Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
Nem Ő a kedvencem, összesen két track tetszik tőle. A breathe és ez. Tetszik a lüktetése.több mint 11 éve
semmi extra, igazából Park deszkázik 5 percig.... ami fontosabb, hogy Chino azt mondja van esély rá, hogy kiadják valamikor az Erost, csak ugye még elég nehezükre esik hallgatni meg játszani a számokat
több mint 11 éve
A Týr új albuma is megérkezett. Itt az első klip róla (olyan Amon Amarth-an kezdődik, de persze ez prog viking metál):Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A Dream Theater nagy kedvencem. De Portnoy mestert sajnálom, hogy már nincs a fedélzeten. A világ egyik legjobb dobosa.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
ez a szeptember zenei szempontból mindig maga a csoda, új albummal jött a Dream Theater, Allen Toussaint, Sting, Trentemøller, The Foreign Exchange, ráadásul itt van a Nirvana-féle In Utero 3 lemezes újrakiadása is...---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
catattack
3 520
Nekem még mindig Maria...Az 1985 alatt kiráz a hideg, a Trasher's abbatoir meg egy az egyben leszakítja a fejem!
De ki nem szarja le, amikor itt az új Carcass 17 év után, és olyan de olyan riffekkel, hogy ás szem most 2 hétig biztosan nem veszek a kezembe gitárt. 😊
Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Új Fish! lemez kijött 😊
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Pécs környékieknekwww.kodalykozpont.hu/kodalykozpont_program/Pannon_Filharmonikusok_MUSIC_and_FILMharmonikusok/2013-10-15/19:00
Még van 3000 jegy és 4000 is.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Én is sokat hallgatom mostanában. A telóra feltöltöttem már hónapok óta, de nem töröltem még le a mikro SD-ről. 😊leszokni már úgyse fogsz róla 😀DripMég jó, hogy nem. 😀Vrijbloed
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
leszokni már úgyse fogsz róla 😀DripMég jó, hogy nem. 😀
több mint 11 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/nezd-meg-a-jordison-fele-scar-the-martyr-elso-klipjetEz meg kifejezetten kurv@ jó. 😀
több mint 11 éve
Mos kezdek még rá kattanni erre az abumra. 😀
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Valerie June-t ismeri valaki? Iszonyat jó hangja van. (folk, blues, soul vonalon mozog)www.youtube.com/watch?v=9AVdHFMK58U
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=NArPjwTrBk0&list=PL6Uo51P_33IfkKgakwW59w8llpTO4RMEB&index=1TDWP - 8:18 kint !!!
több mint 11 éve
---
több mint 11 éve
Padlóztam én is. 😀 😀Nekem még mindig Maria...Rohadt jó tényleg az új album, tiszta Heartwork feeling!zavi27
De ki nem szarja le, amikor itt az új Carcass 17 év után, és olyan de olyan riffekkel, hogy ás szem most 2 hétig biztosan nem veszek a kezembe gitárt. 😊
m.youtube.com/watch?v=cMzPxHieFmUHelmut Zimmer
Anno meg ettől: