NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
tetszik, nagy ötlet volt a klip 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Michael Jackson fanoknak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott:---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/slipknot-az-iowa-es-a-vol-3-kevereke-lehet-az-uj-albumVárós lesz mindenképpen. 😀
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
videa.hu/videok/film-animacio/sehol-se-talallak-balazs-konrad-nlg-zXeX2YMkK2OO3TMWno meg ez is király:
www.youtube.com/watch?v=HrpuISwcQJ4
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Nemrég jött az Új Dream lemez (imádom!), aztán a Fates Warning (egyre jobb, koncert állat volt), most meg itt a friss Ayreon! Micsoda prog metal ősz!😊
több mint 11 éve
Elalváshoz... 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Tegnapi hangmás a tetőn megint ott volt a szeren.
Azon kevés zenekarok közé tartoznak, akik tudják hogy milyen egy igazi koncert 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
váó nem is tudtam, hogy Mark Lanegan anno a Soulsaversel dolgozott együtt , ráadásul pont ezzel a számmal ... 😍 több mint 11 éve
Jó lett az új Trivium:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Nem tudom ismeritek-e a Crystal Castles adott számát, de ezzel a gyerekkórussal szépen megcsinálták:több mint 11 éve
Hendrix
1 555
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
ez a komoly, nem a nátha 😊Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/kinyirta-a-lostprophetset-a-pedofilbotranyEz azért fáj, nagyon szeretem a zenéjüket.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Nem egy ős-Korn, de nem rossz... Felkúrom mp3-ra... 😉
több mint 11 éve
catattack
3 520
Már háromszor végighallgattam az új Korn-t, és kifejezetten tetszik.Kigyütt? Este rákeresek!
A vége felé már kicsit ismétlik önmagukat, és talán picit ellaposodik, de beleadnak apait-anyait, a Never Never is másképpen szól (kicsit karcosabbra húzták), és 100 000-szer jobb mint az előző két album. Vannak továbbra is ezek az elektronikai zajok, de elviselhető szinten belül marad a felhasználások a dalokban. Vannak Davis "elhajlások" de egy kicsit több, jól esett volna a hallójáratomnak. Azért érződik Head jelenléte.
8/10.danyly
több mint 11 éve
Már háromszor végighallgattam az új Korn-t, és kifejezetten tetszik. A vége felé már kicsit ismétlik önmagukat, és talán picit ellaposodik, de beleadnak apait-anyait, a Never Never is másképpen szól (kicsit karcosabbra húzták), és 100 000-szer jobb mint az előző két album. Vannak továbbra is ezek az elektronikai zajok, de elviselhető szinten belül marad a felhasználások a dalokban. Vannak Davis "elhajlások" de egy kicsit több, jól esett volna a hallójáratomnak. Azért érződik Head jelenléte.
8/10.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Na ez is elég igényes lett 😊
több mint 11 éve
Remélem van itt Csík Zenekar/népzene rajongó...Van a 2008-as albumukon a következő egyveleg. Engem az egyik nóta eredeti címe érdekelne, 3:50 körül kezdődik, nagyon ismerős, de nem tudom beazonosítani, mert csak hangszeren megy szöveg nélkül. Nekem mintha a Magozott cseresznye 21,22,23 kezdetű zene dallamára emlékeztet, de engem a népzenei része érdekelne. Előre is köszi! 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"