Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
kint van az új ABR is !!Megvan az album, átküldjem a linket?
(full albumos linket még nem találtam)
Drip
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
kint van az új ABR is !!(full albumos linket még nem találtam)
több mint 11 éve
nincs mit!SOG!!! 😀Darksun3ÁÁÁ! Igen Chump'yanz! Köszi szépen! Anno rengeteget hallgattam, de istenért se ugrott be. Hiába kerestem Tibbahn keresztül...catattackTibbah benne volt egy projektben. Asszem 4-en voltak a srácok. Volt egy mennydörgés című számuk is. NEM a Barbárfivérekre gondolok!Ha 4en voltak, akkor az a CHUMP'YANZ(Tibbah, Cof, Phat, Rizkay), később ez egészült ki Deego-val és adták ki a CONNECTIONS 1-2-őt. Phat-nek meg Cof-nak volt/van még közös project-je a KNYGHT RY'DRS/RYDU. Jó kis ósuli! 😊
Valakinek ötlet?catattack
szerk.: egyébként a szám, amit keresel a Chump'yanz-Ez Rap! albumán van.BaltimoreDefense
Háhh, igen Sog nagy forma még Rat B meg Sikztah jut eszembe az akkor győri arcok közül 😊
több mint 11 éve
na ezwow nem is tudtam, hogy adtak ki új dalt
adam8
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=VYnjkU5xUYwNem bírok betelni ezzel a dallal!
Cicó még mindig Magyarország egyik legjobb gitárosa!
több mint 11 éve
SOG!!! 😀ÁÁÁ! Igen Chump'yanz! Köszi szépen! Anno rengeteget hallgattam, de istenért se ugrott be. Hiába kerestem Tibbahn keresztül...catattackTibbah benne volt egy projektben. Asszem 4-en voltak a srácok. Volt egy mennydörgés című számuk is. NEM a Barbárfivérekre gondolok!Ha 4en voltak, akkor az a CHUMP'YANZ(Tibbah, Cof, Phat, Rizkay), később ez egészült ki Deego-val és adták ki a CONNECTIONS 1-2-őt. Phat-nek meg Cof-nak volt/van még közös project-je a KNYGHT RY'DRS/RYDU. Jó kis ósuli! 😊
szerk.: egyébként a szám, amit keresel a Chump'yanz-Ez Rap! albumán van.BaltimoreDefense
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Tegnap eleg jo volt a Testament buli, es 800 Ftert kulonosen!😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
ÁÁÁ! Igen Chump'yanz! Köszi szépen! Anno rengeteget hallgattam, de istenért se ugrott be. Hiába kerestem Tibbahn keresztül...Tibbah benne volt egy projektben. Asszem 4-en voltak a srácok. Volt egy mennydörgés című számuk is. NEM a Barbárfivérekre gondolok!Ha 4en voltak, akkor az a CHUMP'YANZ(Tibbah, Cof, Phat, Rizkay), később ez egészült ki Deego-val és adták ki a CONNECTIONS 1-2-őt. Phat-nek meg Cof-nak volt/van még közös project-je a KNYGHT RY'DRS/RYDU. Jó kis ósuli! 😊
több mint 11 éve
Tibbah benne volt egy projektben. Asszem 4-en voltak a srácok. Volt egy mennydörgés című számuk is. NEM a Barbárfivérekre gondolok!Ha 4en voltak, akkor az a CHUMP'YANZ(Tibbah, Cof, Phat, Rizkay), később ez egészült ki Deego-val és adták ki a CONNECTIONS 1-2-őt. Phat-nek meg Cof-nak volt/van még közös project-je a KNYGHT RY'DRS/RYDU. Jó kis ósuli! 😊
szerk.: egyébként a szám, amit keresel a Chump'yanz-Ez Rap! albumán van.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Tibbah benne volt egy projektben. Asszem 4-en voltak a srácok. Volt egy mennydörgés című számuk is. NEM a Barbárfivérekre gondolok!Valakinek ötlet?
több mint 11 éve
ugly Heroes:Mindenképpen csak ajánlani tudom, nagyon jól összerakott cumó lett 😊 Nálam idei top3 albumban benne van.
Meg nem nezten meg de apollo browntol mar felek.Tehegseges producer de az elso albuma ota semmi valtozast nem erzek nala.a zenei elsore jok de aztan unalmassa valnak..mondjuk azert rafulelek majd hatha ram cafol😀ZoliMP
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
ugly Heroes:Meg nem nezten meg de apollo browntol mar felek.Tehegseges producer de az elso albuma ota semmi valtozast nem erzek nala.a zenei elsore jok de aztan unalmassa valnak..mondjuk azert rafulelek majd hatha ram cafol😀
több mint 11 éve
új kolin muzsika langologitarok.blog.hu/2013/06/24/reach_the_sun_kolin-klippremier
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nálam itthonról Subi a no1. Kegyetlen jól meg tudják mozgatni a tömeget és egész jó arcok is. Akik még kegyetlen jók, igaz adott esetben kicsit nehezen jön át, az Turbo. Blind Myself is igen jó volt 2-3 éve, de eléggé visszaestek szerintem mára. 2 éve akkorát zúztak volton huhh...Aztán tavaly berakták őket első napra ilyen délután 5-re, kevesen is voltak meg ők sem pörögtek annyira, elég átlagos volt. Idén már nem is jönnek.AsbeeEFOTT-on majd megsaserolom őket megint, remélem ütős lesz😊 A turbót nem is hallottam még, BM meg sosehallott-
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Chino Moreno + 3 ex-Isis tagwww.youtube.com/watch?v=Kyp1KvQ6Tyg&feature=player_embedded
több mint 11 éve
Talib nekem se...
UH tényleg nagyon jó lett!!
Azonnal kedvenc lett.BaltimoreDefense
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Talib nekem se...Na, Talib Kweli végre hosszú idő után egy igazán jó albummal rukkolt ki.Nekem csalódás volt. :/
Végre a zenék is jók alatta!Egyik kedvenc előadóm.
Egy kis bulis nóta róla😊
www.youtube.com/watch?v=9f1aAQdE3lYZoliMP
Az Ugly Heroes viszont nagyon adja.Darksun3
UH tényleg nagyon jó lett!!
több mint 11 éve
Na, Talib Kweli végre hosszú idő után egy igazán jó albummal rukkolt ki.Nekem csalódás volt. :/
Végre a zenék is jók alatta!Egyik kedvenc előadóm.
Egy kis bulis nóta róla😊
www.youtube.com/watch?v=9f1aAQdE3lYZoliMP
Az Ugly Heroes viszont nagyon adja.
DS!
több mint 11 éve
kompakt vonal annyira nem kedvenc (mint pár másik label) de belehallgatva jó leszÚj Moderat album ide-oda-visszabasz.szerintem ez is tetszeni fog
Nekem eddig az év korongjabriareos
soundcloud.com/mixmag-1/sets/mixmag-premiere-k-lsch-1977
jjncaa
több mint 11 éve
Új Moderat album ide-oda-visszabasz.szerintem ez is tetszeni fog
Nekem eddig az év korongjabriareos
soundcloud.com/mixmag-1/sets/mixmag-premiere-k-lsch-1977
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Új Moderat album ide-oda-visszabasz.Nekem eddig az év korongja
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
Na, Talib Kweli végre hosszú idő után egy igazán jó albummal rukkolt ki.Végre a zenék is jók alatta!Egyik kedvenc előadóm.
Egy kis bulis nóta róla😊