Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
ReiJuli
22
Pont kiragadtál két feldolgozást, ami nem hiszem, hogy az együttest minősítené. A saját számaik szerintem nagyon jók, és én speciel semmihez nem tudnám hasonlítani. Egy biztos, hogy rég tomboltam akkorát, mint a keddi ZP-s bulijukon. 😊1:25-1:40-ig reménykedtem... Watch My Dying szagú az egész... A szomorú vasárnapot utálom egyébként is, de a koronát a Bad Romance tette fel!catattack
Erősen ajánlott. 😀 Nagyon jól tolják a srácok. 😀Vrijbloed
They don't draft you to sit there and stand on the sideline.
Torrey Smith
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Cseh Tamás szobor, tegnap óta a Gellért téren. Éljen!
| vajon hány nap kell, hogy leflexeljék? |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
catattack
3 520
1:25-1:40-ig reménykedtem... Watch My Dying szagú az egész... A szomorú vasárnapot utálom egyébként is, de a koronát a Bad Romance tette fel!
Erősen ajánlott. 😀 Nagyon jól tolják a srácok. 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Jó kis Soundbombing-os idők. ._. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
Na ez életem első RA nótája. 97.A rawkus records milyen jó is volt😕
több mint 11 éve
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
RA -t meg a nehai rawkus altal kiadott soundbombingon 1-en hallottam eloszor.Parades szamok voltak...aztan a lemezei nem jottek be pedig a flowjat birom.Lehet megiscsak robb notat kene hallanom errol a lemezrol.
Amugy Masta Ace az utolso 10evevel a kedvenceim kozt talalta magat.
több mint 11 éve
Erősen ajánlott. 😀 Nagyon jól tolják a srácok. 😀
több mint 11 éve
az idei év talán legjobb albumáról egy ütős szám, remek collabtöbb mint 11 éve
A legcsodálatosabb hang az egész metál/rock világában:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Jóra sikerült szám. Zongora betét, gyönyörű női hang, lassú szám:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy szép szám az új Annihilator albumról (nehogy csak szart tegyek már fel 😊 ):Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
los argentinos sine evitaAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Megmondom őszintén a klip nekem sem jön be, de többszöri hallgatásra nem rossz szám. Bár az egész album megvan és abból a 2 bónusz szám a legjobb (ez mindent elmond).Annyira egyébként nem szar ez az album, de az első két albumuk a legjobb.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
catattack
3 520
A következő Dez Fafara őrület:A zenére nem is lehet koncentrálni, annyira irritál ez a Paprika Jancsi a klipben... Deszkás nagymenő! 😀😀
Ötszöri meghallgatásra már igazán bejött.danyly
A banda is csak egy szar lehet, ha engedik hogy a nevük alatt fusson ez a szemét!
Szóval szar az egész...
Ez ilyen szemét lejáratja az egész metal világot....
A legszomorúbb pedig, hogy a Mood után linkelted be! 😀
több mint 11 éve
A következő Dez Fafara őrület:Ötszöri meghallgatásra már igazán bejött.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
újabb zseniális reklámzene KolinMárkótól 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ez már egy jó pár fokozattal jobb szám (bocsánat csak egy részlet):Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
remek sztorik, kiváló gitármi kell még?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Fantasztikus. Természetesen ez a legjobb albumuk, nincs üresjárat egy másodpercig sem. 😀 VOLT-on túl sokat nem játszottak erről, de nem baj, csak egy kicsit. 😀