Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
én csak tudom, de nem sejtem h a Vendégbe!!! 😀túlvagyok életem első osztálytalálkozóján.Nálunk pont aug. 4-re szervezik, mikor az NB1 második fordulójában jön hozzánk a Fradi, gondolom sejthető hova megyek. Esetleg gondoltam rá, hogy este fél 12 fele, meccs után beesek még, de valószínű mindenki jobban jár, ha kihagyom. 😀Dub
még jó, hogy találkoztam pár nem-osztálytárs ivócimborával is, így könnyebb volt átvészelni az eseményt 😀Höri
|
több mint 12 éve
A főnököm mondta: Az 5 éves érettségi találkozó a buliról szól. A 10 éves a gyerekekről. (kinek mennyi és milyen aranyos, stb...) A 15 éves a karrierről. A 20 évesen meg megpróbálod még megdugni azt a csajt akit a középiskolában nem tudtál. 😊kittliHát egyet kettőt azért elkapnék most is, nemcsak majd 15 év múlva 😂
több mint 12 éve
Dub
1 019
túlvagyok életem első osztálytalálkozóján.Nálunk pont aug. 4-re szervezik, mikor az NB1 második fordulójában jön hozzánk a Fradi, gondolom sejthető hova megyek. Esetleg gondoltam rá, hogy este fél 12 fele, meccs után beesek még, de valószínű mindenki jobban jár, ha kihagyom. 😀
még jó, hogy találkoztam pár nem-osztálytárs ivócimborával is, így könnyebb volt átvészelni az eseményt 😀Höri
több mint 12 éve
A főnököm mondta: Az 5 éves érettségi találkozó a buliról szól. A 10 éves a gyerekekről. (kinek mennyi és milyen aranyos, stb...) A 15 éves a karrierről. A 20 évesen meg megpróbálod még megdugni azt a csajt akit a középiskolában nem tudtál. 😊
több mint 12 éve
jó volt az osztály, csak most valahogy nem fogott el a nosztalgikus hangulattúlvagyok életem első osztálytalálkozóján.Nem rossz mulatság az...Bár ha gyík az osztály 😀 Nálunk speciel én szerveztem, remélem pár ember azért távolt marad 😂Asbee
több mint 12 éve
túlvagyok életem első osztálytalálkozóján.Nem rossz mulatság az...Bár ha gyík az osztály 😀 Nálunk speciel én szerveztem, remélem pár ember azért távolt marad 😂
több mint 12 éve
túlvagyok életem első osztálytalálkozóján.még jó, hogy találkoztam pár nem-osztálytárs ivócimborával is, így könnyebb volt átvészelni az eseményt 😀
több mint 12 éve
Regisztráltam a Csajok és Pasikra.az mi az? 😀
Nem csajozási indokból, hanem mert unatkoztam!
Régen szórakoztam ilyen jól! 😂catattack
több mint 12 éve
Regisztráltam a Csajok és Pasikra.a társkereső oldalak/alkalmazások legjobb funkciója a profilkép-értékelés/pontozás, órákat lehet visítva röhögni az embereken 😀
Nem csajozási indokból, hanem mert unatkoztam!
Régen szórakoztam ilyen jól! 😂catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Regisztráltam a Csajok és Pasikra. Nem csajozási indokból, hanem mert unatkoztam!
Régen szórakoztam ilyen jól! 😂
több mint 12 éve
Én is pont belefutottam az árcédulába. Tök véletlen már egy darab sem volt. 😀Profi. Csak keveset vettem. Mindig keveset...catattackBorsodi 0,55 = 159 HUF 😛catattackvigyázz mert ha "léesett a kamionrul" akkor még ne nyisd ki 😛
amúgy jó ár, merre találtad?davemayer
több mint 12 éve
Erre szokták mondani, hogy okkal van 24 sör egy kartonban(tálcán), hisz egy nap is 24 órából áll! 😊Teszkóban is ennyiért nyomatják 😊 Legalábbis ha 4-et veszel ennyi (ki a picsa vesz kevesebbet??), ha nem 4-et, akkor 10-el drágább.fetomyKarton alatt nem érdemes még a bolt közelébe se menni!catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Teszkóban is ennyiért nyomatják 😊 Legalábbis ha 4-et veszel ennyi (ki a picsa vesz kevesebbet??), ha nem 4-et, akkor 10-el drágább.fetomyKarton alatt nem érdemes még a bolt közelébe se menni!
több mint 12 éve
Teszkóban is ennyiért nyomatják 😊 Legalábbis ha 4-et veszel ennyi (ki a picsa vesz kevesebbet??), ha nem 4-et, akkor 10-el drágább.Borsodi 0,55 = 159 HUF 😛catattackvigyázz mert ha "léesett a kamionrul" akkor még ne nyisd ki 😛
több mint 12 éve
catattack
3 520
Profi. Csak keveset vettem. Mindig keveset...Borsodi 0,55 = 159 HUF 😛catattackvigyázz mert ha "léesett a kamionrul" akkor még ne nyisd ki 😛
több mint 12 éve
Borsodi 0,55 = 159 HUF 😛catattackvigyázz mert ha "léesett a kamionrul" akkor még ne nyisd ki 😛
amúgy jó ár, merre találtad?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
catattack
3 520
Borsodi 0,55 = 159 HUF 😛
több mint 12 éve
élőben nem néz ki annyinak 😀aktuális kedvencem. pár hete belefutottam, 20 perc volt mire fellocsoltak.gabtsiGabtsi, de hát már 19 éves (lesz)!vadibandi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
aktuális kedvencem. pár hete belefutottam, 20 perc volt mire fellocsoltak.gabtsiGabtsi, de hát már 19 éves (lesz)!
több mint 12 éve
aktuális kedvencem. pár hete belefutottam, 20 perc volt mire fellocsoltak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Palvin Barbarahttp://neszeszer.blog.hu/2012/06/30/szexi_kontra_bohokas_barbi_ketszer
több mint 12 éve
na erre nehéz mit mondani 😮 😊te.jo.isten.Szúrnád? :cool:catattack
http://youtu.be/XmPFl2eRcHgFake
http://apc.blog.hu/2012/06/29/meztelen_rajongok_roby_uj_videojaban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal