Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
A KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatotGrat!
Az Ernst&Youngnál meg pénteken partnerinterjú
Már csak dönteni kellene majd 😊neuw
Ne feledd, KPMG 2014-ben megy tök új irodaházba 😀
több mint 12 éve
a BIG4 cégek meg pl a MorganStanley is úgy hív beszélgetésre, tesztre, ACre mindenre, hogy nincs diplomád. Ez tök normális, hiszen szeptemberi kezdéssel keresik a pályakezdőket.úgy voltál felvételi elbeszélgetéseken, hogy szemethunytak afelett, hogy még nincs meg a diplomád, hanem majd? :rolleyes:És mit kell itt dolgozni?szabaközgazdász lesz a végzettségem idén...egyébként a bankaudit csoport tagja leszek vagy egyiknél vagy másiknálneuw
milyen közgazda?sapka
Pénzügy és számvitelt tanulok
--------------------------------------------------
több mint 12 éve
úgy voltál felvételi elbeszélgetéseken, hogy szemethunytak afelett, hogy még nincs meg a diplomád, hanem majd? :rolleyes:És mit kell itt dolgozni?szabaközgazdász lesz a végzettségem idén...egyébként a bankaudit csoport tagja leszek vagy egyiknél vagy másiknálneuw
milyen közgazda?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
És mit kell itt dolgozni?szabaközgazdász lesz a végzettségem idén...egyébként a bankaudit csoport tagja leszek vagy egyiknél vagy másiknál
több mint 12 éve
szaba
10 549
És mit kell itt dolgozni?
több mint 12 éve
toljad neki erősen 😊hát pedig ez egy ilyen bicikli 😛 😀neuwA KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatothavi 400 nettó napi 12 óra melóval vagy havi 450 napi 13 óra melóval 😊 gratulálok, de nem lennék a helyedben 😊JSanyo
több mint 12 éve
hát pedig ez egy ilyen bicikli 😛 😀A KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatothavi 400 nettó napi 12 óra melóval vagy havi 450 napi 13 óra melóval 😊 gratulálok, de nem lennék a helyedben 😊JSanyo
több mint 12 éve
A KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatothavi 400 nettó napi 12 óra melóval vagy havi 450 napi 13 óra melóval 😊 gratulálok, de nem lennék a helyedben 😊
több mint 12 éve
A KPMGhez felvettek, szombaton kapok ajánlatotAz Ernst&Youngnál meg pénteken partnerinterjú
Már csak dönteni kellene majd 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
http://www.youtube.com/watch?v=01NHcTM5IA4Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackde olyat ám amilyen krokodik dundeenak van!Höri
több mint 12 éve
Vagy bicskával fagylaltot falatozni! És kanállal a rántott húst!Nincs szebb mint bajonettel kenni a legváros kenyeretsutianapHétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackde olyat ám amilyen krokodik dundeenak van!Höri
több mint 12 éve
Nincs szebb mint bajonettel kenni a legváros kenyeretHétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackde olyat ám amilyen krokodik dundeenak van!Höri
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackde olyat ám amilyen krokodik dundeenak van!
több mint 12 éve
Csak a fehérkesztyűs bűrnyakú úrficskáknak nincs bicskájuk. Tisztességes magyar ember azzal szalonnázik. 😊Majd akcióssá teszem... Megvan a módszerem. :cool:Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackAkciós lesz, vagy csak szimplán nyitogatni kell vmi a zsebbe?szaba
Amúgy kell, mert kinéznek a segédmunkások...catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Majd akcióssá teszem... Megvan a módszerem. :cool:Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackAkciós lesz, vagy csak szimplán nyitogatni kell vmi a zsebbe?szaba
Amúgy kell, mert kinéznek a segédmunkások...
több mint 12 éve
szaba
10 549
Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!catattackAkciós lesz, vagy csak szimplán nyitogatni kell vmi a zsebbe?
több mint 12 éve
catattack
3 520
Hétvégén veszek egy bicskát a vásárba!
több mint 12 éve
Ha már annyit szidtam a upct, most meg kell dícsérjem. Egy időben van a TAAHM és a Bundyék, mindegyikkel úgy hogy napi 2 rész 1 új 1 tegnapi, beállítottam hogy mindegyiket vegye, és szuperintelligens módon átvariálta úgy, hogy egyik nap egyikből veszi fel mindkét részt, másnap a másikból, így nincs ütközés 😊 Végre azt tapasztalhatom, hogy tudnak valamit...
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy mennyire a magyar egészségügy sikere egy magánrendelő.Nem gondoltam volna, hogy ennyire fájdalommentes is lehet egy foggyökérkezelés. BazzaniSzócskán kívül ezek szerint még más is akad, aki ma az egészségügyi rendsszerben pozitívumot talált 😀diverdoc
Amúgy elég komoly fogturizmus van Vásárhelyen. Megdöbbentő mennyiségű előjegyzés van külföldről érkezőknek.
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, hogy ennyire fájdalommentes is lehet egy foggyökérkezelés. BazzaniSzócskán kívül ezek szerint még más is akad, aki ma az egészségügyi rendsszerben pozitívumot talált 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, hogy ennyire fájdalommentes is lehet egy foggyökérkezelés. Nem vagyok félős de a fogdoki a halálom.
több mint 12 éve
Kollegám múltkor elmélkedett, hogy mi lenne, ha nem Benedek lenne a harmadik név a meleget hozók közül, hanem Domokos. Ez sült ki belőle. Sándor, József, Domokos zsákban hozza a homokost. 😀GRAFISándor, József, Istók,
a zsákban meg Steiner Kristóf
több mint 12 éve
Kollegám múltkor elmélkedett, hogy mi lenne, ha nem Benedek lenne a harmadik név a meleget hozók közül, hanem Domokos. Ez sült ki belőle. Sándor, József, Domokos zsákban hozza a homokost. 😀
több mint 12 éve
akkor végképp nem értem, miért vagy józsua közelébe... 😀Divatígy belegondolva most már én sem értem 😊
több mint 12 éve
akkor végképp nem értem, miért vagy józsua közelébe... 😀Divatferomonok?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak