NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
171
13
19:00
RedZone week 12
85
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
59
11
Houston Texans - Tennessee Titans
24
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Akárhogy is Miskolci termék:Ez jóféle zene, nem ám a ByeAlex... 😀
több mint 11 éve
Hiába no egy Boys drukkertől mi mást is várhatunk 😉 😛www.youtube.com/watch?v=Tq8tK1rGpogCáfolom, az előző ruszki klipre a mellek miatt kattintottam rá.Dzsokijuing
Tud valamit ez a csaj na playback who 😀
OFF
Amúgy szeretettel ha javasolhatom inkább csak a linket tegyétek be, nem értek hozzá de ha jól sejtem talán jobban segíti az oldal működését, akit érdekel az úgyis rákattint 😉
ON Jó zenehallgatást 😀dande
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=Tq8tK1rGpogCáfolom, az előző ruszki klipre a mellek miatt kattintottam rá.
Tud valamit ez a csaj na playback who 😀
OFF
Amúgy szeretettel ha javasolhatom inkább csak a linket tegyétek be, nem értek hozzá de ha jól sejtem talán jobban segíti az oldal működését, akit érdekel az úgyis rákattint 😉
ON Jó zenehallgatást 😀dande
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=Tq8tK1rGpogTud valamit ez a csaj na playback who 😀
OFF
ON Jó zenehallgatást 😀
több mint 11 éve
Orosz banda,de már csak a klip miatt is érdemes végignézni 😊 :Óriási, lehet, hogy azért mert oroszok, de a klip vége megegyezik Szorokin Jég című regényének lezárásával 😊
Itt van a teljes sztori is: www.youtube.com/watch?v=ySoAaYPzIAQGreengo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
ajánlom a dokufilmet is---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Orosz banda,de már csak a klip miatt is érdemes végignézni 😊 :Itt van a teljes sztori is: www.youtube.com/watch?v=ySoAaYPzIAQ
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
nálam etalon 😊
több mint 11 éve
Pontos definíció:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
Nem tudom hallgat-e még rajtam kívül más is KEXP-t de azt szeretném kérdezni,hogy nem lehet-e valahogy hozzájutni a fellépésekhez ? Oké youtube-on van néhány live performance de letölteni valahol ? Pl most a múltkori Autre Ne Veute érdekelneedit: storno hülye vagyok fent van a KEXP honlapján az összes 😒 😀
több mint 11 éve
meghalt Clive Burr... RIPlangologitarok.blog.hu/2013/03/13/meghalt_clive_burr_az_iron_maiden_volt_dobosa
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Ha nem is k_rva jó, de jó számok azért akadnak az albumon
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
1 hónappal megjelenés előtt már hozzálehet jutni itt ott az új Bring Me The Horizonhoz is ... Tuti kifognak rúgni valakit az Epitaph kiadótól 😛 😛De k_rvajó abban egyetértesz? 😀
A marketing csúnyán kiherélte ezt a bandát is maradjunk ennyibe
www.youtube.com/watch?v=t_OHvffAOmADrip
több mint 11 éve
1 hónappal megjelenés előtt már hozzálehet jutni itt ott az új Bring Me The Horizonhoz is ... Tuti kifognak rúgni valakit az Epitaph kiadótól 😛 😛Abban a percben, hogy kimegy a promo cd, már hozzá lehet jutni az anyaghoz.
A marketing csúnyán kiherélte ezt a bandát is maradjunk ennyibe
www.youtube.com/watch?v=t_OHvffAOmADrip
több mint 11 éve
1 hónappal megjelenés előtt már hozzálehet jutni itt ott az új Bring Me The Horizonhoz is ... Tuti kifognak rúgni valakit az Epitaph kiadótól 😛 😛 A marketing csúnyán kiherélte ezt a bandát is maradjunk ennyibe
www.youtube.com/watch?v=t_OHvffAOmA
több mint 11 éve
Korán kezdi.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
2010-ben is jelent már meg egy posztumusz album korábban ki nem adott számokkal, ezen olyan dalok találhatóak, melyeket Jimi nem érzett elég erősnek anno, hogy a még életében kiadott lemezeire felkerüljenek 😊 sajnos több ilyen már nem leszde most komolyan 😊, voltak korábban nem kiadott számai?sapkasosem halt megjjncaakalózkikötőben fenn van már az új Jimi Hendrix album, megkönnyeztemfeltámadt?sapka
jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
de most komolyan 😊, voltak korábban nem kiadott számai?sosem halt megjjncaakalózkikötőben fenn van már az új Jimi Hendrix album, megkönnyeztemfeltámadt?sapka
jjncaa
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
sosem halt megkalózkikötőben fenn van már az új Jimi Hendrix album, megkönnyeztemfeltámadt?sapka
jjncaa
---
több mint 11 éve
kalózkikötőben fenn van már az új Jimi Hendrix album, megkönnyeztemfeltámadt?
jjncaa
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!