Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
4-es vállpü azt hittem Megbukok másodjára is, köszönöm Istenem!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Most már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.empty taxiTescoéknál akkor elsőbbséget élvezel 😊
több mint 12 éve
Most már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.empty taxiriszpekt
több mint 12 éve
olyan rég használtam a skype accountomat h szerintem már meg sincs, hnap (gyanítom másnaposan) be kell járnom egy rahedli biztosítót, ha azután nem felejtem el és lesz időm akk letöltöm a szoftvert meg csinálok új accot és akk vállalom szívesenMost már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.empty taxigyere holnap 7-kor skype-ra ncaa podcastolni, legjobb melójjncaa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Most már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.empty taxigyere holnap 7-kor skype-ra ncaa podcastolni, legjobb meló
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.
Madden hates me.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Jól mondod.A cserét senki nem említette! :cool:
A nejemet nem cserélném le. 😊Bazzani
több mint 12 éve
ajánlom eme oldal képeinek tanulmányozását:https://www.facebook.com/abzsiraf
remek piktúrák vannak!
JT Daniels fan
több mint 12 éve
bogjosi
1 497
köszönöm Németország és Portugália! :cool:
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Jól mondod.(márha kapcsolati állapotod ideális 😀 )Hannimár van egy nagyon aranyos kislánya, úgyhogy erősen meglepődnék 😊
szerk. mmint Bazzának van gyereke, nem tudom mennyire vagyok félreérthető ennyi alvással 😀kristof
A nejemet nem cserélném le. 😊
több mint 12 éve
oké, de biztos nem véletlenül került az írás egy ilyen nevű topicba 😉 😀(márha kapcsolati állapotod ideális 😀 )Hannimár van egy nagyon aranyos kislánya, úgyhogy erősen meglepődnék 😊
szerk. mmint Bazzának van gyereke, nem tudom mennyire vagyok félreérthető ennyi alvással 😀kristof
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
(márha kapcsolati állapotod ideális 😀 )Hannimár van egy nagyon aranyos kislánya, úgyhogy erősen meglepődnék 😊
szerk. mmint Bazzának van gyereke, nem tudom mennyire vagyok félreérthető ennyi alvással 😀
több mint 12 éve
Van egy új szegedi kolléganőm. Ma ráakadtam facebookon és megláttam, hogy a kedvenc csapata a Detroit Lions. 😀Ebből szex lesz. 😀 (márha kapcsolati állapotod ideális 😀 )
Nem mellesleg a múltkor elhagyott egy 20ezrest és én találtam meg. Visszaadtam természetesen.Bazzani
több mint 12 éve
Van egy új szegedi kolléganőm. Ma ráakadtam facebookon és megláttam, hogy a kedvenc csapata a Detroit Lions. 😀Nem mellesleg a múltkor elhagyott egy 20ezrest és én találtam meg. Visszaadtam természetesen.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Fincsi lehet ez a suna... 😛
több mint 12 éve
http://www.rsvlts.com/2012/03/24/kate-upton-gif/gabtsiköszi szépen 😀
több mint 12 éve
http://www.rsvlts.com/2012/03/24/kate-upton-gif/gabtsimestermunka... és a gif-összeállítás is elég jó 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Úristen suti 😕 Mihamarabbi gyógyulást kívánok!
több mint 12 éve
Sok erőt és kitartást, mihamarabbi javulást nektek.lúfaszt, egy napot voltunk otthon aztán vissza rohamkocsival, bélelzáródás, már akkor is folyik a víz a tarkómon ha böfög vagy köhint, mostmár végetérhetne a horror.sutianapHéthét és három műtét után hazahozhattuk a babánkat a mai negyvekilencedik napján a születésének. End-to-end jejulum anastomozis és kétszer visszazárt. Hála mindenkinek aki erőt adott, és a teljes Bókay utca újszülött sebészeti osztálynak s nemcsak szakmailag, egyszerüen mindehol ott volt a figyelmük, szemek a pályán, hacsak egy könnycseppet is dörzsölgetett valaki... Szóval le a kalappal.sutianapJesszus, kirázott a hideg.
Remélem mostmár minden rendben van.
Mi volt a baj?Bazzani
több mint 12 éve
Nagyon sajnálom.lúfaszt, egy napot voltunk otthon aztán vissza rohamkocsival, bélelzáródás, már akkor is folyik a víz a tarkómon ha böfög vagy köhint, mostmár végetérhetne a horror.sutianapHéthét és három műtét után hazahozhattuk a babánkat a mai negyvekilencedik napján a születésének. End-to-end jejulum anastomozis és kétszer visszazárt. Hála mindenkinek aki erőt adott, és a teljes Bókay utca újszülött sebészeti osztálynak s nemcsak szakmailag, egyszerüen mindehol ott volt a figyelmük, szemek a pályán, hacsak egy könnycseppet is dörzsölgetett valaki... Szóval le a kalappal.sutianapJesszus, kirázott a hideg.
Mi volt a baj?Bazzani
Ha bármit is számít akkor mi nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen.
Kitartás.
több mint 12 éve
😕lúfaszt, egy napot voltunk otthon aztán vissza rohamkocsival, bélelzáródás, már akkor is folyik a víz a tarkómon ha böfög vagy köhint, mostmár végetérhetne a horror.sutianapHéthét és három műtét után hazahozhattuk a babánkat a mai negyvekilencedik napján a születésének. End-to-end jejulum anastomozis és kétszer visszazárt. Hála mindenkinek aki erőt adott, és a teljes Bókay utca újszülött sebészeti osztálynak s nemcsak szakmailag, egyszerüen mindehol ott volt a figyelmük, szemek a pályán, hacsak egy könnycseppet is dörzsölgetett valaki... Szóval le a kalappal.sutianapJesszus, kirázott a hideg.
Mi volt a baj?Bazzani
Kitartást és jobbulást kívánok!
Madden hates me.
több mint 12 éve
lúfaszt, egy napot voltunk otthon aztán vissza rohamkocsival, bélelzáródás, már akkor is folyik a víz a tarkómon ha böfög vagy köhint, mostmár végetérhetne a horror.Héthét és három műtét után hazahozhattuk a babánkat a mai negyvekilencedik napján a születésének. End-to-end jejulum anastomozis és kétszer visszazárt. Hála mindenkinek aki erőt adott, és a teljes Bókay utca újszülött sebészeti osztálynak s nemcsak szakmailag, egyszerüen mindehol ott volt a figyelmük, szemek a pályán, hacsak egy könnycseppet is dörzsölgetett valaki... Szóval le a kalappal.sutianapJesszus, kirázott a hideg.
Mi volt a baj?Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Héthét és három műtét után hazahozhattuk a babánkat a mai negyvekilencedik napján a születésének. End-to-end jejulum anastomozis és kétszer visszazárt. Hála mindenkinek aki erőt adott, és a teljes Bókay utca újszülött sebészeti osztálynak s nemcsak szakmailag, egyszerüen mindehol ott volt a figyelmük, szemek a pályán, hacsak egy könnycseppet is dörzsölgetett valaki... Szóval le a kalappal.sutianapJesszus, kirázott a hideg.
Mi volt a baj?