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
több mint 13 éve
Tehát jobb, ha félek tőled? 😀Még jó, hogy én nem szeretnék kötekedni. Pedig tudnék...apeszosMivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
több mint 13 éve
ma kaptam egy nagyon hasonlót (fekete fűzővel) és egy hárslevelűt is mellé 😀Azért egy fotót ilyenkor illene betenni. Különben senki nem hiszi el. 😛GRAFIezen ne múljon 😊
kepfeltoltes.hu/view/130127/WP_001794_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
alakra picit elrontották, de ízre nagyon finom volt egy kis hárslevelűvel 😊Double B
több mint 13 éve
Még jó, hogy én nem szeretnék kötekedni. Pedig tudnék...Mivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
több mint 13 éve
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaÜdv a klubban. 😉
Amúgy olyan ez, mint a pápa pöcse. Lehet, hogy mutatós, de semmi haszna nincs.
több mint 13 éve
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀
több mint 13 éve
ez az új parasztos vonal igen, de az általában vett "lö én derpkedek" jellegű baromságok esetén sztem ez nagyon nem igaz 😊Mivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
btw munka utáni pihenés: Majd pár hét múlva, ha lesz egy nap, hogy nem kell mennem melózni, talán elmondhatom ezt én is 😀
több mint 13 éve
nem is mondtam, hogy támogatom 😊Mivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak

több mint 13 éve
Nálunk még a decemberi szabadságok bérszámfejtését sem sikerült maradéktalanul megoldani, ma kizárólag jelenléti íveket kaptam szétosztásra/aláírásra, fizetési papírt nem... A munkaügyi részleg kész káosz, az emberek 80%ának nem stimmel a fizetése (délutáni pótlékok, kompenzáció, családi kedvezmény összevissza) de ezért is az én vérem fogják szívni a drága aranyos kollégáim 😊mindenki számára. idéntől kivezették a szuperbruttót alapján adózást, ha jól tudom.pápá szuperbruttó! 😊gabtsiez csak számodra vagy mindenki számára?
davemayer
tegnap megjött az első 2013-as fizetési papír, és jobban tetszett az összeg, mint decemberben 😊gabtsi
de hogy make love is legyen: vége a hétnek, vasárnap aréna kupa, super bowl, hellyeah
több mint 13 éve
Mivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.
több mint 13 éve
Munka után édes a pihenés.
több mint 13 éve
Mivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀Legalább magyarul lenne, ha már HOFI...apeszos
"Ez az, aranybogaram!"
dcsicsak

több mint 13 éve
Legalább magyarul lenne, ha már HOFI...apeszos
"Ez az, aranybogaram!"
több mint 13 éve
hvg.hu/gazdasag/20130131_Jon_az_elso_uj_fizetes_rossz_vagy_jo_meglmindenki számára. idéntől kivezették a szuperbruttót alapján adózást, ha jól tudom.pápá szuperbruttó! 😊gabtsiez csak számodra vagy mindenki számára?
davemayer
tegnap megjött az első 2013-as fizetési papír, és jobban tetszett az összeg, mint decemberben 😊gabtsi
több mint 13 éve
mindenki számára. idéntől kivezették a szuperbruttót alapján adózást, ha jól tudom.pápá szuperbruttó! 😊gabtsiez csak számodra vagy mindenki számára?
davemayer
tegnap megjött az első 2013-as fizetési papír, és jobban tetszett az összeg, mint decemberben 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
pápá szuperbruttó! 😊gabtsiez csak számodra vagy mindenki számára?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
1 tárgy miatt bukok 2 évet, tavaly 1 kérdés, idén 1 pont választott el attól, hogy meglegyen. A kurva élet bassza meg ezt az egész büdös szart, a tanárt meg aztán keresztbe bassza meg a Jóisten haragja, hogy 25-ös határral nem enged el vizsgázni a 24 pontommal, úgy, hogy az igazolásokat se fogadta el (tudom nem köteles, de elfogadta amúgy, csak elvileg későn vittem be neki) és kb. 120 emberből 10-et engedett el vizsgázni. Elegem van, eljött a mély pont.NewmanÉs mégse, Fizika 2-es!!!!!
Newman
több mint 13 éve
1 tárgy miatt bukok 2 évet, tavaly 1 kérdés, idén 1 pont választott el attól, hogy meglegyen. A kurva élet bassza meg ezt az egész büdös szart, a tanárt meg aztán keresztbe bassza meg a Jóisten haragja, hogy 25-ös határral nem enged el vizsgázni a 24 pontommal, úgy, hogy az igazolásokat se fogadta el (tudom nem köteles, de elfogadta amúgy, csak elvileg későn vittem be neki) és kb. 120 emberből 10-et engedett el vizsgázni. Elegem van, eljött a mély pont.NewmanÉs mégse, Fizika 2-es!!!!!
több mint 13 éve
az az egy hármas is UV-n lett meg, a kurva anyját ZH-kból 2 pont híja volt a kettesnek 😀az elmúlt 2 hónap számokban:bazzeg, kevés hiányzott a perfekt szezonhoz! sajnálom 😕Höri
összesen 19 végigült vizsga, 12/12 sikeres tárgy, 11db kettes, 1 db hármas 😀
eaglesmcnabb
Az a vicc hogy annyi kreditet vettem föl hogy így is meglesz az ösztöndíj 😀
Nem kell sok pontot szerezni, közhely ugyan, de jogosa mondás: DEFENSE WIN CHAMPIONSHIP!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
az elmúlt 2 hónap számokban:bazzeg, kevés hiányzott a perfekt szezonhoz! sajnálom 😕
összesen 19 végigült vizsga, 12/12 sikeres tárgy, 11db kettes, 1 db hármas 😀
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
az elmúlt 2 hónap számokban:összesen 19 végigült vizsga, 12/12 sikeres tárgy, 11db kettes, 1 db hármas 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
index.hu/belfold/2013/01/31/terroristanak_minositenek_a_kabeltolvajokat/VÉGRE!!!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Mikor 4 napja üldözöm az illetékeseket hogy mondják meg hanyadik vagyok várólistán, majd reményt feladva már albikat keresek, hirtelen jön az üzenet hogy mégis felvettek koliba, nah az az öröm 😀