NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 370
Cold fusion - stainedRay Vendetta és Cyrus Malachi közös lp-ről
www.youtube.com/watch?v=0YPPVWxjM7c
Igazi jó RAP
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=fdemPQwvDuYezt a zenét lehetetlen, így hát nem tudom megunni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Rohadt jóra sikeredett Holopainen mester legújabb alkotása.Bőven túlszárnyalja az előző kettő művét.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
9-én jön a Live From The Street album Mr.Green-tőlBaltimoreDefenseHogy egy klasszikust idézzek (Spoon-t a Gridlock'd-ból): K*vára ideje volt...
😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
9-én jön a Live From The Street album Mr.Green-től rajta két track ezzel a Janice-es alappalwww.youtube.com/watch?v=6oiIUU4pli0
rég vártam ennyire lemezt.
soundcloud.com/greenhiphop/2-if-i-dont-go-to-hell-1
Nem rég jött ki Malik B-vel közöse az Unpredictable, azt is érdemes csekkolni.
www.youtube.com/watch?v=Fv64DW4j5bY
több mint 10 éve
Madonna 'Rebel Heart' lemezkritikám:nullker.hu/2015/03/erdekel-meg-valakit-madonna-rebel-heart-lemezkritika/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
meghalt A.J. Pero a Twisted Sister dobosa. R.I.P.www.youtube.com/watch?v=UpfZcEjopYE
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Életembe nem írtam lemezkritikát, de meg lettem kérve. Úgyhogy csak lájtosan osszátok. 😊Kendrick Lamar - To Pimp a Butterfly
nullker.hu/2015/03/kendrick-lamar-ismet-a-hip-hop-csucsan-to-pimp-a-butterfly-lemezkritika/
(Kattintásra és likeokra is bónuszfizut kapok, úgyhogy... you know.😍 )
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Új Korpiklaani dal, hál'istennek finnül. 😊KORPIKLAANI - Lempo
www.youtube.com/watch?v=GWCowljfU0s
több mint 10 éve
Jimi Hendrix sose fogy ki az újdonságokból 😊www.thedailybeast.com/articles/2015/03/09/exclusive-a-new-jimi-hendrix-song-station-break.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
zenésztársaknakwww.youredm.com/2015/03/05/new-midi-controller-makes-instruments-almost-obsolete
több mint 10 éve
9 év után új TOTO album. 😉Burn című dalpremierük: www.youtube.com/watch?v=cSNM5_5jP3Q
Igaz nem hat nóvumként, össze van gyúrva pár ismert motívum, de ettől függetlenül tökéletes a dal.
több mint 10 éve
jöhet a boo, de ez a cover, ezzel a build up-al és kiteljesedéssel rohadtul tetszik... na meg nosztalgikus is kicsit 😊www.youtube.com/watch?v=LBmeKC9P6wc
freed from desire cover
több mint 10 éve
Jaja, dettó! Én a szomszédot nem ébresztem fel vele, de ez az album megy, nagyon is jól siklik. 😀www.youtube.com/watch?v=a6BwAY3P8S8Régi nagy kedvenc (az egész album)! Meg is hallgatom, hadd boruljon ki az asszony! 😛Hege
Nem egy Demanufacture, te azért leszedi a pofád rendesen. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Elkapott a nagyon retro feeling, gondoltam megosztom!:www.youtube.com/watch?v=M_sUpacxMf8 😕)
1975:
Van McCoy - The hustle
www.youtube.com/watch?v=wj23_nDFSfE
1979:
Chicago - Street Player
www.youtube.com/watch?v=5GoT10N_ous
Sugarhill Gang - Rapper's Delight
www.youtube.com/watch?v=cELt9nCWY_0
1980:
The Brothers Johnson - Stomp!
www.youtube.com/watch?v=tPBDMihPRJA
1982:
Fat Larry's Band - Act Like You Know
www.youtube.com/watch?v=j3OxhCmCQ6c
A mai napig hatalmas zenék! 😍Hege

Fly Eagles Fly!
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=a6BwAY3P8S8Nem egy Demanufacture, te azért leszedi a pofád rendesen. 😀
több mint 10 éve
The Silver Shine - Amíg a mutató körbejárwww.youtube.com/watch?v=-vCw3zwEtLc
Nem tudom mit takar a psychobilly, de ez k*rva jó.
több mint 10 éve
Ez is mehet az év számomra legsokkolóbb hírei közé.www.blabbermouth.net/news/iron-maidens-bruce-dickinson-undergoes-cancer-treatment/
Mielőbbi felépülést.
Up The Irons!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Rákja van a Maiden énekesének 😕 😕 😕rockstation.blog.hu/2015/02/19/rakot_diagnosztizaltak_bruce_dickinson-nal
Mindig jövőre
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=VGu2pyNnAdIúúú, hogy szól az a gityó! :cool:
kár hogy a mostani zenéjük többnyire értékelhetetlen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!