NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
27
7
19:00
RedZone week 12
14
7
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
12
6
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
12
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
9
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
3
2
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
A thrash metal történetének egyik legnagyobb figurája a mai nap folyamán 49 évesen elhunyt.Jeff Hanneman a '80-as évek legmeghatározóbb riffjeit írta, a Raining Blood és a South of Heaven a legtöbb ember számára ismert, emlékét az utókor örökre megőrzi. Isten nyugosztalja!
Akit érdekel, itt olvashat részleteket: www.shockmagazin.hu/hirek/49-eves-koraban-elhunyt-jeff-hanneman
több mint 11 éve
Sebii
3 526
nuskull.hu/hirek/slayer-elhunyt-jeff-hanneman-1964-2013/Hát ez most eléggé lesokkolt. R.I.P.
több mint 11 éve
Tök érdekes, hogy gimiben csak és kizárólag keményebb rockot, metált hallgattam (Slipknot, In Flames, Motorhead, SOAD, Metallica és társai), az utóbbi három évben meg nagyon "kinyílt" az ízlésem 😀Ilyen "mix" mellett a judgment night soundtrack kötelező, ha még nem volt meg
Játék közben szeretek Kalkbrennert is hallgatni, imádom a Belgát + Ganxsta Zoleet, mostanában meg épp a Cypress Hillre kattantam rá (de szoktam Snoop Doggot is hallgatni...)
tenorx
több mint 11 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Tök érdekes, hogy gimiben csak és kizárólag keményebb rockot, metált hallgattam (Slipknot, In Flames, Motorhead, SOAD, Metallica és társai), az utóbbi három évben meg nagyon "kinyílt" az ízlésem 😀Játék közben szeretek Kalkbrennert is hallgatni, imádom a Belgát + Ganxsta Zoleet, mostanában meg épp a Cypress Hillre kattantam rá (de szoktam Snoop Doggot is hallgatni...)
több mint 11 éve
Örök kedvenc bandám, akiket sosem szűnök meg promózni, nehogy valaki olyan kerülje el akinek legalább feleannyira tetszik mint nekem.Illesztgetés helyett link:
www.youtube.com/watch?v=Y4tRFHJGBso
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
tudom hogy itt sokan nem szeretik ezt a stílust, azért megosztom, mert kurvajó!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nem tudnak mellé lőni, ez is hatalmas zene letttöbb mint 11 éve
szerintem ez lesz a kedvenc koranyári slágerem---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sebii
3 526
A modern metal szcéna egyik legzseniálisabb bandája hamarosan új lemezt ad ki. Meghallgatható egy kis előzetes belőle:több mint 11 éve
újrahúztam az ipodom, és rátaláltam erre gyöngyszemre. fel a basszusttöbb mint 11 éve
Végre:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Hát igen ... Vag tiszteletből kiadják vagy pont tiszteletből nem adják ki
több mint 11 éve
Sajnálom én is szegényt, de ilyen állapotból ritkán szoktak felépülni. Pedig én is reménykedtem. Hátha ezek után kiadják az Eros-t. RIPMeghalt Chi Cheng 😕 langologitarok.blog.hu/2013/04/14/elhunyt_chi_cheng_a_deftones_komaban_fekvo_basszusgitarosaDrip😕 Reméltem, hogy egyszer majd felébred, de sajna ez van. :SVrijbloed
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Meghalt Chi Cheng 😕 langologitarok.blog.hu/2013/04/14/elhunyt_chi_cheng_a_deftones_komaban_fekvo_basszusgitarosaDrip😕 Reméltem, hogy egyszer majd felébred, de sajna ez van. :S
több mint 11 éve
Meghalt Chi Cheng 😕 langologitarok.blog.hu/2013/04/14/elhunyt_chi_cheng_a_deftones_komaban_fekvo_basszusgitarosa
több mint 11 éve
Ha már sajna feloszlott az MCR.Már ezért az albumért bőven megérte megalakulniuk.
(Nem, nem vagyok emos. 😛)
több mint 11 éve
aktualitás: