NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
Újra itthon...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Beleszőni az álomba a TV-ből közben hallott "ezoTV"s szövegeket -> epiiiic 😂 Amiatt is ritkán kelek fel, hogy szarrá röhögöm magam álmomban 😀btw remélem mindenki tudja, hogy fél évente nem csak fogorvoshoz kell járni, de rontásleszedésre is! Lehet menni az RTL-hez, többek között Burágó és Metatron is szívesen segít 😀
több mint 12 éve
Ez a Supernem nem volt szar (fél éven belül harmadszor látom őket, elég jók, na 😊 ) a HÖT hét nyitányaként. 😊Problem: holnap 2 ZH-t írok. 😂 (akarom mondani ma, még jobb 😊)
több mint 12 éve
+10000000000000000000000000000000Konqueror!kristof+1JoeyPorter
több mint 12 éve
most h beraktam a 2gigás ati HD 6850-et a vasba, már tényleg pöpecül karcol minden 😊
több mint 12 éve
Csatlakozom konquerorhoz és gratulálok. Lassan a champions feliratnak is helyet kell keresni ezen az aláíráson 😊Matthew99😊 😊
Köszi Neked is és Hall of Greennek is
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Konqueror visszatért, NFL meccsek reggelig, 3 tál kocsonya a hűtőben mi kell még? 😀eaglesmcnabb4 tál kocsonya a hűtőben?
de tetszik a sorrend Herremans
több mint 12 éve
Konqueror visszatért, NFL meccsek reggelig, 3 tál kocsonya a hűtőben mi kell még? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
volt csoporttársam ott nyomta, innét vágomJa. Multi Alarm SE. Köszönöm.diverdocIdei utolsó versenyén a Babolat Santa Claus Cupon kisebb fiam első lett, egy korosztállyal feljebb a nagyobb meg 3.. Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀diverdoclátom lakhelyednél hogy Pécs + tollas, gondolom akkor a Multi Alarmban tolja, vagy mi a neve
mindenesetre grat a csemetéknek 😊konqueror
több mint 12 éve
Csatlakozom konquerorhoz és gratulálok. Lassan a champions feliratnak is helyet kell keresni ezen az aláíráson 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀diverdocHab a tortán 😀 Gratula! 😊
több mint 12 éve
Ja. Multi Alarm SE. Köszönöm.Idei utolsó versenyén a Babolat Santa Claus Cupon kisebb fiam első lett, egy korosztállyal feljebb a nagyobb meg 3.. Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀diverdoclátom lakhelyednél hogy Pécs + tollas, gondolom akkor a Multi Alarmban tolja, vagy mi a neve
mindenesetre grat a csemetéknek 😊konqueror
több mint 12 éve
Idei utolsó versenyén a Babolat Santa Claus Cupon kisebb fiam első lett, egy korosztállyal feljebb a nagyobb meg 3.. Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀diverdoclátom lakhelyednél hogy Pécs + tollas, gondolom akkor a Multi Alarmban tolja, vagy mi a neve
mindenesetre grat a csemetéknek 😊
több mint 12 éve
Idei utolsó versenyén a Babolat Santa Claus Cupon kisebb fiam első lett, egy korosztállyal feljebb a nagyobb meg 3.. Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Konqueror!
több mint 12 éve
Szerdán terhelésélettan ah, (MAc) mi teszünk fel magunknak 10 kérdést 😀 na ez a LOL 😂Konfliktuskezelés megelőzés stb.>>>>az összes többi. 😀Schleckén abból megbuktam 😀 😀
(igazából csak nem mentem be, de úgy nem vicces)
amúgy meg nekünk kötelezően választható (3! kredit) társadalmi kommunikáció: használhatod a jegyzetet zhn, ahol 7 db feleletválasztós kérdés van 😀Szobi22
több mint 12 éve
Konfliktuskezelés megelőzés stb.>>>>az összes többi. 😀Schleckén abból megbuktam 😀 😀
(igazából csak nem mentem be, de úgy nem vicces)
amúgy meg nekünk kötelezően választható (3! kredit) társadalmi kommunikáció: használhatod a jegyzetet zhn, ahol 7 db feleletválasztós kérdés van 😀
több mint 12 éve
Konfliktuskezelés megelőzés stb.>>>>az összes többi. 😀Ez az ergonómia mekkora egy kamu tantárgy: csak zh-zni jártam be, azokra se tanultam semmit, és így lettem 4-es 😂 .ChevyAnnál csak a Látás, nyelv és emlékezet volt durvább.tenorx
több mint 12 éve
Ez az ergonómia mekkora egy kamu tantárgy: csak zh-zni jártam be, azokra se tanultam semmit, és így lettem 4-es 😂 .ChevyAnnál csak a Látás, nyelv és emlékezet volt durvább.
több mint 12 éve
Nagybátyámék tegnap óta magyar állampolgárok 😊 Sokaknak fogalma sincs arról hogy ez nekik mennyire nagy öröm. Sajnálom hogy nagyapám ezt már nem élhette meg.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ez az ergonómia mekkora egy kamu tantárgy: csak zh-zni jártam be, azokra se tanultam semmit, és így lettem 4-es 😂 .
több mint 12 éve
Stuck on Earth!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
30 perces szopás, mert nem működik javaban a kurva szerializációm, de utána az öröm, amikor rájössz, hogy miért....