NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
153
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
62
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
18
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
index.hu/bloghu/langologitarok/2013/02/13/meghalt_az_eins_zwei_polizei_eloadojaRIP
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Wagner besztoffigaro.postr.hu/minden-idok-legjobb-wagner-felvetelei
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem lesz rossz az új Lordi album sem (hiába nem tartogat sok újdonságot):több mint 11 éve
már egy éve kerestem ezt az underground gyögyszemet:francia occult sludge/doom
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Azért jó, hogy megjelent az új My Bloody Valentine lemez, mert eszembe jutott, milyen jó volt a régi 😊Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
csakbennhajogerendazatto.blog.hu/2013/02/05/nick_cave_the_bad_seeds_push_the_sky_away
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Dexxter TailorNem jutottam jegyhez sajnos, de hétfőn nem lesz koncert... Sőt, arra is kevés az esély, hogy legyen a jövőben, kár.
több mint 11 éve
Hát az van, hogy ez zseniális! 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
több mint 11 éve
ezen van szöveg es
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Másik nagy szerelmem a svéd nyelv:...és akkor már felelevenítem a finnek klasszikusát is, magyarok feldolgozásában:
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
több mint 11 éve
új Jimi Hendrix szám, márciusban jön az új album is 😀www.youtube.com/watch?v=G-THhwh5mNI
---
több mint 11 éve
nemrég volt kis időm meghallgatni a Corrosion of Conformity 2012-es nekem új albumát (Corrosion of Conformity névre hallgat)Pepper nélküli 😊😕😊😕😊
eszméletlenül jó, nagyon sok nagyon érdekes témát tartalmaz; akit érdekel a 'heavy' sludge mindenképp szerezze be!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Húszéve szekszárdon mindenféle densz meg zana előtt, ó picsába lehetnek ijen jóképűek 😀
több mint 11 éve
Jó kis muzsika 😊 Engem kicsit Bruce Springsteenre emlékezetettöbb mint 11 éve
---
több mint 11 éve
Covermusicpress.blog.hu/2013/01/23/dur_moll_boldog_szomoru_dal_perverz_doors_rem_es_metallica_variaciok