Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/kesz-az-uj-korn-head-teljes-jogu-tagkent-a-fedelzetenVárható volt. Egy tavalyi koncerten beszállt eljátszani a Blind-ot és onnantól már jöttek is a pletykák. Akkor még ködösítettek Jonathan-ék, de eljött ez az idő is.
Alapvetően nem várok semmi extrát, de azért hátha nem lesz annyira sz@r. 😀 😛Vrijbloed
Amióta elment Head egy normális albumot nem adtak ki. De egyébként nekem bejön Head-nek a Love and Death bandája. Kicsit emlékeztet a régi Korn-ra. Most is ezt várom, hogy hozzon egy kis frissességet a bandába + jó témákat. A Szigetes zúzást sosem felejtem el. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
musicpress.blog.hu/2013/05/07/ms_mr_secondhand_rapture_a_teljes_album
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ha már Korn:Az egyik kedvencem. Fuck all that bullshit! 😀
több mint 11 éve
Igen, ez az egyik. A másik a Narcissistic Cannibal. 😀Gondolom ez az egyik... Ez nekem is bejön valamennyire, bár ebből dub nélkül is egy ütős Korn számot lehetett volna csinálni...Az uccsó albumaik nagyon szarok lettek... ez a faszom dubstep vonal... szar!catattackAbból 2 szám tetszett amúgy. 😀 Igen, tudom, Boooooo, de akkor is bejött az a kettő. 😀Vrijbloed
catattack
Bria: akkor minden oké lenne, azok beteg jó albumok. 😀 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Gondolom ez az egyik... Ez nekem is bejön valamennyire, bár ebből dub nélkül is egy ütős Korn számot lehetett volna csinálni...Az uccsó albumaik nagyon szarok lettek... ez a faszom dubstep vonal... szar!catattackAbból 2 szám tetszett amúgy. 😀 Igen, tudom, Boooooo, de akkor is bejött az a kettő. 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
follow the leader/ life is peachy szintet hozzanak 😊Abból 2 szám tetszett amúgy. 😀 Igen, tudom, Boooooo, de akkor is bejött az a kettő. 😀Vrijbloedwww.shockmagazin.hu/hirek/kesz-az-uj-korn-head-teljes-jogu-tagkent-a-fedelzetenAz uccsó albumaik nagyon szarok lettek... ez a faszom dubstep vonal... szar!catattack
Alapvetően nem várok semmi extrát, de azért hátha nem lesz annyira sz@r. 😀 😛Vrijbloed
jó kis dead bodies everywhere 😀
több mint 11 éve
Abból 2 szám tetszett amúgy. 😀 Igen, tudom, Boooooo, de akkor is bejött az a kettő. 😀www.shockmagazin.hu/hirek/kesz-az-uj-korn-head-teljes-jogu-tagkent-a-fedelzetenAz uccsó albumaik nagyon szarok lettek... ez a faszom dubstep vonal... szar!catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
www.shockmagazin.hu/hirek/kesz-az-uj-korn-head-teljes-jogu-tagkent-a-fedelzetenAz uccsó albumaik nagyon szarok lettek... ez a faszom dubstep vonal... szar!
több mint 11 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/kesz-az-uj-korn-head-teljes-jogu-tagkent-a-fedelzetenAlapvetően nem várok semmi extrát, de azért hátha nem lesz annyira sz@r. 😀 😛
több mint 11 éve
nem igazán tudom megúnni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
örök hálám Bria! 😊M.O.P. albumokat keresek. Nem találtam eddig sehol. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!nekem megvan egész discography, majd megnézem vmelyik este h fel tudom e nyomni valahovabriareos
És hogy ne legyek off a kedvencem tőlük: www.youtube.com/watch?v=w7Mz_b4rQ7kProxi
több mint 11 éve
1 hónap múlva új album!új DP egy fos.
a Daft Punk nekem csalódás volt...jjncaa
több mint 11 éve
1 hónap múlva új album!a Daft Punk nekem csalódás volt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
M.O.P. albumokat keresek. Nem találtam eddig sehol. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!nekem megvan egész discography, majd megnézem vmelyik este h fel tudom e nyomni valahova
És hogy ne legyek off a kedvencem tőlük: www.youtube.com/watch?v=w7Mz_b4rQ7kProxi
több mint 11 éve
M.O.P. albumokat keresek. Nem találtam eddig sehol. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!És hogy ne legyek off a kedvencem tőlük: www.youtube.com/watch?v=w7Mz_b4rQ7k
több mint 11 éve
És nem, tényleg nem... De ami késik, nem múlik. 😀Ezt pont tőled furcsállom, hogy nem ismerted a Gojira-t. A tavalyi albumukat igen magasan jegyezték, sok helyen év albuma Top10-es volt (itthon is a Hammer szerint).
Szégyellem magam, hogy eddig nem hallottam róluk!
Gondolom kurvára alul értékeltek. Pedig eszméletlenül jól tolják, egyből nagy kedvenc lett ez az album. 😀 És látom, hogy vannak még albumaik, yeeeaaaah. 😀Vrijbloed
Én speciel nagyon kedvelem a prog stílus keverését a death-el (+ itt a Gojira esetében befigyel egy kis groove is). Persze ők már modernebb köntösben zúzzák, de az egyik első képviselője a prog/death stílusnak a legendás Edge of Sanity (Dan Swanö mester projektje) volt.
Pl.: az énekes/gitáros srác játszott a Cavalera tesók project-ben is (ott basszuson nyomta).danyly
több mint 11 éve
Ezt pont tőled furcsállom, hogy nem ismerted a Gojira-t. A tavalyi albumukat igen magasan jegyezték, sok helyen év albuma Top10-es volt (itthon is a Hammer szerint).
Gondolom kurvára alul értékeltek. Pedig eszméletlenül jól tolják, egyből nagy kedvenc lett ez az album. 😀 És látom, hogy vannak még albumaik, yeeeaaaah. 😀Vrijbloed
Én speciel nagyon kedvelem a prog stílus keverését a death-el (+ itt a Gojira esetében befigyel egy kis groove is). Persze ők már modernebb köntösben zúzzák, de az egyik első képviselője a prog/death stílusnak a legendás Edge of Sanity (Dan Swanö mester projektje) volt.
Pl.: az énekes/gitáros srác játszott a Cavalera tesók project-ben is (ott basszuson nyomta).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
😊 Nem vitatkoztam, csak megjegyeztem, hogy nekem többet adott az első 4 album, mint az utánajövők.most ízlésről nem érdemes vitatkozni, de nem jobb pl. a Riot Starter a Fillmore-on, mint a IV-en? vagy a Cock the Hammer élőben a Black Sundayen lévő verzióhoz képest? ezek a korábbi albumokon töltelékszámok voltak, szerintem.deyellvagy ha már Cypress Hill, akkor a teljes Live At The Fillmore album, amin több korábbi slágerük rockos alapot kapott, így jobb lett, mint az eredeti. vagy a Skull & Bones album Bones része, amiről ez a szám is van, de ebben a verzióban frankóbbdeyellNa, azért na!Darksun3
nem jobb, más.Én például a Boom Biddy Bye Bye eredetijét mindig továbbnyomom, a Fugees remixet viszont szeretem nagyon.
kinek ez adja kinek az., szerencsére mindenki azt hallgat amit szeret 😊
a legjobb korongjuk szerintem meg a Los Grandes Exitos en Espanol 😀briareos
A Grandes meg tényleg király. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
nem jobb, más.most ízlésről nem érdemes vitatkozni, de nem jobb pl. a Riot Starter a Fillmore-on, mint a IV-en? vagy a Cock the Hammer élőben a Black Sundayen lévő verzióhoz képest? ezek a korábbi albumokon töltelékszámok voltak, szerintem.deyellvagy ha már Cypress Hill, akkor a teljes Live At The Fillmore album, amin több korábbi slágerük rockos alapot kapott, így jobb lett, mint az eredeti. vagy a Skull & Bones album Bones része, amiről ez a szám is van, de ebben a verzióban frankóbbdeyellNa, azért na!Darksun3
kinek ez adja kinek az., szerencsére mindenki azt hallgat amit szeret 😊
a legjobb korongjuk szerintem meg a Los Grandes Exitos en Espanol 😀
több mint 11 éve
azért nem húznám a le live at the filmore utáni időszakot, tudnék mondani legalább 10 ütős tracket az utána jövő albumokról
több mint 11 éve
deyell
11 702
most ízlésről nem érdemes vitatkozni, de nem jobb pl. a Riot Starter a Fillmore-on, mint a IV-en? vagy a Cock the Hammer élőben a Black Sundayen lévő verzióhoz képest? ezek a korábbi albumokon töltelékszámok voltak, szerintem.vagy ha már Cypress Hill, akkor a teljes Live At The Fillmore album, amin több korábbi slágerük rockos alapot kapott, így jobb lett, mint az eredeti. vagy a Skull & Bones album Bones része, amiről ez a szám is van, de ebben a verzióban frankóbbdeyellNa, azért na!Darksun3
choose life
több mint 11 éve
vagy ha már Cypress Hill, akkor a teljes Live At The Fillmore album, amin több korábbi slágerük rockos alapot kapott, így jobb lett, mint az eredeti. vagy a Skull & Bones album Bones része, amiről ez a szám is van, de ebben a verzióban frankóbbdeyellNa, azért na!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
deyell
11 702
mekkora istenkirály voltam annó a 8adikasok körében amikor előkaptam ezt az eredeti cd-t. Riot starter mekkorát szól rajtabriareosja, annak az élő verziójában Sen Dog el is küldi a fenébe a közönséget, mert nem elég aktívak a hátsó sorokban. 😊 de az egész album odabasz, az említetteken kívül a Checkmate, Rock Superstar, Cock The Hammer jut eszembe még, amire lehet zúzni + a Stoned Raidersről a Trouble, ami szintén üt, azt leszámítva az az album, és az azt követőek már nem jönnek be.
choose life
több mint 11 éve
Gondolom kurvára alul értékeltek. Pedig eszméletlenül jól tolják, egyből nagy kedvenc lett ez az album. 😀 És látom, hogy vannak még albumaik, yeeeaaaah. 😀