Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak, hogy legyen valami itt is.Nem hittem volna, hogy 1 hét masszív ivás után nem fogok leereszteni és tudom tovább nyomni 60 kilóval a szériázást, sőt még emeltem is 65-ig. :cool:
több mint 12 éve
JJ! Olyan vagy, mint egy rock sztár! Fasza minden tétel. Örülök, hogy találkoztunk! (Megjelölhetlek FB-on?) 😀catattackpersze, de csak akkor ha az ncaa hungary fanoldalra is nyomsz egy lájkot 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ezt hogyan kell értelmezni?Én: Akkor mi lesz holnap?
Egycsaj: Amit akarsz? 😂
Baszdmeg ezek gondolatolvasók! 😂
több mint 12 éve
catattack
3 520
JJ! Olyan vagy, mint egy rock sztár! Fasza minden tétel. Örülök, hogy találkoztunk! (Megjelölhetlek FB-on?) 😀
több mint 12 éve
vagy ehhez a pólóhoz :cool:úszósapkához nagyonfetomyén is csak akkor veszem fel, mikor a gép előtt ülökjjncaaAmúgy milyen ruhához áll jól?szaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 549
Akkor holnap abba gyere, és nem tudlak szem elől téveszteni. 😛a jar jar-os pizsamámhoz eléggé passzoljjncaaén is csak akkor veszem fel, mikor a gép előtt ülökjjncaaAmúgy milyen ruhához áll jól?szaba
több mint 12 éve
úszósapkához nagyonAmúgy milyen ruhához áll jól?szabaSzépek ezek a cipők, de hordani biztos nem lennék képes.szabaén is csak akkor veszem fel, mikor a gép előtt ülökjjncaa
több mint 12 éve
a jar jar-os pizsamámhoz eléggé passzolAmúgy milyen ruhához áll jól?szabaSzépek ezek a cipők, de hordani biztos nem lennék képes.szabaén is csak akkor veszem fel, mikor a gép előtt ülökjjncaa
---
több mint 12 éve
szaba
10 549
Amúgy milyen ruhához áll jól?Szépek ezek a cipők, de hordani biztos nem lennék képes.szabaén is csak akkor veszem fel, mikor a gép előtt ülökjjncaa
több mint 12 éve
Szépek ezek a cipők, de hordani biztos nem lennék képes.szabaén is csak akkor veszem fel, mikor a gép előtt ülök
---
több mint 12 éve
szaba
10 549
Szépek ezek a cipők, de hordani biztos nem lennék képes.
több mint 12 éve
régen volt ugye AT-ATs forum mid, most meg ilyentöbb mint 12 éve
az enyém
---
több mint 12 éve
Bria tud arról, hogy ilyen surranó létezik? Vagy ez egyenesen az ő csukája?Biztos én vagyok a hülye, de én kb. még soha nem vettem kínai cipőn kívül mást 😀 Nem hogy még tudjam, hogy a Nikeon belül mik vannak.tenorxazért pl. futócipőnél nagyon nem mindegy, hogy milyet veszel... amúgy meg 😛
jjncaa
több mint 12 éve
Biztos én vagyok a hülye, de én kb. még soha nem vettem kínai cipőn kívül mást 😀 Nem hogy még tudjam, hogy a Nikeon belül mik vannak.tenorxne idegesítsd a lányokat
több mint 12 éve
Gép elé minek? 😀Biztos én vagyok a hülye, de én kb. még soha nem vettem kínai cipőn kívül mást 😀 Nem hogy még tudjam, hogy a Nikeon belül mik vannak.tenorxjaja,gép előtt ülni az is jófetomy
több mint 12 éve
Biztos én vagyok a hülye, de én kb. még soha nem vettem kínai cipőn kívül mást 😀 Nem hogy még tudjam, hogy a Nikeon belül mik vannak.tenorxazért pl. futócipőnél nagyon nem mindegy, hogy milyet veszel... amúgy meg 😛
---
több mint 12 éve
Biztos én vagyok a hülye, de én kb. még soha nem vettem kínai cipőn kívül mást 😀 Nem hogy még tudjam, hogy a Nikeon belül mik vannak.tenorxjaja,gép előtt ülni az is jó
több mint 12 éve
Biztos én vagyok a hülye, de én kb. még soha nem vettem kínai cipőn kívül mást 😀 Nem hogy még tudjam, hogy a Nikeon belül mik vannak.
több mint 12 éve
catattack
3 520
milyet? a Nike-n belül term.jjncaaMost kezdtem a futást, egy szaros Downshiftert vettem. Tökéletesen megfelel.
Vagy nevezzem inkább szabadidő cipőnek? :/
Nem egy Air Max az biztos! 😂
több mint 12 éve
milyet? a Nike-n belül term.Futócipőt vettem, ez tény! 😉catattackakkor erre buknak a nőkremélem a futócipőre is igaz 😊jjncaa
😀szaba
---
több mint 12 éve
szaba
10 549
Legalább el tudsz futni ha gáz van. 😀Futócipőt vettem, ez tény! 😉catattackakkor erre buknak a nőkremélem a futócipőre is igaz 😊jjncaa
😀szaba
több mint 12 éve
catattack
3 520
Futócipőt vettem, ez tény! 😉remélem a futócipőre is igaz 😊jjncaaGáz vagy nem gáz, de megvettem életem első Nike cipellőjét! 😊catattackakkor erre buknak a nők
😀szaba