Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
10 km :cool: :cool: :cool:Newmanmennyi idő alatt?
én még nyáron futkároztam, akkor egyáltalán nem gyilkos tempóban 55 perc alatt tudtam futni10 km-t.
Ki volt/van tűzve az idei szezonra egy hegyi/dombos-félmaraton, de nem tudom, hogy a tél alatt mennyivel estem vissza, az így sem hűdejó időmből. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
wow, szintén 😊 (villamos)10 km :cool: :cool: :cool:NewmanDettó. 😊 [úszva]szaba
több mint 12 éve
ISZONYAT kemény az új imovie trailer funkciója 😀a következő draftos videót így csinálom majd 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
miért kell mindent letagadni és másra fogni? nyugodtan vállald fel! fagyi meccsen is ezt dúdoltad.... 😀nana,ezt Divat ünnepli 😀Jociamúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!JociNeked meg boldog purimot 😉
http://www.youtube.com/watch?v=MwHorJIafHUfetomy
|
több mint 12 éve
nana,ezt Divat ünnepli 😀amúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!JociNeked meg boldog purimot 😉
http://www.youtube.com/watch?v=MwHorJIafHUfetomy
több mint 12 éve
amúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!JociNeked meg boldog purimot 😉
http://www.youtube.com/watch?v=MwHorJIafHU
több mint 12 éve
köszi, viszont neked is a restisek numero unoja....ne tagadd Divat! te nagyobb restiző vagy mint fetomy meg Fake együtt véve.Azért mert te is olyan lusta restitöltelék vagy, mint jozsua kollégád 😛fetomynaaaaaa...én még csak hírből hallottam a restiről, ellenben az emlitett kollegaval aki ott él, szal kikérem magamnak ezen vádakat!Divat
amúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!Joci
ja és 1,2,3...💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 😀
|
több mint 12 éve
ne tagadd Divat! te nagyobb restiző vagy mint fetomy meg Fake együtt véve.naaaaaa...én még csak hírből hallottam a restiről, ellenben az emlitett kollegaval aki ott él, szal kikérem magamnak ezen vádakat!Divathát nekem 1000* jobban esik, ha abban az időben, még forgolódhatok párat az ágyikómba, h aztán kipihenve munkába indulhassak... 😊DivatAzért mert te is olyan lusta restitöltelék vagy, mint jozsua kollégád 😛fetomy
amúgy meg boldog nőnapot kívánok divatnak,fetomynak és fakenek!
több mint 12 éve
naaaaaa...én még csak hírből hallottam a restiről, ellenben az emlitett kollegaval aki ott él, szal kikérem magamnak ezen vádakat!Azért mert te is olyan lusta restitöltelék vagy, mint jozsua kollégád 😛fetomyAmikor az ember reggel negyed 7-től fut 6 km-t meg még edzeni is van egy kis ideje, akkor érzi azt, hogy kezd helyére állni az élete. Kifejezetten jó érzés. 😊Newmanhát nekem 1000* jobban esik, ha abban az időben, még forgolódhatok párat az ágyikómba, h aztán kipihenve munkába indulhassak... 😊Divat
|
több mint 12 éve
És iskolába be se jársz, mi?szabaFrancokat, 8-ra bementem órára. 😀
több mint 12 éve
Azért mert te is olyan lusta restitöltelék vagy, mint jozsua kollégád 😛Amikor az ember reggel negyed 7-től fut 6 km-t meg még edzeni is van egy kis ideje, akkor érzi azt, hogy kezd helyére állni az élete. Kifejezetten jó érzés. 😊Newmanhát nekem 1000* jobban esik, ha abban az időben, még forgolódhatok párat az ágyikómba, h aztán kipihenve munkába indulhassak... 😊Divat
több mint 12 éve
Amikor az ember reggel negyed 7-től fut 6 km-t meg még edzeni is van egy kis ideje, akkor érzi azt, hogy kezd helyére állni az élete. Kifejezetten jó érzés. 😊Newmanhát nekem 1000* jobban esik, ha abban az időben, még forgolódhatok párat az ágyikómba, h aztán kipihenve munkába indulhassak... 😊
|
több mint 12 éve
szaba
10 547
És iskolába be se jársz, mi?
több mint 12 éve
Amikor az ember reggel negyed 7-től fut 6 km-t meg még edzeni is van egy kis ideje, akkor érzi azt, hogy kezd helyére állni az élete. Kifejezetten jó érzés. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ahha, a tavalyi országos bajnok, ősi rivális barcikaiakat nagyon szoros meccsen de csak sikerült legyőzni, így mehetnek békéscsabára országos döntőzni, tavalyhoz hasonlóan idén is volt 70 "vendég" szurkoló, csak most mozgósították a sulit, így olyan 200-300-an simán leszurkoltuk őket :cool:sose gondoltam volna, hogy életem egyik legszebb sportélményét az iskolámtól kapom 😊Fiú kézisek voltak?Schleck
(főleg, hogy nálunk erősen a tanulás élvez prioritást)kristof
több mint 12 éve
lányok kézzzel 😂sose gondoltam volna, hogy életem egyik legszebb sportélményét az iskolámtól kapom 😊Fiú kézisek voltak?Schleck
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
sose gondoltam volna, hogy életem egyik legszebb sportélményét az iskolámtól kapom 😊Fiú kézisek voltak?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
sose gondoltam volna, hogy életem egyik legszebb sportélményét az iskolámtól kapom 😊 (főleg, hogy nálunk erősen a tanulás élvez prioritást)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 905
http://www.bild.de/news/ausland/outdoorsex/fallschirm-rtl-23016174.bild.htmlnem normálisak....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Évfolyam 2. lettem -> $ :cool:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Még nincs Androidra :/
több mint 12 éve
Bye-bye instapaper, itt a readabilty ami ugyanazt tudja, ráadásul ingyen, csodás appjjncaaszámomra ez maga a tökéletes program, ráadásul pc-n is bármilyen böngészőbe telepíthető, ajánlom mindenkinek
rátalálsz egy érdekesebb, jobb cikkre, amit épp nincs időd/lusta vagy elolvasni, vagy egyszerűen zavar az adott oldal felépítése/kinézete, akkor csak egy katt a piros felhőre és elmenti neked offline is előhívható, "fogyaszható" változatba, ami aztán mobilon/ipaden is szinte egyből visszahívható
http://www.readability.com/apps
még a fórumnál is működik 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
v bringa... 😀almodtad !Fakemivel mentél haza meg mikor?Jocirepülövel!Divat
|