Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
langologitarok.blog.hu/2013/06/11/a_get_lucky_evszazados_zenei_fejlodese zseniális
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
fogalmam sincsmé', azok még karistolnak? aszittem, már mindegyik a zöregek otthonába...slowmotionna hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotionde magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
de egy pár éve amikor felszopták magukat a mainstreambe és mindenki epét hányt tőlük, na azt az állapotát konzerváltam el a magyar mainstreamnek
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Hàme nincs a fonogrammon pánk kategória, van a nyàl meg a torzítós azt sanyi 😊sutianapnincs hát, a "minden más szar" kategória megfelelője a "szórakoztató zene" volt, azt hiszem 😊
másik vicces dolog, amikor az alternatív zenei jelölteket hirdették, és Hajós (aki a másik konf volt, ugye) csapata is fel lett sorolva. milyen vicces lett volna, ha ő nyer, aztán magának adhatja át a díjat...
több mint 11 éve
mé', azok még karistolnak? aszittem, már mindegyik a zöregek otthonába...na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotionde magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
több mint 11 éve
Hàme nincs a fonogrammon pánk kategória, van a nyàl meg a torzítós azt sanyi 😊
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotionde magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-thozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?slowmotionpunk nomenestomen
sutianap
több mint 11 éve
hozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?slowmotionpunk nomenestomen
több mint 11 éve
hozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?
több mint 11 éve
csütörtökön soviet soviet: www.facebook.com/events/532454050146130/?notif_t=plan_user_joinedNo 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nem rég kezdtett az Amon Amarth 😉Szeretjük őket és a Rock am Ring-et is. 😊
www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/nid=698062/did=695822/16im81g/index.html#!http://www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/vv=content/nid=698062/did=695822/5lr7so/index.htmlsüti
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
nemkőaduma, nemkőavakerőszintekőkkkemény 😉
több mint 11 éve
rokenró-faszikák-rokenróAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
hammerworld.hu/2013/06/05/children-of-bodom-meghallgathatod-alexiek-roxette-feldolgozasat/Pont most akartam bedobni, hogy a vodkapusztítók is nyomattak egy új albumot. 😊 November 22. Bp-en koncert!! Bár legutóbb amikor hallottam őket a Szigeten nem valami nagy szám volt. Bár lehet én nem voltam észnél 😊
Nincs új a nap alatt!
Alexiék jól elkapták.laccoo74
De azért egy underground befigyel nálam. Én szeretem őket. Új album.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
hammerworld.hu/2013/06/05/children-of-bodom-meghallgathatod-alexiek-roxette-feldolgozasat/Nincs új a nap alatt!
Alexiék jól elkapták.
több mint 11 éve
még mindig zseniálisaz pedig meglepő, hogy az új Queens of the Stone Age albumot még nem is említette senki, pedig zúzós lett
ja meg új Black Sabbath!
csakbennhajogerendazatto.blog.hu/2013/06/04/black_sabbath_13
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Rég nem írtam ide, jövök egy magyarral:Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nagyon nagy banda volt, sok klasszikus albummal, régebben az intelligens metalzenének is mondták joggal. 94ig gyakorlatilag minden albumuk klasszikus, főleg a Mindcrime (konceptalbumok egyik királya), Empire, Promised Land hármas.Én csíptem, de nem a fő irányzatom.kishasziEnnyi nekem is megvan, inkább véleményekre lennék kíváncsi. 😊somoskovigEz a zenekar mond valakinek valamit: Queensryche?somoskovigNekem, kilencvenes évek hardrockmetál mezsgyesutianap
több mint 11 éve
háhá a legnyobb nyúlás, az egyik NMNből Nokia csengőhang lett 😀
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
A mintazason csak az lepodij meg aki nem hallgat zenet.Magyar orosz kazah japan nemzettol fuggetlen jo a minta?johet.igaz hiphopban megvan a maga kulturaja nem egy dj eloado mehy lemezboltokba turni!Dopemannek is van am pere ha jol tudom...Felesleges felfujni az omega dolgot.Tobb mas magyart is vagtak mar ki.Ajanlom figyelmetekbe a whosampled oldalt
no meg last emeror the word of suzi wong notajat...
U.i.egyik neves usa eloado pesten a koncert elott elment turni.lelt is lemezt.meg is csinalta.