NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Make Love

27 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Újra itthon...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Beleszőni az álomba a TV-ből közben hallott "ezoTV"s szövegeket -> epiiiic 😂 Amiatt is ritkán kelek fel, hogy szarrá röhögöm magam álmomban 😀

btw remélem mindenki tudja, hogy fél évente nem csak fogorvoshoz kell járni, de rontásleszedésre is! Lehet menni az RTL-hez, többek között Burágó és Metatron is szívesen segít 😀
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ez a Supernem nem volt szar (fél éven belül harmadszor látom őket, elég jók, na 😊 ) a HÖT hét nyitányaként. 😊
Problem: holnap 2 ZH-t írok. 😂 (akarom mondani ma, még jobb 😊)

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Konqueror!kristof
+1JoeyPorter
+10000000000000000000000000000000
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
most h beraktam a 2gigás ati HD 6850-et a vasba, már tényleg pöpecül karcol minden 😊

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Csatlakozom konquerorhoz és gratulálok. Lassan a champions feliratnak is helyet kell keresni ezen az aláíráson 😊Matthew99
😊 😊
Köszi Neked is és Hall of Greennek is

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Konqueror!kristof
+1JoeyPorter
Még plusz. 😀

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Konqueror visszatért, NFL meccsek reggelig, 3 tál kocsonya a hűtőben mi kell még? 😀eaglesmcnabb
4 tál kocsonya a hűtőben?

de tetszik a sorrend Herremans
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Konqueror visszatért, NFL meccsek reggelig, 3 tál kocsonya a hűtőben mi kell még? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Idei utolsó versenyén a Babolat Santa Claus Cupon kisebb fiam első lett, egy korosztállyal feljebb a nagyobb meg 3.. Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀diverdoc
látom lakhelyednél hogy Pécs + tollas, gondolom akkor a Multi Alarmban tolja, vagy mi a neve

mindenesetre grat a csemetéknek 😊konqueror
Ja. Multi Alarm SE. Köszönöm.diverdoc
volt csoporttársam ott nyomta, innét vágom
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Csatlakozom konquerorhoz és gratulálok. Lassan a champions feliratnak is helyet kell keresni ezen az aláíráson 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀diverdoc
Hab a tortán 😀 Gratula! 😊

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Idei utolsó versenyén a Babolat Santa Claus Cupon kisebb fiam első lett, egy korosztállyal feljebb a nagyobb meg 3.. Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀diverdoc
látom lakhelyednél hogy Pécs + tollas, gondolom akkor a Multi Alarmban tolja, vagy mi a neve

mindenesetre grat a csemetéknek 😊konqueror
Ja. Multi Alarm SE. Köszönöm.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

mindenesetre grat a csemetéknek 😊
több mint 12 éve
Idei utolsó versenyén a Babolat Santa Claus Cupon kisebb fiam első lett, egy korosztállyal feljebb a nagyobb meg 3.. Ráadásul a kisebb egy szlotákot vert le a döntőben! 😀

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Konqueror!kristof
+1

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Konqueror!
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Konfliktuskezelés megelőzés stb.>>>>az összes többi. 😀Schleck
én abból megbuktam 😀 😀
(igazából csak nem mentem be, de úgy nem vicces)

amúgy meg nekünk kötelezően választható (3! kredit) társadalmi kommunikáció: használhatod a jegyzetet zhn, ahol 7 db feleletválasztós kérdés van 😀Szobi22
Szerdán terhelésélettan ah, (MAc) mi teszünk fel magunknak 10 kérdést 😀 na ez a LOL 😂

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Konfliktuskezelés megelőzés stb.>>>>az összes többi. 😀Schleck
én abból megbuktam 😀 😀
(igazából csak nem mentem be, de úgy nem vicces)

amúgy meg nekünk kötelezően választható (3! kredit) társadalmi kommunikáció: használhatod a jegyzetet zhn, ahol 7 db feleletválasztós kérdés van 😀

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez az ergonómia mekkora egy kamu tantárgy: csak zh-zni jártam be, azokra se tanultam semmit, és így lettem 4-es 😂 .Chevy
Annál csak a Látás, nyelv és emlékezet volt durvább.tenorx
Konfliktuskezelés megelőzés stb.>>>>az összes többi. 😀

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ez az ergonómia mekkora egy kamu tantárgy: csak zh-zni jártam be, azokra se tanultam semmit, és így lettem 4-es 😂 .Chevy
Annál csak a Látás, nyelv és emlékezet volt durvább.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nagybátyámék tegnap óta magyar állampolgárok 😊 Sokaknak fogalma sincs arról hogy ez nekik mennyire nagy öröm. Sajnálom hogy nagyapám ezt már nem élhette meg.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Ez az ergonómia mekkora egy kamu tantárgy: csak zh-zni jártam be, azokra se tanultam semmit, és így lettem 4-es 😂 .
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Stuck on Earth!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
30 perces szopás, mert nem működik javaban a kurva szerializációm, de utána az öröm, amikor rájössz, hogy miért....