NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Kaptam a Vas megyei főkapitányságról egy levelet, hogy a júniusi sebesség túllépésemet újra vizsgálták. Rájöttek, hogy a mérőműszer hibahatárát rosszul adták meg és visszajár az általam befizetett összegből. Isten áldja a bürokráciát, és Boldog Karácsonyt a Vas megyei kapitányság dolgozóinak! 😀
több mint 12 éve
ééés a Packers másnap játszik 😊Hogy tudják a Karácsonyt pont a Detroit-SD meccs napjára tenni?BazzaniTe még jól jártál, mert a 22 órai idősávban van, addigra bőven le lehet tudni az ajándékozást, vacsorát, stb.
Igyekszem majd én is az első negyed felénél nem többet kihagyni a Steelers-meccsből.vassadi
(persze ha úgy, mint tegnap, akkor én is rossz topikban járok)
több mint 12 éve
A 19 órára amit mondni tudnék az nem ebbe a topicba való. 😕Hogy tudják a Karácsonyt pont a Detroit-SD meccs napjára tenni?BazzaniTe még jól jártál, mert a 22 órai idősávban van, addigra bőven le lehet tudni az ajándékozást, vacsorát, stb.
Igyekszem majd én is az első negyed felénél nem többet kihagyni a Steelers-meccsből.vassadi
No de majd a két kis csajszi mosolya kárpótol mindenért.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hogy tudják a Karácsonyt pont a Detroit-SD meccs napjára tenni?BazzaniTe még jól jártál, mert a 22 órai idősávban van, addigra bőven le lehet tudni az ajándékozást, vacsorát, stb.
Igyekszem majd én is az első negyed felénél nem többet kihagyni a Steelers-meccsből.
több mint 12 éve
Hogy tudják a Karácsonyt pont a Detroit-SD meccs napjára tenni?Anyu most van itthon, 20-án utazik vissza Afganisztánba külszolgálatra. Ráadásul mindannyian ateisták vagyunk, így nekünk édes mindegy, hogy 24-e vagy 18-a, de lehetne akár februát 10. is. Amúgy kifejezetten vicces, hogy még jól is jön ki, mert így mindenféle családi perpatvar nélkül simán meg tudom nézni 24-én a Steelers-meccset. 😀SoldadosA december 24. hülyeség Jézus születési dátumának. Csak a napforduló miatt van ez a dátum.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Anyu most van itthon, 20-án utazik vissza Afganisztánba külszolgálatra. Ráadásul mindannyian ateisták vagyunk, így nekünk édes mindegy, hogy 24-e vagy 18-a, de lehetne akár februát 10. is. Amúgy kifejezetten vicces, hogy még jól is jön ki, mert így mindenféle családi perpatvar nélkül simán meg tudom nézni 24-én a Steelers-meccset. 😀SoldadosA december 24. hülyeség Jézus születési dátumának. Csak a napforduló miatt van ez a dátum.
több mint 12 éve
Anyu most van itthon, 20-án utazik vissza Afganisztánba külszolgálatra. Ráadásul mindannyian ateisták vagyunk, így nekünk édes mindegy, hogy 24-e vagy 18-a, de lehetne akár februát 10. is. Amúgy kifejezetten vicces, hogy még jól is jön ki, mert így mindenféle családi perpatvar nélkül simán meg tudom nézni 24-én a Steelers-meccset. 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Kibaszott vicces, hogy mi ma karácsonyozunk! 😊SoldadosElnéztétek a naptárat vagy 19órától játszik jövő szombaton a Steelers? 😀
több mint 12 éve
Kibaszott vicces, hogy mi ma karácsonyozunk! 😊Soldados? 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kibaszott vicces, hogy mi ma karácsonyozunk! 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
😀 😀 http://ipadinsight.com/best-free-ipad-apps-2/best-free-ipad-app-of-the-week-college-bowl-guide-2011-2012
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
16 kinőtt tejfog 11hónaposan,nagyobb szenvedés sírás nélkül.Na, még a végén Bears fan lesz belőle 😛
Kemény csaj a lánykám.Bazzani
több mint 12 éve
szaba
10 547
16 kinőtt tejfog 11hónaposan,nagyobb szenvedés sírás nélkül.Mehet neki a császárszalonna, bőröstöl.
Kemény csaj a lánykám.Bazzani
több mint 12 éve
16 kinőtt tejfog 11hónaposan,nagyobb szenvedés sírás nélkül.Kemény csaj a lánykám.
több mint 12 éve
Megvolt életem első Mystery Gang koncertje,felejthetetlen volt!Én nagyon nem vagyok egy táncos lábú,de amit tegnap lenyomattunk az eszméletlen jó volt.Ja és a srácok is nagyon rendesek voltak,pedig háromszor mentünk oda hozzájuk,aláírásért/fotó készítésért,az utolsónál már a kisfurgonból - amivel indultak volna - szállíttattuk ki őket hogy csináljunk képet 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
ma délután 13:13, 3200 gramm, 48 cm, Laura 😊 Kérnék egy Keresztapa rangot 😊http://www.youtube.com/watch?v=HWqKPWO5T4o
több mint 12 éve
router belőve :cool:
---
több mint 12 éve
catattack
3 520
Végre megérkezett a pc-m, a net is bekötve. Nagyon furcsa lesz otthonról nézni a meccseket! 😊 :cool:
több mint 12 éve
Mikey
18 752
Samsung Galaxy Gio :love:
több mint 12 éve
Iiiiimádom ezt a fórumot :rolleyes: 😂 😂
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ha minden igaz, akkor kb. 7 év szünet után újra lesz PC-m! 😀 Jövő héten jön a "atomerőmű"! 😂
több mint 12 éve
Újra itthon...JJÉs ezt biztos, hogy ide szántad..? 😊