Make Love
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Bankkártya vagy PayPal. Mint gondolom általában.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Jó tipp. 5000 Ft össz-vissz.Hmm, és fizetés milyen módszerrel megy, lehet én is bepróbálom akkor? Félek, hogy Deluxe nem lesz itthon.
És ahogy néztem, nem fog rá jönni semmi egyéb költség sem.Mikey
több mint 14 éve
Jó tipp. 5000 Ft össz-vissz.És ahogy néztem, nem fog rá jönni semmi egyéb költség sem.
több mint 14 éve
tippre: hivatalos oldalon lehetett előrendelni, 3500 a deluxe kb, 2400 a sima, plusz ugye szállítás.Elviekben előrendeltem a Goodbye Lullaby (Deluxe Edition)-re. 😊bár úgysincs rá lóvém, de hol és mennyiért? 😊fetomy
Persze nagyon ráért volna még, de biztos ami tuti, most már nem lesz elfelejtve.
Mivel ilyesmi rendelést még soha nem csináltam, izgatottan várom mi lesz. 😊Mikey
több mint 14 éve
Elviekben előrendeltem a Goodbye Lullaby (Deluxe Edition)-re. 😊bár úgysincs rá lóvém, de hol és mennyiért? 😊
Persze nagyon ráért volna még, de biztos ami tuti, most már nem lesz elfelejtve.
Mivel ilyesmi rendelést még soha nem csináltam, izgatottan várom mi lesz. 😊Mikey
több mint 14 éve
😀Török Gábor vizsgája 😛 BCE az bizony elitegyetem, akárhogyis nézzük 😛RajnaUV, lol 😛 sima ötöst kell abból szerezni 😛RajnaJah biztos vannak olyan helyek ahol ez így megy 😂Hanni
Tudod miért nem a Corvinus alatt építik a 4es metrót? 😀
több mint 14 éve
Elviekben előrendeltem a Goodbye Lullaby (Deluxe Edition)-re. 😊Persze nagyon ráért volna még, de biztos ami tuti, most már nem lesz elfelejtve.
Mivel ilyesmi rendelést még soha nem csináltam, izgatottan várom mi lesz. 😊
több mint 14 éve
Török Gábor vizsgája 😛 BCE az bizony elitegyetem, akárhogyis nézzük 😛RajnaHát nálunk a mai UV termés négy 4-es, hat 2-es.... 😂
több mint 14 éve
Ma Robert Burns Day a haggis ünnepe!http://www.youtube.com/watch?v=Pva8IbcTInc
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Burns

több mint 14 éve
Török Gábor vizsgája 😛 BCE az bizony elitegyetem, akárhogyis nézzük 😛Jah biztos vannak olyan helyek ahol ez így megy 😂Hanni4-es politikatudomány alapjai UV amire "csak" 7 tantárgy épül :cool:HanniUV, lol 😛 sima ötöst kell abból szerezni 😛Rajna
több mint 14 éve
Jah biztos vannak olyan helyek ahol ez így megy 😂4-es politikatudomány alapjai UV amire "csak" 7 tantárgy épül :cool:HanniUV, lol 😛 sima ötöst kell abból szerezni 😛Rajna
több mint 14 éve
4-es politikatudomány alapjai UV amire "csak" 7 tantárgy épül :cool:HanniUV, lol 😛 sima ötöst kell abból szerezni 😛
több mint 14 éve
4-es politikatudomány alapjai UV amire "csak" 7 tantárgy épül :cool:
több mint 14 éve
Új Avril klip 😛
több mint 14 éve
http://www.spawn.com/toys/media.aspx?product_id=4031&type=photo&file=nfl21_jwitten_photo_03_dp.jpgHa már idén több mérföldkövet is átlépett(legfiatalabb TE aki eléri a 600 elkapást,3dik 1000yardos éve,saját TD csúcs beállítása 10TD,és még volt egy pár)és amúgy is ő a kedvenc játékosom,gondoltam meglepem magam vele,holnap érkezik :cool:
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Lance Stephenson 😀 http://dimemag.com/wp-content/Images/covers/Lance%20Cover-1.jpgWEEz mekkora jó szöveg lenne egy toborzó plakátra. 😊F.Schleck
ARE
READY!Hurka
több mint 14 éve
WEEz mekkora jó szöveg lenne egy toborzó plakátra. 😊
ARE
READY!Hurka
több mint 14 éve
King Kenny's "first" win. :cool:
több mint 14 éve
Indulhatok a felnőtt divizió 1ben 😀
több mint 14 éve
Úriember vagy, kalappal.a kiváló teljesítményére való tekintettel további 8 órával meghosszabbítottam a vízumát.briareosáhhh 😊briareosMár az utcán van szegény?szaba
több mint 14 éve
a kiváló teljesítményére való tekintettel további 8 órával meghosszabbítottam a vízumát.áhhh 😊briareosMár az utcán van szegény?szaba