Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Első hallásra még nem ütött annyira az új Five Finger Death Punch, de biztos beérik.A sok feat. általában nem szokott jót jelenteni.
Érdekessége, hogy sok vendégzenész szerepel az albumon (Jamey Jasta, Max Cavalera, Maria Brink + valami rapper gyerek Tech N9ne).danyly
több mint 11 éve
A nyár slágere.Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Pár napja mesélt az egyik kollégám a VOLBEAT nevű bandáról. Felkeltette a kíváncsiságomat... nem csalódtam. Nem kifejezetten az én műfajom, de elég színes produkció! Alapvetően Hard rocknak mondanám, de átcsap rengeteg stílusba!Én bírom őket, a 2012-es Wacken mondjuk zseniális ének és zene szempontból is. A stúdiós cuccaik kevésbé hangzanak jól szerintem, túl sterilek:/
catattack
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Basszus mekkora szentségtörés, a Judas Priest torkát kihagytam.Első hallásra még nem ütött annyira az új Five Finger Death Punch, de biztos beérik.Rob Halford említést se érdemel? 😊jjncaa
Érdekessége, hogy sok vendégzenész szerepel az albumon (Jamey Jasta, Max Cavalera, Maria Brink + valami rapper gyerek Tech N9ne).danyly
Igazad van.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Első hallásra még nem ütött annyira az új Five Finger Death Punch, de biztos beérik.Rob Halford említést se érdemel? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Első hallásra még nem ütött annyira az új Five Finger Death Punch, de biztos beérik.Érdekessége, hogy sok vendégzenész szerepel az albumon (Jamey Jasta, Max Cavalera, Maria Brink + valami rapper gyerek Tech N9ne).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
annyira nem vót nehez, merha totál niga, azt írtad vóna, tehát a badbrains mega livincolour kiesik, csak fekete énekessel meg elsőtippmix, fajin. A triviumnak csak a neve jó. De ojant már énis követtem el, hogya MarkKnoppfler a Metalicskában gitározik, aztán rágyörtem hogy az a KörkHemet a Dájersztéccbő. 😀 a jó doktor, alzheimer és az ű aliménium-lábosai. 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
hú baszki süti kezdek félni tőled, telepatikus vagy :cool: tényleg a Sevendustos mókusra gondoltam, de akkor nem tudom hogy jött nekem a Trivium, qrvára azt hittem eddig a Sevendustra, hogy ők a Trivium
hajjaj
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Hefi, dejaz japánnigga és a fülibekarikázottdete a Sevendustos mókust keresed, nem-e?
| Lajon Whiterspoon |
több mint 11 éve
A Triviumnak hogy hívták a raszta nigger énekesét (😊)?, mondjuk lehet keverem mással, de mintha az orrában lenne pár piercing féleség
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Én a 7végén ezt néztem, szerintem nektek is be fog jönni.
Bárki bármit mond, ez volt, ez lesz az igazi BIOHAZARD!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Leszedi a fejed még mindig. 😀Vrijbloed2 hete ez megy a kocsiba!
Mindig üvöltöm:
Our hearts, our voice, gift of our hands
What can they do for you and those who served
And died, we pay respect to the families
Who still cry.
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Robb Flynn /Machine Head/ kicsit megünnepelte a 46.ik szülinapját! 😀
több mint 11 éve
sokadszorra hallgatom, talán másnak is tetszik majdvimeo.com/69203124
---
több mint 11 éve
Tenorxnak küldeném, hátha ezt a verziót is belinkeli majd egyszer FB-re www.youtube.com/watch?v=-Qi1ApgkdCo
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=lUzL4iby3TMLove Language - Ruby Red album ... nagyon kapós 😊