Muzikális kulturálódás

15 feliratkozó

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 langologitarok.blog.hu/2013/06/11/a_get_lucky_evszazados_zenei_fejlodese zseniális

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Ezt viszont csak ínyenceknek:

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Telitalálat feldolgozás, hinnye:

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotion
de magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
mé', azok még karistolnak? aszittem, már mindegyik a zöregek otthonába...slowmotion
fogalmam sincs
de egy pár éve amikor felszopták magukat a mainstreambe és mindenki epét hányt tőlük, na azt az állapotát konzerváltam el a magyar mainstreamnek

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 631 — Cowboys fan
Hàme nincs a fonogrammon pánk kategória, van a nyàl meg a torzítós azt sanyi 😊sutianap
nincs hát, a "minden más szar" kategória megfelelője a "szórakoztató zene" volt, azt hiszem 😊
másik vicces dolog, amikor az alternatív zenei jelölteket hirdették, és Hajós (aki a másik konf volt, ugye) csapata is fel lett sorolva. milyen vicces lett volna, ha ő nyer, aztán magának adhatja át a díjat...
több mint 11 éve
na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotion
de magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
mé', azok még karistolnak? aszittem, már mindegyik a zöregek otthonába...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Hàme nincs a fonogrammon pánk kategória, van a nyàl meg a torzítós azt sanyi 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
de magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
hozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?slowmotion
punk nomenestomen
sutianap
na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-t
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
hozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?slowmotion
punk nomenestomen

több mint 11 éve
hozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
csütörtökön soviet soviet:  www.facebook.com/events/532454050146130/?notif_t=plan_user_joined

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Nem rég kezdtett az Amon Amarth 😉
 www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/nid=698062/did=695822/16im81g/index.html#!http://www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/vv=content/nid=698062/did=695822/5lr7so/index.htmlsüti
Szeretjük őket és a Rock am Ring-et is. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Nem rég kezdtett az Amon Amarth 😉
 www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/nid=698062/did=695822/16im81g/index.html#!http://www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/vv=content/nid=698062/did=695822/5lr7so/index.html
több mint 11 éve
nemkőaduma, nemkőavaker
őszintekőkkkemény 😉

több mint 11 éve
Klippremier:
több mint 11 éve
rokenró-faszikák-rokenró

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
 hammerworld.hu/2013/06/05/children-of-bodom-meghallgathatod-alexiek-roxette-feldolgozasat/

Nincs új a nap alatt!
Alexiék jól elkapták.laccoo74
Pont most akartam bedobni, hogy a vodkapusztítók is nyomattak egy új albumot. 😊 November 22. Bp-en koncert!! Bár legutóbb amikor hallottam őket a Szigeten nem valami nagy szám volt. Bár lehet én nem voltam észnél 😊

De azért egy underground befigyel nálam. Én szeretem őket. Új album.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hammerworld.hu/2013/06/05/children-of-bodom-meghallgathatod-alexiek-roxette-feldolgozasat/

Nincs új a nap alatt!
Alexiék jól elkapták.
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 430 — no es importante
még mindig zseniális

az pedig meglepő, hogy az új Queens of the Stone Age albumot még nem is említette senki, pedig zúzós lett

ja meg új Black Sabbath!
 csakbennhajogerendazatto.blog.hu/2013/06/04/black_sabbath_13

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 748 — No one likes us, cause no one like us
Rég nem írtam ide, jövök egy magyarral:

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Zseniális. 😀
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Ez a zenekar mond valakinek valamit: Queensryche?somoskovig
Nekem, kilencvenes évek hardrockmetál mezsgyesutianap
Ennyi nekem is megvan, inkább véleményekre lennék kíváncsi. 😊somoskovig
Én csíptem, de nem a fő irányzatom.kishaszi
Nagyon nagy banda volt, sok klasszikus albummal, régebben az intelligens metalzenének is mondták joggal. 94ig gyakorlatilag minden albumuk klasszikus, főleg a Mindcrime (konceptalbumok egyik királya), Empire, Promised Land hármas.
több mint 11 éve
háhá a legnyobb nyúlás, az egyik NMNből Nokia csengőhang lett 😀

több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 561
A mintazason csak az lepodij meg aki nem hallgat zenet.Magyar orosz kazah japan nemzettol fuggetlen jo a minta?johet.igaz hiphopban megvan a maga kulturaja nem egy dj eloado mehy lemezboltokba turni!Dopemannek is van am pere ha jol tudom...Felesleges felfujni az omega dolgot.Tobb mas magyart is vagtak mar ki.
Ajanlom figyelmetekbe a whosampled oldalt
no meg last emeror the word of suzi wong notajat...

U.i.egyik neves usa eloado pesten a koncert elott elment turni.lelt is lemezt.meg is csinalta.