Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Én már zongorás verzióban is hallottam.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
egy kis mexikói-magyar együttműködés! 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Laza. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
az eleje tech house gondolom 1.47-től is az
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Valaki megtudná esetleg pontosan mondani a stílusát az 1:47-től kezdődő számnak?
több mint 11 éve
Aki szereti a prog/goth/avant-garde muzsikát annak mindenképpen ajánlom a norvég Green Carnation ezen albumát (ami egy darab szám, ami kicsivel több mint 1 óra hosszú):Kiváló album, de most sajnos szünetel a banda. De nem is biztos, hogy már összeállnak. Kicsit hajaz Swanö mester Edge of Sanity bandájának "Crimson" c. albumára (mármint a kitaláció, hogy 1 db szám, egy albumon).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ha már spanyolhon akkor nekem ők, bár az előzővel csak a nyelv a közös. Ill. ők.
több mint 11 éve
Erre a zenekarra mondták azt , hogy Spanyolország válasza a Korpiklaanira:több mint 11 éve
A legzseniálisabb pedig:Nagy zene. Néhány számuk beszédes címmel lett ellátva: Let's Drink, Vodka, Beer Beer. Bár ezeknél pont nem érvényesül a közös nyelvcsalád élvezete. 😊
süti
több mint 11 éve
Újabb jóféle magyar nem csak 25-ösöknek:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
A finn gothic metal-t mindig is bírtam (a gothic-ot alapból, csak a finn-nek van egy más hangulata valahogy). A Poisonblack-ben meg Laihiala jobban érvényesül szerintem mint anno a Sentenced-ben. Pedig ők is jó zenét nyomtak, bár először ott sem a gothic volt a vezető stílus. A '95-ös Amok azért jól sikerült. 😊danylyFinn nyelv alapból is megad már egy hangulatot.
Most igy hirtelen az ismeretlenebb bandák közül. A legzseniálisabb pedig:
több mint 11 éve
hammerworld.hu/2013/08/14/stone-sour-uj-klip-erkezett-tired/
több mint 11 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
A finn gothic metal-t mindig is bírtam (a gothic-ot alapból, csak a finn-nek van egy más hangulata valahogy). A Poisonblack-ben meg Laihiala jobban érvényesül szerintem mint anno a Sentenced-ben. Pedig ők is jó zenét nyomtak, bár először ott sem a gothic volt a vezető stílus. A '95-ös Amok azért jól sikerült. 😊
több mint 11 éve
Poisonblack hozza a szokásos színvonalat:Ahogy a Tales of Evening is :
több mint 11 éve
jjncaaNálam a The Fragile forgott sokat régen. Azt hiszem ez az album volt 99 számos, amiből 87 üresjárat (csend) volt.
több mint 11 éve
ismerem, nagyszerű oldal ! 😊 Múltkor mikor linkelted akkor könyvjelzőbe is tettemDripja, pl. itt
exystence.net/jjncaa
több mint 11 éve
Dripja, pl. itt
exystence.net/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bloc Party- Next wave sessions ep is elérhető.www.youtube.com/watch?v=SNZWZJ0uDnY&list=PLjuSoEJWDSQp-yWbvmfV9tl_n87AEUpft