Make Love

28 feliratkozó

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
Ma kiderült hogy van egy 3 éves húgom. Az a vicc, hogy faterommal azért egy olyan hetente, két hetente szoktam beszélni, de ezt valahogy nem sikerült említenie eddig. Felugrott egy kislánnyal, hogy pisilnie kell. Kérdezem hogy hívnak, aszondja Demeter Rebeka. Mondom mivan? Mondja az öreg, hogy ez a húgod bazmeg. 😀Döme
😀 filmre való
Saját rokonságban: házasság, példás családapával, született 4 gyerek, mind lány, de az apa már az elsőt is fiúnak akarta, a 3. és 4. gyereket is csak azért vállalták, hátha fiú lesz.
Kb. amikor már a legkisebb lány is nagykorúság küszöbén állt, feltűnt egy nő (akinek az apával a házassága előtt volt egy lazább kapcsolata) azzal, hogy van egy gyereke az apától. Amikor annak idején rájött hogy terhes, eltitkolta, megszakította az apával a kapcsolatot és csak mostanában mondta el a gyereknek is, hogy ki az igazi apja

mondanom se kell, hogy fiú volt a gyerek 😀 először mindenki kételkedett, míg be nem mutatták a srácot, kiköpött apja volt.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hát azért délután nekem is volt egy akadásom. Fater sosem az átgondolt életviteléről volt ismert, de ez azért tőle is zura volt... 😊Döme
És tudod azt is, ki az új """"mostohaanyád"""? 😀szaba
Persze a nő akivel együtt él. De mellette van egy 16 éves "mostohaanyám" is, őt ide szokta hozni tologatni a pincénkbe. 😂
Döme
csípd fel az új öreganyád nővérét aztán ember meg nem mondja, hogy 70 év múlva ki mit örököl 😀

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Persze a nő akivel együtt él. De mellette van egy 16 éves "mostohaanyám" is, őt ide szokta hozni tologatni a pincénkbe. 😂
Döme
ezt nem hiszem el,nagyon nagy arc lehet az apád 😀Newman
Amúgy az. Ő az a fajta ember, aki havernak nagyon jó, igazi apának viszont nulla.

Mondjuk soha nem sírdogáltam emiatt.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 844
Hát azért délután nekem is volt egy akadásom. Fater sosem az átgondolt életviteléről volt ismert, de ez azért tőle is zura volt... 😊Döme

Szóval nem kispályás faszi.Döme
Azért ez már kicsit nekem a ló túloldala. 😐
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Döme
ezt nem hiszem el,nagyon nagy arc lehet az apád 😀

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Aztkva, jól birod én valszeg sokkot kaptam volna 😊JayB
Stiffler mamája 😂

több mint 14 éve

Szóval nem kispályás faszi.
több mint 14 éve
Ma kiderült hogy van egy 3 éves húgom. Az a vicc, hogy faterommal azért egy olyan hetente, két hetente szoktam beszélni, de ezt valahogy nem sikerült említenie eddig. Felugrott egy kislánnyal, hogy pisilnie kell. Kérdezem hogy hívnak, aszondja Demeter Rebeka. Mondom mivan? Mondja az öreg, hogy ez a húgod bazmeg. 😀Döme
És tudod azt is, ki az új """"mostohaanyád"""? 😀
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Igazi Raider arc 😉

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Hát azért délután nekem is volt egy akadásom. Fater sosem az átgondolt életviteléről volt ismert, de ez azért tőle is zura volt... 😊
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 707
Aztkva, jól birod én valszeg sokkot kaptam volna 😊
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
😂
epic baszki 😂 😂
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 077 — #NoStress
Azért megkérdezhetted volna ennyi idő alatt. 😊
Én fiatalabb koromban érdeklődtem ilyen családi vonatkozások iránt.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hurrá, én kaptam a 10.000. PM-et az oldalon 😀 (ami egy trade lezárásának külön tökéletes alkalom 😀)
több mint 14 éve
Ezt nem a motorsportok topikba, hanem ide

http://www.origo.hu/auto/20110214-audi-a6menetproba.html

több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Én meg jelentkeztem a KSZKba meg a senior képzésre 😊
Ha minden igaz Chevyvel fogok egyedül találkozni gólyatáborban, bár még holnapig jelentkezhet a VIKre bárki 😀tenorx
Na akkor lesz kihez fordulni 😀
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
"Találtam" 3×46 percnyi összefoglalót a Svéd Rallyról. :cool:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Én meg jelentkeztem a KSZKba meg a senior képzésre 😊
Ha minden igaz Chevyvel fogok egyedül találkozni gólyatáborban, bár még holnapig jelentkezhet a VIKre bárki 😀
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 310 — we almost always almost win
Felvettek 😊 Van munkám, jövőhét hétfőtől kezdek is 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Clowney a Gamecocksban,még egy ok,hogy miért utáljam a valentin napot...

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ugyan nem ünneplem a Valentin-napot, de az biztos, hogy mindkét fiamat február 14-én gyártottam.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Előre szólok, h aki holnap bármilyen nyálas szöveget berak fórumra, valentin nap alkalmából, azonnali, örökös ban.briareos
bevállalom a büntetést

Boldog Valentin-napot!
JJ Tiller
Szolidaritás.... 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
...JJ Tiller
loool 😀😀
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 242 — no es importante
Előre szólok, h aki holnap bármilyen nyálas szöveget berak fórumra, valentin nap alkalmából, azonnali, örökös ban.briareos
bevállalom a büntetést

Boldog Valentin-napot!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Előre szólok, h aki holnap bármilyen nyálas szöveget berak fórumra, valentin nap alkalmából, azonnali, örökös ban.