Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Ismerem én azt ne aggódj csak eljutni nem jutottam el odáig. 😀 LZ nagy arc végre spanolhatok vele 😀Prog 2 2-es hát én még tárgynak nem örültem ennyire 😀TocaMert még nem voltál szofttechen. 😀Schleck
több mint 12 éve
Prog 2 2-es hát én még tárgynak nem örültem ennyire 😀TocaMert még nem voltál szofttechen. 😀
több mint 12 éve
Prog 2 2-es hát én még tárgynak nem örültem ennyire 😀
több mint 12 éve
Köszönöm szépen.Kisebbik fiam végigverte Európát és a döntőben kinait(!!) verve nyerte meg a 45. Bodensee tornát, az egyik legrangosabb európai ifjusági tornát. Ugyanitt egy korcsoporttal feljebb nagyobb fiam 92 induló közül 5. lett, úgy hogy a friss olasz bajnokot, a tavalyi gyöztes németet is kiverte és az éremért 3 szettes meccsen bukott.Hatalmas gratula a csemetéknek! Azért ahogy olvasom a kieséses szakaszban már nagyon kemény meccsek voltak. A döntő sem volt egyszerű a kisebbiknek és a nagyobbik is 2 órán belül három 3 szettes meccset játszott, meccslabdáról fordított...
138 egyesület közül a pécsiek ötödikek lettek a csapatversenyben.diverdoc
Hasonló sikereket a továbbiakban is.kittli
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Kisebbik fiam végigverte Európát és a döntőben kinait(!!) verve nyerte meg a 45. Bodensee tornát, az egyik legrangosabb európai ifjusági tornát. Ugyanitt egy korcsoporttal feljebb nagyobb fiam 92 induló közül 5. lett, úgy hogy a friss olasz bajnokot, a tavalyi gyöztes németet is kiverte és az éremért 3 szettes meccsen bukott.Hatalmas gratula a csemetéknek! Azért ahogy olvasom a kieséses szakaszban már nagyon kemény meccsek voltak. A döntő sem volt egyszerű a kisebbiknek és a nagyobbik is 2 órán belül három 3 szettes meccset játszott, meccslabdáról fordított...
Hasonló sikereket a továbbiakban is.
több mint 12 éve
Kisebbik fiam végigverte Európát és a döntőben kinait(!!) verve nyerte meg a 45. Bodensee tornát, az egyik legrangosabb európai ifjusági tornát. Ugyanitt egy korcsoporttal feljebb nagyobb fiam 92 induló közül 5. lett, úgy hogy a friss olasz bajnokot, a tavalyi gyöztes németet is kiverte és az éremért 3 szettes meccsen bukott.Lehet még erre mit mondani??? Gratulálok ismét.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Kisebbik fiam végigverte Európát és a döntőben kinait(!!) verve nyerte meg a 45. Bodensee tornát, az egyik legrangosabb európai ifjusági tornát. Ugyanitt egy korcsoporttal feljebb nagyobb fiam 92 induló közül 5. lett, úgy hogy a friss olasz bajnokot, a tavalyi gyöztes németet is kiverte és az éremért 3 szettes meccsen bukott.
138 egyesület közül a pécsiek ötödikek lettek a csapatversenyben.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Magyar kupa főtáblára jutottunk a csapattal,végigverve a megye legjobb csapatait 😊 Júniusban döntő,aztán ősszel folytatás a legjobb 64 csapat közt :cool: http://nagyszenasse.gportal.hu/gindex.php?pg=34726376&nid=6200894
több mint 12 éve
Annyira örülök, hogy most nem kell lerágnom a 10 körmömet. 😛
több mint 12 éve
Félévvel végeztem, mez megjött :cool:
több mint 12 éve
Mikey
18 752
Új laptop. 😊
több mint 12 éve
Fostam rendesen a mai naptól, de túl vagyok mind a három vizsgán, eeehhh, sok volt...
több mint 12 éve
szaba
10 549
Futószalagon gyártom a beadandókat. 😮
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Megnyertük az Erste kispályás focikupa bajai selejtezőjét és így mehetünk a pesti döntőbe a legjobb 12be, ahol 1 millió forint a győztesnek járó fődíj 😊Jó kis kezdeményezés ez már évek óta,nekünk sajna idén elmaradt a selejtező 😕
átlagéletkor pedig 20,x valamennyi szóval eléggé fiatal kis társaságunk nagyot durrantott 😊Habi
több mint 12 éve
Megnyertük az Erste kispályás focikupa bajai selejtezőjét és így mehetünk a pesti döntőbe a legjobb 12be, ahol 1 millió forint a győztesnek járó fődíj 😊átlagéletkor pedig 20,x valamennyi szóval eléggé fiatal kis társaságunk nagyot durrantott 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
én is hasonló örömöknek nézek elébe 😀...RataxesÖrömködés vol.2: most tudtam meg hogy az ESPN America élőben adja a draftot... Így HD-ben nézhetem, közben meg a gépen tudom követni a bowl.hu közvetítést 😊 😊Rataxes
JT Daniels fan
több mint 12 éve
...RataxesÖrömködés vol.2: most tudtam meg hogy az ESPN America élőben adja a draftot... Így HD-ben nézhetem, közben meg a gépen tudom követni a bowl.hu közvetítést 😊 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Holnap reggeli ügyfél lemondta a tárgyalást -> meló nincs, draftnézés van!!! :cool: 😀 GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ma van a 15. házassági évfordulóm, ha a polgárit nézzük. Ha a templomit, akkor holnapután.vadibandiazért durván hosszú lagzi lehetett 😊
több mint 12 éve
grat Bandi!szerk.: és a válásnak mikor van az évforduló meg hanyadik? 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Ma van a 15. házassági évfordulóm, ha a polgárit nézzük. Ha a templomit, akkor holnapután.