Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Gólyatábor immár harmadszor, és még mindig jó 😊tenorxCsak a sok hülye gólya ne baszná el mindig 😀
több mint 12 éve
Gólyatábor immár harmadszor, és még mindig jó 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
4000!(mondjuk kissé déjà vu érzésem van 😛)
több mint 12 éve
Úgy érzem, meg kell köszönnöm a Debreceni emberek kedvességét. Köszönöm.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
remélem Farky sige kicsinek bizonyul 😊
több mint 12 éve
😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Abban a bizonyos hangban még sosem csalódtam. 😀SÖR! (L)(L)Stez(férfi)ember legjobb barátja 😊Dub
több mint 12 éve
az első színes kép a Marsról 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Haverom szóhasználatát használva némelyik már "túl van tuningolva". Jobban is kinézhetnének...Azért van köztük olyan is, amelyiket inkább rúgnám, mint dugnám 😀AsbeeMegosztok veled egy nagy titkot! Minél idősebb vagy, annál kevésbé válogatós!
Én mindet! Mi bajom lehet?catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Azért van köztük olyan is, amelyiket inkább rúgnám, mint dugnám 😀AsbeeMegosztok veled egy nagy titkot! Minél idősebb vagy, annál kevésbé válogatós!
Én mindet! Mi bajom lehet?
több mint 12 éve
Azért van köztük olyan is, amelyiket inkább rúgnám, mint dugnám 😀www.bromygod.com/2012/07/31/self-shot-tuesday-is-always-awesome/Jááj! Ilyet többet ne, mert rám jön az érzés, hogy meg kell csinálni mindet!
jihá gabtsi
catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
www.bromygod.com/2012/07/31/self-shot-tuesday-is-always-awesome/Jááj! Ilyet többet ne, mert rám jön az érzés, hogy meg kell csinálni mindet!
jihá gabtsi
több mint 12 éve
www.bromygod.com/2012/07/31/self-shot-tuesday-is-always-awesome/jihá
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/378337_466496070036748_1791208091_n.jpgjópofa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Első lépés kipipálva
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Végre megkaptam a 2 hónapja várt pénzem, plusz az egyetemi koleszba is felvettek, öröm, bódottá. 😀
több mint 12 éve
fater nyert egy blue ray lejátszót a nemzeti sporton, a maiban benne is van!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
hajrá! már készítem a helyet az Atti Szabalala pószternekMost röhögsz, de pont azt néztük csapattársammal, hogy melyik afrikai országba érné meg honosíttatni, hogy kijussunk az ötkarikásra.szabaszaba meg majd nézheti a tévéből. 😀 Life isn't fair.szabadisszidálj Gabonba, mindig kijutnálHöri
több mint 12 éve
szaba
10 550
Most röhögsz, de pont azt néztük csapattársammal, hogy melyik afrikai országba érné meg honosíttatni, hogy kijussunk az ötkarikásra.szaba meg majd nézheti a tévéből. 😀 Life isn't fair.szabadisszidálj Gabonba, mindig kijutnálHöri
több mint 12 éve
Nem sok, pár óra volt csak igazából... A tómedret (csalóka lehet a videón, de egyébként tök kicsi, csak 125 literes) kb. 2,5 óra alatt kiástam meg bepasszintottam a helyére ( step1), második ütemben szerintem max. 1 óra alatt levertem az ágyásszegélyt ( step2), ma meg szintén kb. 1 óra alatt berendeztem pázsittal/kövekkel (step3). Szóval max. 5 óra, de mivel hajlamos vagyok halasztgatni a dolgokat majdnem egy hétig tartott 😊 (arról nem is beszélve hogy már vagy 2 éve tervezem).
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
catattack
3 520
Mennyi munkaóra van benne?
több mint 12 éve
Végre elkészültem a legújabb projektemmel (nyári teknőslak). Csináltam videót a beköltözésről 😊www.youtube.com/watch?v=gBPaBV49WwU&feature=youtu.be
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes