Make Love
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Angol diploma után simán lehet menni a jenkikhez masterálni. Vagy egy év Anglia után kipattanok Amerikába újrakezdeni, mondjuk az már két év kihagyás volna szal nem túl előnyös. Amúgy meg az egyetem jól felszerelt, edzőközpont lesz ott az olimpián 😛Fasza, felvettek Angliába jövőre :cool: most kezdhetek zsét kunyerálni mindenünnen a megélhetéshez, de legalább lesz feladat egy fél évre 😀Rajnaegyre lentebb adod.
vagy rámész a rögbire?Höri
több mint 14 éve
Fasza, felvettek Angliába jövőre :cool: most kezdhetek zsét kunyerálni mindenünnen a megélhetéshez, de legalább lesz feladat egy fél évre 😀Rajnaegyre lentebb adod.
vagy rámész a rögbire?
több mint 14 éve
Fasza, felvettek Angliába jövőre :cool: most kezdhetek zsét kunyerálni mindenünnen a megélhetéshez, de legalább lesz feladat egy fél évre 😀
több mint 14 éve
Vizsgaidőszak vége, Lakers elverve. Este soccer, holnap Corvintető, holnapután Packers győzelem. 😀 Lehet fokozni? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Sikeresen összereklamáltam plusz egy pontot a fiam írásbeli felvételijéhez! (hatosztályos gimibe)vadibandiVédőügyvéd 😀
több mint 14 éve
Sikeresen összereklamáltam plusz egy pontot a fiam írásbeli felvételijéhez! (hatosztályos gimibe)

több mint 14 éve
hát nekem fogalmam nincs melyik mikori, főleg mert a CC egyszer a 914-et adja, aztán a 632-t, aztán meg a 214-et kb. szóval igy ezt nem tudom kijelenteni, mindenesetre a részek többségét eddig birom 😀Brian: "Hé! Megbasztam apádat!" 😀 😀 Hihetetlen, hogy korábban nem szerettem a Family Guyt 😀én a korai évadokat most se szeretem, de az újak nagyon tetszenekHöri
fetomy
több mint 14 éve
Brian: "Hé! Megbasztam apádat!" 😀 😀 Hihetetlen, hogy korábban nem szerettem a Family Guyt 😀én a korai évadokat most se szeretem, de az újak nagyon tetszenek
fetomy
több mint 14 éve
Brian: "Hé! Megbasztam apádat!" 😀😀 Hihetetlen, hogy korábban nem szerettem a Family Guyt 😀Imádlak Comedy Central 😊
több mint 14 éve
Tökéletes Chuck rész és a Black Mamba a Ducksnál. Boldogság! 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
több mint 14 éve
megvan a forgalmi vizsgám 😀
több mint 14 éve
Nyusziiiiiiiiiiiii! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
2,5 óra múlva indulás Franciaországba haverokkal síelni+Dub FX, Freestylers, Marcus Intalex feat Stamina MC és sokan mások 😀
több mint 14 éve
Spartacus új évad :cool: Gods of the Arena :rolleyes:Hannijaja, kicsit odabaszott 😀 Amúgy a Dexter 2. évadból van benne a csaj 😊

több mint 14 éve
Spartacus új évad :cool: Gods of the Arena :rolleyes:
több mint 14 éve
Bementem beíratni az angol egyesemet. Erre közlik hogy 3-as. 😀 Bár rejtély hogy mire kaptam 70%-ot amikor szinte semmit se tudtam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ismét Single vagyok 😀 Make loveeeeee 😂Vadkendervégre valaki, aki nem rinyál emiatt. plusz ezer konqueror pont
több mint 14 éve
ismét Single vagyok 😀 Make loveeeeee 😂
több mint 14 éve
Na, zene szempontjából jó hét eddig, már hivatalos, február 8.-án jön ki a Screaming Bloody Murder maxi (vagy hícd ahogy akarod), március végén még a nagy album a Sum 41-tól. 😛
több mint 14 éve
Bankkártya vagy PayPal. Mint gondolom általában.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Jó tipp. 5000 Ft össz-vissz.Hmm, és fizetés milyen módszerrel megy, lehet én is bepróbálom akkor? Félek, hogy Deluxe nem lesz itthon.
És ahogy néztem, nem fog rá jönni semmi egyéb költség sem.Mikey