NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
22
7
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
10
6
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
10
7
RedZone week 12
9
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
7
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Aktualitás:Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
háthaidőközben megtaláltam 😊
de nincs meg valakinek véletlenül a Janitor Joe Big Metal Birds című albuma?sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
új Queens of the Stone Age single!több mint 11 éve
Ha már a tcs elrádiósodott, Cseresznye továbbra is kitart a zenénél:Jó a zene, bár bankot nem fognak vele robbantani.Az énekesnek sajnos egy saját mozdulata sincs!De azért Hajrá Cserkó!
Most még büszkébb vagyok a koncert után szerzett dedikált pengetőjére. 😉süti
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
Az új Bonobo parádés lett.A korai lemezei nem tetszettek egyben,de az utolsó kettő az telitalálat.
Az új lemez tiszta szép hangokból áll. Külön öröm számomra, hogy itt-ott 2step/garage ütemeket is tartalmazz. A visszafogott effektezett vokálok meg néha már-már Burial-t idézte, de ezzel nem azt mondom, hogy másolta!
Bersarin meg alap😉
több mint 11 éve
wow-wow-wow---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nézegettem a klip gyűjteményemet és találtam is egy szép szerzeményt. Egyik kedvenc gityósom tolt egy ige keményet:www.youtube.com/watch?v=T0uO_hXhdG0
Szeretem ezt a pörgést, tempót és brutalitást. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ha már a tcs elrádiósodott, Cseresznye továbbra is kitart a zenénél:Még ezt a vonagló buzi énekest...
Most még büszkébb vagyok a koncert után szerzett dedikált pengetőjére. 😉süti
Godspeed jellege van...
több mint 11 éve
Tägtgren mester aliens metal gyárából egy újabb remekmű:www.youtube.com/watch?v=MJsdZ2FR3WM
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ha már a tcs elrádiósodott, Cseresznye továbbra is kitart a zenénél:Most még büszkébb vagyok a koncert után szerzett dedikált pengetőjére. 😉
több mint 11 éve
hammerworld.hu/2013/04/02/stone-sour-hallgasd-vegig-az-uj-albumukat/laccoo74legalább van rajta 1 jó szám 😊
több mint 11 éve
hammerworld.hu/2013/04/02/stone-sour-hallgasd-vegig-az-uj-albumukat/
több mint 11 éve
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/29/magyarul_tiltakozik_a_carbonfools/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
pár napon belül itt az új album!hammerworld.hu/2013/03/28/stone-sour-klippremier-do-me-a-favor/
a Part 1-t vagy ezerszer hallgattam már meg, szerintem a Part 2-t se fogom kevesebbszer 😊jjncaa
több mint 11 éve
pár napon belül itt az új album!a Part 1-t vagy ezerszer hallgattam már meg, szerintem a Part 2-t se fogom kevesebbszer 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Teljesen meghallgatható az új KSE album:soundcloud.com/roadrunner-australia/sets/disarm-the-descent
Itt az első klip is róla:
www.youtube.com/watch?v=HANCzu70us4
Jesse Leach első albuma mióta visszatért. Király lett!
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Megjelent az új Bonobo album, jó lazulós zene lett. 😊Teljes egészében meghallgatható
recorder.blog.hu/2013/03/28/bonobo_the_north_borders_albumhallgato
több mint 11 éve
boldog hatvanötöt Mr. TylerSTL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
háthade nincs meg valakinek véletlenül a Janitor Joe Big Metal Birds című albuma?
több mint 11 éve
miért, Te mikor kattintasz rá? ha egy brét látsz a képen? hát, Te tudod, minket a csajok érdekelnek 😉 😀Hiába no egy Boys drukkertől mi mást is várhatunk 😉 😛dandewww.youtube.com/watch?v=Tq8tK1rGpogCáfolom, az előző ruszki klipre a mellek miatt kattintottam rá.Dzsokijuing
Tud valamit ez a csaj na playback who 😀
OFF
Amúgy szeretettel ha javasolhatom inkább csak a linket tegyétek be, nem értek hozzá de ha jól sejtem talán jobban segíti az oldal működését, akit érdekel az úgyis rákattint 😉
ON Jó zenehallgatást 😀dande