Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
De jó kis magyar dal, nyúljuk le gyorsan!Fordítva is megesik az ilyen 😊
www.quart.hu/quart/nagy/20130531-kulfoldiek-altal-hasznalt-magyar-hangmintak-omega-kovacs-kati-syrius-bergendy-taurus.htmlDiamondsHead44
több mint 11 éve
De jó kis magyar dal, nyúljuk le gyorsan!www.quart.hu/quart/nagy/20130531-kulfoldiek-altal-hasznalt-magyar-hangmintak-omega-kovacs-kati-syrius-bergendy-taurus.html
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Zseniális a srác, én nagyon bírom a játékát. 😀
több mint 11 éve
hammerworld.hu/2013/05/26/blind-myself-fasy-adamnal-mutatjak-be-az-uj-klipet/Mondjuk korábbi zenéjük jobban tetszett...
Stage diving is lesz, meg circle pit?laccoo74
több mint 11 éve
Jó lett az új Punnany. Nekem hozzák a szokásos minőséget és a "Láttam már szebbet" rögtön kedvenc státuszba lépett 😊
több mint 11 éve
hammerworld.hu/2013/05/26/blind-myself-fasy-adamnal-mutatjak-be-az-uj-klipet/Stage diving is lesz, meg circle pit?
több mint 11 éve
Ez a zenekar mond valakinek valamit: Queensryche?somoskovigPillanatnyilag kettő is van belőle.
Az énekest furcsa, mondhatni botrányos körülmények között kirakták a saját csapatából, amit huszonvalahány éven keresztül cipelt a hátán.
Összehozott egy új zenekart, amivel a régi néven folytatta a koncertezést.Tegyük hozzá teljes joggal, hiszen a dalok jó része hozzá kötődik.
Volt társai új énekessel szintén folytatták a koncertezést, mit ad isten Queensryche néven.
Botrány, per, visszaper, kígyó, béka , sárdobálás stb ment magas fokon.
Az amerikai bíróság elnapolta a döntést a névhasználat ügyében, és úgy határozott, hogy az ítélet meghozataláig mindkét csapat turnézhat a régi névvel.
Két féle ítélet születhet:
a, Az énekes illeti meg a név, és kivásárolja a régi társait az üzletből.
b, Ugyanez fordítva.
Természetesen az egész csúnyaság pénzügyi vitákkal kezdődött.
A tagok úgy gondolták, hogy az énekes Geoff Tate nélkül jobban kereshetnek,ha "bérelnek" egy fiatal "pacsirtát", aki örül, hogy bevették egy ilyen nagymúltú csapatba.
Régi fényét már elvesztette a zenekar, ha esetleg meg akarsz velük ismerkedni, akkor ezt a két albumot ajánlom:
Operation:Mindcrime 1988
Empire 1990
több mint 11 éve
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Szerintem jóra sikerült az új DT album. Most inkább a melodikus részét fogták meg a death-nek. Nekem első hallásra bejövős az album. Nálam ez azért nem túl sűrűn fordul elő.Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A Dzsemes Dzsoplit betrompfolom egy Dzemes HetfilddelAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
ezt meg advanced dudolászóknak 😀Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Jahm, Süti, heréslatex, de az áj don fíl lájk denszin zseniális, szeressem dúdorászolni,.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Én csíptem, de nem a fő irányzatom.Ennyi nekem is megvan, inkább véleményekre lennék kíváncsi. 😊somoskovigEz a zenekar mond valakinek valamit: Queensryche?somoskovigNekem, kilencvenes évek hardrockmetál mezsgyesutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
A tökömet a Scissors, kurva Alzheimer eze:www.dailymotion.com/video/xytbr_the-darkness-i-believe-in-a-thing-c_creation
több mint 11 éve
Ja, volt aki odáigvolt érte, möghallgattam de nem az enyim, én a metál punkosabb, hc-sebb vonalát komáltam mindég. Az ilyen áriázósból inkább a klasszik ballada jön, azér viselem el Dickinsont es. Valami ironmajdnembe oltott jonbon. Illetve inkább jobban üt, ha mély a hangja a vezérbikának. A legjobban, mondjuk a Scissorsisters nyomja eléd ezt a tükröt, a latexgatyába felszorult herék érzés. Az meg hogy agyas metál, szerintem márhaság, sohanever nem hallgattak Fétnomórt vagy Szuiszájdelt. Aszondom konklúzióként, aki bírja a Vasszűzt, annak bejövősEnnyi nekem is megvan, inkább véleményekre lennék kíváncsi. 😊somoskovigEz a zenekar mond valakinek valamit: Queensryche?somoskovigNekem, kilencvenes évek hardrockmetál mezsgyesutianap
több mint 11 éve
Ennyi nekem is megvan, inkább véleményekre lennék kíváncsi. 😊Ez a zenekar mond valakinek valamit: Queensryche?somoskovigNekem, kilencvenes évek hardrockmetál mezsgyesutianap
több mint 11 éve
promised land nagyon bejött.Ez a zenekar mond valakinek valamit: Queensryche?somoskovigNekem, kilencvenes évek hardrockmetál mezsgyesutianap
voltak pesten is annó nem? 'taliccával
több mint 11 éve
Ez a zenekar mond valakinek valamit: Queensryche?somoskovigNekem, kilencvenes évek hardrockmetál mezsgye
több mint 11 éve
This is the end beautiful friend - R.I.P Ray Manzarek
több mint 11 éve
Ez nagyon jó kis cover:Imádom a csaj hangját és iszonyat jó ez a refrén.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
én ugyan nem vagyok kukoricás, de hogy ha ez azt jelenti, hogy oda térnek vissza, ahol a Falling Away From Me meg a Got The Life idején voltak, akkor jó. (utána nem vagyok képben, egy Here To Stay rémlik, de az annyira nem jött be)slowmotionAz első három (vagy max. négy) album nehezen megközelíthető v. nehezen ismételhető, de lehet egy jó kis korrekt, zúzós témát alkotni. Ha Head-en múlik megborítják a rendszert rendesen. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
én ugyan nem vagyok kukoricás, de hogy ha ez azt jelenti, hogy oda térnek vissza, ahol a Falling Away From Me meg a Got The Life idején voltak, akkor jó. (utána nem vagyok képben, egy Here To Stay rémlik, de az annyira nem jött be)