Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
nem, én rákóczis vagyok, a restiket meg kerülöm.. mondjuk anno Kaposváron jó volt, mert akkora menő a hely, hogy nem is restinek hívják, hanem Station Pub-nak 😊biztos te is vmi dózsás lehetsz...v csak restis? 😀Divatnah, látom Joci meghívott egy kiadós vasárnapi "ebédre" :/fetomyjaja, eléggé kóser volt 😊JSanyo
több mint 12 éve
olvassátok el a resti mesét és menjetek aludni!
több mint 12 éve
biztos te is vmi dózsás lehetsz...v csak restis? 😀jaja, eléggé kóser volt 😊JSanyonemhiába, hiszen JSanyo és Joci, zsákban hoznak fetomyt 😊JSanyonah, látom Joci meghívott egy kiadós vasárnapi "ebédre" :/fetomy
|
több mint 12 éve
jaja, eléggé kóser volt 😊nah, látom Joci meghívott egy kiadós vasárnapi "ebédre" :/fetomyKitűnő volt ma az idő!catattacknemhiába, hiszen JSanyo és Joci, zsákban hoznak fetomyt 😊JSanyo
több mint 12 éve
nah, látom Joci meghívott egy kiadós vasárnapi "ebédre" :/Kitűnő volt ma az idő!catattacknemhiába, hiszen JSanyo és Joci, zsákban hoznak fetomyt 😊JSanyo
több mint 12 éve
Kitűnő volt ma az idő!catattacknemhiába, hiszen JSanyo és Joci, zsákban hoznak fetomyt 😊
több mint 12 éve
[hát őket nyilván öltözködés miatt, de az auditoroknak az aurája másmilyen 😊bízom benne, hogy lassan kiderül megfelel-e az aurám 😛 xD
mondjuk nem is csoda, hogy mind ilyen excelfüggő robotnak tűnik, embertelen sokat dolgoznak ők isbriareos
ja, azt tudom, ezzel jár
--------------------------------------------------
több mint 12 éve
hát őket nyilván öltözködés miatt, de az auditoroknak az aurája másmilyen 😊fogalmam sincs mit gondolnak az adósok a bankauditokról, az adósok zöme minket utál (összefügghet avval, hogy kb folyamatosan mi vagyunk dicsérve), annyit tudok, hogy az auditorok mindannyian külön állatfaj, 100 méterről kiszúrom bármelyiküket 😂briareosAzért én ezt inkább mondanám az aktuáriusokra meg az informatikusokra (eddigi BIG4os irodákban tartózkodásaim alapján) 😀neuw
mondjuk nem is csoda, hogy mind ilyen excelfüggő robotnak tűnik, embertelen sokat dolgoznak ők is
több mint 12 éve
Informatikusok ftw, le az általánosítással! 😀
több mint 12 éve
fogalmam sincs mit gondolnak az adósok a bankauditokról, az adósok zöme minket utál (összefügghet avval, hogy kb folyamatosan mi vagyunk dicsérve), annyit tudok, hogy az auditorok mindannyian külön állatfaj, 100 méterről kiszúrom bármelyiküket 😂briareosAzért én ezt inkább mondanám az aktuáriusokra meg az informatikusokra (eddigi BIG4os irodákban tartózkodásaim alapján) 😀
több mint 12 éve
fogalmam sincs mit gondolnak az adósok a bankauditokról, az adósok zöme minket utál (összefügghet avval, hogy kb folyamatosan mi vagyunk dicsérve), annyit tudok, hogy az auditorok mindannyian külön állatfaj, 100 méterről kiszúrom bármelyiküket 😂Bankaudit a cél, nem adó 😛 (tudom, hogy adósok körében ez nem épp népszerű, de vanezígy 😀)Assessment Center (csoportos kiválasztás, az utolsó kör)áh, én teljesen egyedi procedurában kerültem be, a mi részlegünk az adón belül eléggé különleges helyzetben van (ha bekerülsz a cégbe, majd rájössz 😀 )
Adón nem volt mikor jelentkeztél?neuw
nekem egy hr interjú volt, pár teszttel, és utána partneri interjú
edit: adón belül mi a cél?briareos
Nekem voltak tesztek, aztán HRinterjú, most szerdán meg majd ez.
De egyébként inkább E&Y lenne, ha választhatnék (ott partnerinterjúnál tartok), picit szimpatikusabbak voltak...aztán majd kiderül mi leszneuw
több mint 12 éve
Bankaudit a cél, nem adó 😛 (tudom, hogy adósok körében ez nem épp népszerű, de vanezígy 😀)áh, én teljesen egyedi procedurában kerültem be, a mi részlegünk az adón belül eléggé különleges helyzetben van (ha bekerülsz a cégbe, majd rájössz 😀 )ja még ott vagyok.Assessment Center (csoportos kiválasztás, az utolsó kör)
Mijaza AC? 😀briareos
edit: adón belül mi a cél?briareos
Nekem voltak tesztek, aztán HRinterjú, most szerdán meg majd ez.
De egyébként inkább E&Y lenne, ha választhatnék (ott partnerinterjúnál tartok), picit szimpatikusabbak voltak...aztán majd kiderül mi lesz
több mint 12 éve
áh, én teljesen egyedi procedurában kerültem be, a mi részlegünk az adón belül eléggé különleges helyzetben van (ha bekerülsz a cégbe, majd rájössz 😀 )Assessment Center (csoportos kiválasztás, az utolsó kör)KPMG AC jövő szerdán 😊ja még ott vagyok.
Bria ott vagy még amúgy?neuw
Mijaza AC? 😀briareos
edit: adón belül mi a cél?
több mint 12 éve
Assessment Center (csoportos kiválasztás, az utolsó kör)KPMG AC jövő szerdán 😊ja még ott vagyok.
Mijaza AC? 😀briareos
Adón nem volt mikor jelentkeztél?
több mint 12 éve
KPMG AC jövő szerdán 😊ja még ott vagyok.
Mijaza AC? 😀
több mint 12 éve
jó én meg idióta vok, és oda-vissza 20-at toltunk, szal 40-es volt...viszont meglepően jól vok, és csak a hátsóm fáj. KIRÁLY! alig várom a kövit túrát.
|
több mint 12 éve
Mikey
18 752
en egy szolid 10 km-rel kezdtem, de munka utan hazaesve eppen eleg is volt.tavasz van, vegre!!
több mint 12 éve
Kitűnő volt ma az idő! Meg is kezdtem a bringázást egy 35 km-es alapozással. Jó volt...catattackmi egy szép kis dimbes-dombos 20-ast toltunk, most azt mondom, h jó volt...de hnap sztem nem leszek ilyen vidám... 😊
|
több mint 12 éve
catattack
3 520
Kitűnő volt ma az idő! Meg is kezdtem a bringázást egy 35 km-es alapozással. Jó volt...
több mint 12 éve
KPMG AC jövő szerdán 😊tudtommal ott van
több mint 12 éve
KPMG AC jövő szerdán 😊Bria ott vagy még amúgy?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
"Ugyanaz a zseni - aki élete során zongoraversenyek tucatját írta - egy olyan hatszólamú gyöngyszemet is papírra vetett, ami a "Nyald a seggem" címet viselte. "😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mégis kapok ösztöndíjat, öröm bódottá! 😀 :cool:
több mint 12 éve
Számításaim szerint olyan 12-15 km/órás sebességgel tolom.10 km :cool: :cool: :cool:Newmanmennyi idő alatt?
én még nyáron futkároztam, akkor egyáltalán nem gyilkos tempóban 55 perc alatt tudtam futni10 km-t.
Ki volt/van tűzve az idei szezonra egy hegyi/dombos-félmaraton, de nem tudom, hogy a tél alatt mennyivel estem vissza, az így sem hűdejó időmből. 😀Bébé