Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
perfect
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Más, bringázni szoktam, és mindig a ZP fele jövök vissza. A Subscribe-ba így bele tudtam hallgatni. Még mindig jól tolják, s bár sokszor nekem már kezd kicsit egysíkúvá válni a folyamatos lassú és pörgős részek váltakozása, de a Kispál és a Borz - Húsrágó, hídverő c. számát ekkor láthatta, hallhatta a nagyérdemű és kurvajó lett szerintem. Otthon meg dzsatubén meghallgattam az Edda - Kölyköd voltam átiratát is tőlük. Érzik a srácok ezt a dolgot, az a véleményem.kishasziNálam itthonról Subi a no1. Kegyetlen jól meg tudják mozgatni a tömeget és egész jó arcok is. Akik még kegyetlen jók, igaz adott esetben kicsit nehezen jön át, az Turbo. Blind Myself is igen jó volt 2-3 éve, de eléggé visszaestek szerintem mára. 2 éve akkorát zúztak volton huhh...Aztán tavaly berakták őket első napra ilyen délután 5-re, kevesen is voltak meg ők sem pörögtek annyira, elég átlagos volt. Idén már nem is jönnek.
több mint 11 éve
Réges régen, én is szerettem a Junkiest, sőt az elődjét a Jack Danielst is/Nem vicc, tényleg ez volt a nevük!Hivatalos engedélyt kaptak a lepárolt malátásoktól a név használatára!/kishasziHááát...na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotionde magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
Junkies mint GR kopipészt. Azt érdekesnek tanálom.
Rége srég egy Messi galaktikumban ösmertem már meg őket, és hallgatam vala sokat, de a Baltás Rózsáék sosenem jutottak róluk eszembe.
szerk: épp tegnap meg ők voltak ZP-ben, és nem tetszettek. Nem tudom miért, de valahogy nem éreztem átütőnek.... 3 szám után úgy döntöttem hazabiriglizek. Pedig anno fősulisként a PeCsa kertben akkora bulit nyomtak (ez akkor volt, amikor még Szekerest nem Szekinek becézték😛)
---
Más, bringázni szoktam, és mindig a ZP fele jövök vissza. A Subscribe-ba így bele tudtam hallgatni. Még mindig jól tolják, s bár sokszor nekem már kezd kicsit egysíkúvá válni a folyamatos lassú és pörgős részek váltakozása, de a Kispál és a Borz - Húsrágó, hídverő c. számát ekkor láthatta, hallhatta a nagyérdemű és kurvajó lett szerintem. Otthon meg dzsatubén meghallgattam az Edda - Kölyköd voltam átiratát is tőlük. Érzik a srácok ezt a dolgot, az a véleményem.kishaszi
Aztán valahogy elindultak egy olyan irányba, amiről azt hitték, hogy naggyá teheti őket, és széles körben elfogadottá!Csak nem jött be nekik,új rajongók nem jelentkeztek, a régiek meg nem szerették az új britpopos stílust.
Évek óta csak a szenvedést látom.
Az már elég gáz, ha a tagok többet foglalkoznak a különféle projektjeikkel, mint az anyabandával.
Lehet, hogy jobb lenne feloszlaniuk?
több mint 11 éve
Hááát...na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotionde magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
Rége srég egy Messi galaktikumban ösmertem már meg őket, és hallgatam vala sokat, de a Baltás Rózsáék sosenem jutottak róluk eszembe.
szerk: épp tegnap meg ők voltak ZP-ben, és nem tetszettek. Nem tudom miért, de valahogy nem éreztem átütőnek.... 3 szám után úgy döntöttem hazabiriglizek. Pedig anno fősulisként a PeCsa kertben akkora bulit nyomtak (ez akkor volt, amikor még Szekerest nem Szekinek becézték😛)
---
Más, bringázni szoktam, és mindig a ZP fele jövök vissza. A Subscribe-ba így bele tudtam hallgatni. Még mindig jól tolják, s bár sokszor nekem már kezd kicsit egysíkúvá válni a folyamatos lassú és pörgős részek váltakozása, de a Kispál és a Borz - Húsrágó, hídverő c. számát ekkor láthatta, hallhatta a nagyérdemű és kurvajó lett szerintem. Otthon meg dzsatubén meghallgattam az Edda - Kölyköd voltam átiratát is tőlük. Érzik a srácok ezt a dolgot, az a véleményem.kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Hááát...na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotionde magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
---
Más, bringázni szoktam, és mindig a ZP fele jövök vissza. A Subscribe-ba így bele tudtam hallgatni. Még mindig jól tolják, s bár sokszor nekem már kezd kicsit egysíkúvá válni a folyamatos lassú és pörgős részek váltakozása, de a Kispál és a Borz - Húsrágó, hídverő c. számát ekkor láthatta, hallhatta a nagyérdemű és kurvajó lett szerintem. Otthon meg dzsatubén meghallgattam az Edda - Kölyköd voltam átiratát is tőlük. Érzik a srácok ezt a dolgot, az a véleményem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Új Enter shikari számtöbb mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=H9dNllkOCkE amúgy mit lehet egyébként tudni róluk?csak én nem ismerem őket?Lényeg a lényeg ezt most nem tudom abba hagyni,harmadjára hallgattam meg egymás után 😊CowboykarcsiTitusz britpopja, mer eztis csak tudja....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
amúgy mit lehet egyébként tudni róluk?csak én nem ismerem őket?Lényeg a lényeg ezt most nem tudom abba hagyni,harmadjára hallgattam meg egymás után 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
catattack
3 520
Figyu!Ezeken a szarokon és az alkoholon nőttem fel! A dallam és a brutalitás ritkán üt be nálam!
Amúgy nem annyira szar! 😀
több mint 11 éve
Azért ua. nem lehet nevezni teljesen az In Flames-el (főleg a mostanitól, most inkább groove-an nyomják). Max. hogy svédek és melo death-et nyomnak. 😊Új Amon Amarth.Bakker! Tiszta In Flames.....
Jó arányban találták meg a melodikus betéteket ill. a kihagyhatatlan "zúzós" részeket.danyly
Soha nem tetszettek, de talán most ujra meghallgatnám... Háttérzene! 😀catattack
Szerintem hallgasd meg többször az albumot.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Új Amon Amarth.Bakker! Tiszta In Flames.....
Jó arányban találták meg a melodikus betéteket ill. a kihagyhatatlan "zúzós" részeket.danyly
Soha nem tetszettek, de talán most ujra meghallgatnám... Háttérzene! 😀
több mint 11 éve
Új Amon Amarth. Nem nagyon szoktak melléfogni, most sem tették. Ennél vannak jobb számok is az albumon, de ez is király: Jó arányban találták meg a melodikus betéteket ill. a kihagyhatatlan "zúzós" részeket.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Cannibal Corpse.Ugyan 2012-es, de csak most hallottam!
A Gallery of Suicidetól elég sok albumot ver!
több mint 11 éve
rockdupla után hiphop dupla, mindkettő ma jelent meg hivatalosan 😊J Cole - Born Sinner
Kanye West - Yeezus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kijött az új Sabbath!Ha magában nézem, akkor nálam is max. 3, ha úgy nézem, hogy gyakorlatilag ez az utolsó Sabbath album, és képzeletben beleillesztem az elmúlt 40 évbe, akkor bőven 4,5. Ha ez lett volna az első Black Sabbath album, minden bizonnyal nem érdekelne.
Elsőre egy erős hármas... 😕catattack
az pedig meglepő, hogy az új Queens of the Stone Age albumot még nem is említette senki, pedig zúzós lettMost hétvégén volt időm rendesen végighallgatni, és azt kell, hogy mondjam,nálam az év albumát már most elvitték, köszi halakat. Sajnálom, hogy ehhez kellett Homme halálközeli élménye, de az egész k jót tett neki és a "zenekarnak" is.
jjncaa
Csináltak egy "rajzfilmet" az album pr-hoz, érdemes megnézni, én már itt éreztem, hogy ez most nagyon jó lesz, és szerncsére jól 😊 Nem láttam belinkelve, úgyhogy ide teszem:
www.likeclockwork.tv/
több mint 11 éve
Kicsit belehallgattam a régi zenéimbe és így akadtam rá erre a különvélemény számra! Régen rongyosra hallgattam ezt a muzsikát! több mint 11 éve
catattack
3 520
Komponálok bazmeg!