NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
több mint 10 éve
Lindemann - Skills In Pills: www.youtube.com/watch?v=qao7MeUejswJön az új album..😊
Vannak hiányérzeteim. Rammsteint akarok.süti
több mint 10 éve
Óriási jazz muzsika.Nagy lájk
Évek óta kerestem és most megleltem.
A klipp sem rossz😊
www.youtube.com/watch?v=L-UXOkpUSqU(ZoliMP
A dalban alakító trombitás, Tomasz Stanko is nagy spiller. Ez maga a katarzis számomra 😉
www.youtube.com/watch?v=pqWth2UvXp8
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 370
Óriási jazz muzsika.Évek óta kerestem és most megleltem.
A klipp sem rossz😊
www.youtube.com/watch?v=L-UXOkpUSqU
+1
Esbjörn Svensson Trio (Seven Days Of Falling/Elevation of Love)
www.youtube.com/watch?v=D7KXq6RJ0PA
nagy szerencsém volt őket élőben látni..sajnos ők sem aktívak már ebben a felállásban😕
több mint 10 éve
Az. 😀www.youtube.com/watch?v=QplyhJw-YFENéha Lou Koller hangja jön ki. 😊
Zseniális magyar együttes.Vrijbloed
De tényleg jó kis zene.danyly
Pluszban kijött az új Deez Nust album, és szerintem a Stay True után ez a legjobb albumuk, eléggé egyben van az egész: www.youtube.com/watch?v=cw3dkh3MJy8
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=QplyhJw-YFENéha Lou Koller hangja jön ki. 😊
Zseniális magyar együttes.Vrijbloed
De tényleg jó kis zene.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Hamarosan kis hazánkban lépnek fel ezért itt a helye :www.youtube.com/watch?v=Z-zL_paDVTc
www.youtube.com/watch?v=KVS4FrLsybs

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
LINDEMANN - Praise Abort: www.youtube.com/watch?v=QWE_M0CX9SoLindemann is megérezte a hiányérzetet, most már nincs.
Viszont a pszichológusom megfog dolgozni érte, hogy újra értelmes embert faragjon belőlem.
több mint 10 éve
Lindemann - Skills In Pills: www.youtube.com/watch?v=qao7MeUejswVannak hiányérzeteim. Rammsteint akarok.
több mint 10 éve
Mostanában megint rákaptam Chinese Man-rewww.youtube.com/watch?v=EYpzpRA1s5A
www.youtube.com/watch?v=O7GdmUK3MgE&index=8&list=RDEYpzpRA1s5A
több mint 10 éve
közben szép csendben megjelent az új Haste the Day album is 😊www.youtube.com/watch?v=Q_lnbl4Dp4o
több mint 10 éve
K..va jól tolják a srácok. Nem az a tucat metalcore banda. Van benne fantázia.www.youtube.com/watch?v=QzduBFiTKyI
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nagyon friss;Onyx - Fuck Da Law (Official Video)
www.youtube.com/watch?v=73BlLTPlXHc#t=84
Onyx - Fuck Da Law (Official Video)
VAD !!! 8-)
több mint 10 éve
Én szeretem az All Shall Perish-t is, bár "lágyabb" mint az SS. Ott egyelőre le is álltak mert énekes sincs. 2012-ben volt utoljára egy single és ennyi.Az új énekes hangja sem rossz, de Mitch Lucker volt "a torok"...Vrijbloedwww.youtube.com/watch?v=_Yr5rn3Sv_4Sajnos az énekes sincs már köztünk majd 3 éve. 😕danyly
A zenetörténelem egyik legintenzívebb szűk 2 és fél perce.
Erre aztán lehet edzeni. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Az új énekes hangja sem rossz, de Mitch Lucker volt "a torok"...www.youtube.com/watch?v=_Yr5rn3Sv_4Sajnos az énekes sincs már köztünk majd 3 éve. 😕danyly
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=_Yr5rn3Sv_4Sajnos az énekes sincs már köztünk majd 3 éve. 😕
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=_Yr5rn3Sv_4A zenetörténelem egyik legintenzívebb szűk 2 és fél perce.
Erre aztán lehet edzeni. 😀
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=F22KGKpzhscaztakurva eget 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Rohadt jóra sikeredett Holopainen mester legújabb alkotása.Az az igazán durva és egyben izgalmas, hogy Floor hangjából kb 50%-ot sikerült kihozni, messze több lenne benne a ReVamp után és a Simonéval közösen előadott Epica számok alapján. Remélhetőleg ez valami ennél is jobbnak a kezdete, nem a maximum, akkor azért csalódott lennék picit.
Bőven túlszárnyalja az előző kettő művét.danyly
Más: új Halestorm is kint van egy kis ideje, Lizzy hangjába megint szerelmes lettem, mehetek idén is "dolgozni" a Szigetre, ha már jönnek, köszönöm nekik ezúton is..😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
új EP!---
az Apocalypticánál pedig már énekelnek is
www.youtube.com/watch?v=NGZo58hxG7c

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tyler, the Creator - Cherry bomb lemezkritikám:nullker.hu/2015/04/tyler-the-creator-keseru-cseresznyeje-cherry-bomb-lemezkritika/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Ez most rendesen hazavágott. 😀 (remélem még nem volt)www.youtube.com/watch?v=3OeqNbJsIno&index=1&list=PLV7zuaM63WbUJyR_45PSRDJNuLc1hJDmA
| A szám tizedik évfordulójára készült 14 nyelvű fordítás...érdemes végigpörgetni mindet. |

E-A-G-L-E-S EAGLES !