Make Love
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Hosszabb véleményre még nem vállalkoznék, de így röviden: én csalódtam és többet vártam. A legjobb pedig ez a kibővített Alice lett (illetve Black Star szám pozitív meglepetés lett, nem vártam ennyit attól). Bővebben pár nap múlva.
több mint 14 éve
Ezer és mégegy bocsánat 😊 Nem volt szándékos 😊rippelés, hát szerintem egy sima Media Playerben ami nem ezer éves is van olyan, hogy rippelés, vagy gépre mentés, vagy ilyesmi 😊 nemtom, lehet pár nap múlva már a deluxost is meg lehet találni neten 😊 egyébként amint lesz időm meghallgaatni (1-2 óra 😛) írok róla 😊
több mint 14 éve
Uraim, c nélkül. Mert nem "mikí" hanem "májki". 😉MikeyÉn Fetomy hsz-éből idéztem, de így utólag belegondolva tényleg fura úgy. 😀
több mint 14 éve
Uraim, c nélkül. Mert nem "mikí" hanem "májki". 😉Komolyan, rangnak kérni fogom azt, hogy "c nélkül"...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
nekem rendelés kimaradt, sajnos anyagilag nem fért most bele, Mikey tudtommal megrendelteNa, Avril album végre nekem is megvan.őőő asszem wikiről 😊 egyébként kösz most neked az emlékeztetőt, mert most jött meg a gépem, és most tudom csak letölteni, és elfelejtettem eddig 😛
Fetomy: írd át dátumot tegnapira aláírásban 😀 (de amúgy 2.-a honnan jött? 😛)deny79
Amúgy ha Te, vagy Mickey megrendeltétek azt a deluxos bonusos cd-t, akkor berippelhetnétek csaknekemcsakmost 😊fetomy
több mint 14 éve
Azt se tudom mi az a rippelés. 😀Egyébként nekem tegnap küldtek mailt, hogy postára adták a CD-t. Kíváncsian várom mikorra lesz itt.
Mellesleg véleményeket várok PM-ben az albumról. 😊 (Azért PM, mert nem vagyok kíváncsi arra, hogy a többiek beszólnak. 😛)
több mint 14 éve
Na, Avril album végre nekem is megvan.őőő asszem wikiről 😊 egyébként kösz most neked az emlékeztetőt, mert most jött meg a gépem, és most tudom csak letölteni, és elfelejtettem eddig 😛
Fetomy: írd át dátumot tegnapira aláírásban 😀 (de amúgy 2.-a honnan jött? 😛)deny79
Amúgy ha Te, vagy Mickey megrendeltétek azt a deluxos bonusos cd-t, akkor berippelhetnétek csaknekemcsakmost 😊
több mint 14 éve
Na, Avril album végre nekem is megvan.Fetomy: írd át dátumot tegnapira aláírásban 😀 (de amúgy 2.-a honnan jött? 😛)
több mint 14 éve
végre nemcsakhogy gépem van, de még a buzi windows7 is ráment... 😊 végre valami jó is van ezen a retek napon 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Debrecen Csokonai Étterem Mulatozás 😀
több mint 14 éve
Amit még te mutattál orosz fan oldalt, ott a főoldalon az első bejegyzésben van a link. 😊
több mint 14 éve
Szeretem, amikor egy új albumot teljesen véletlenül 'kiszivárogtatnak' a hivatalos megjelenés előtt másfél héttel. 😊MikeyLIIIIIINKEEEEEET 😀 Kösz, hogy beírtad 😊
több mint 14 éve
Szeretem, amikor egy új albumot teljesen véletlenül 'kiszivárogtatnak' a hivatalos megjelenés előtt másfél héttel. 😊
több mint 14 éve
Oda, pontosan oda. 😛 😊És hova lehet írni ilyen fincsi címmel szakdogát írni?vadibandiMondjuk Political science. :cool:Hanni
több mint 14 éve
És hova lehet írni ilyen fincsi címmel szakdogát írni?vadibandiMondjuk Political science. :cool:
több mint 14 éve
És hova lehet írni ilyen fincsi címmel szakdogát írni?A címe: A totalitárius rendszerek természetéből fakadó önpusztításLassan végzek a szakdogámmal, öröm, bódottá. 😂VrijbloedMi a címe?vadibandi
És akkor most magyarul is: ( 😂 ) Miért volt végső soron önpusztító a náci, illetve a sztálinista rendszer/mozgalom.Vrijbloed

több mint 14 éve
A címe: A totalitárius rendszerek természetéből fakadó önpusztításLassan végzek a szakdogámmal, öröm, bódottá. 😂VrijbloedMi a címe?vadibandi
És akkor most magyarul is: ( 😂 ) Miért volt végső soron önpusztító a náci, illetve a sztálinista rendszer/mozgalom.
több mint 14 éve
Lassan végzek a szakdogámmal, öröm, bódottá. 😂VrijbloedMi a címe?

több mint 14 éve
Lassan végzek a szakdogámmal, öröm, bódottá. 😂
több mint 14 éve
Torgyán beszédeit még mindig nagyon bírom. 😊Ejjj, de hiányzik ő és Kuncze a mai politikai palettáról. Mindig lehetett nevetni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
:cool: HIP-NO-TIZŐR KIRÁLY!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=LrFParjCnkk&feature=player_embeddedTomeeeAdja rendesen 😊
több mint 14 éve
Tomeee
753
Ma kiderült hogy van egy 3 éves húgom. Az a vicc, hogy faterommal azért egy olyan hetente, két hetente szoktam beszélni, de ezt valahogy nem sikerült említenie eddig. Felugrott egy kislánnyal, hogy pisilnie kell. Kérdezem hogy hívnak, aszondja Demeter Rebeka. Mondom mivan? Mondja az öreg, hogy ez a húgod bazmeg. 😀DömeNekem úgy 3-4 éve írt egy akkor 14 éves kislány májvipen, hogy szia, az eredeti nevem Borsik Leila. Mondom jó. 😀
Bár engem annyira nem lepett meg, apámat utoljára cirka 8 éve láttam 😀
több mint 14 éve
Főnököméknek volt ez csak ott pont fordítva,már hárman voltak fiúk testvérek,úgyhogy szüleik bevállalták a a negyedik terhességet hátha az lány lesz.Erre sikerült egy fiú ikerpárt szülni.Ma kiderült hogy van egy 3 éves húgom. Az a vicc, hogy faterommal azért egy olyan hetente, két hetente szoktam beszélni, de ezt valahogy nem sikerült említenie eddig. Felugrott egy kislánnyal, hogy pisilnie kell. Kérdezem hogy hívnak, aszondja Demeter Rebeka. Mondom mivan? Mondja az öreg, hogy ez a húgod bazmeg. 😀Döme😀 filmre való
Saját rokonságban: házasság, példás családapával, született 4 gyerek, mind lány, de az apa már az elsőt is fiúnak akarta, a 3. és 4. gyereket is csak azért vállalták, hátha fiú lesz.
Kb. amikor már a legkisebb lány is nagykorúság küszöbén állt, feltűnt egy nő (akinek az apával a házassága előtt volt egy lazább kapcsolata) azzal, hogy van egy gyereke az apától. Amikor annak idején rájött hogy terhes, eltitkolta, megszakította az apával a kapcsolatot és csak mostanában mondta el a gyereknek is, hogy ki az igazi apja
mondanom se kell, hogy fiú volt a gyerek 😀 először mindenki kételkedett, míg be nem mutatták a srácot, kiköpött apja volt.atapapa
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen