Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem még mindig Maria...Rohadt jó tényleg az új album, tiszta Heartwork feeling!
De ki nem szarja le, amikor itt az új Carcass 17 év után, és olyan de olyan riffekkel, hogy ás szem most 2 hétig biztosan nem veszek a kezembe gitárt. 😊
m.youtube.com/watch?v=cMzPxHieFmUHelmut Zimmer
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
Egyre tőr fel a hip hop MO-n.Ami a környező országokat illeti jó nagy lemaradásban vagyok ebben is....örülök, hogy pozitív hangvételű nóták is születnek.
Örök kedvenc marad. east side unia 3
több mint 11 éve
K.... jó kis szám (nagyom csípem a finneket):Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nah talán egyszer lesz még olyan jó száma, mint a Szeretnék maradni 😀 www.youtube.com/watch?v=Kez-FWXV5ao&feature=youtu.be
több mint 11 éve
Amúgy szerintetek metalban ma ki a leglehengerlőbb csaj?Van egy jó pár név amit fel tudnék sorolni. Én nagy kedvelője és követője vagyok a csajos bandáknak (leginkább ahol a vocal az ő szerepkörük), így igencsak képben vagyok.
Nálam még nem dölt el. Feleségem szerint túl európai az ízlésem, mert nem díjazom a metalcoret...de azért az utolsó in this moment lemez...annyira nem rossz, főleg, hogy voltam koncertjükön.... Tényleg nem vagyok perverz vén fasz, a korombeli (30 vége) csajok jönnek be, de Maria Brinkról konkrétan le nem tudtam venni a szemem, és nem azért mert annyira jó csaj- valójában pedig denagyon-, hanem mert elképesztő a jelenléte a színpadon.Helmut Zimmer
Első ilyen jellegű bandám a Nightwish volt, ahol Tarja azóta is lenyűgöz (persze már nem tag). Nem csak szép, hanem fantasztikus hangja is van.
Rengeteg metalcore, symphonic-power metal, gothic metal, dark metal bandánál lehet találkozni női hanggal.
Amúgy Maria 1977. decemberi születésű. Én is bírom a csajt (a párom is csípi), de leginkább a színpadi performance és a hangja miatt. Persze nem rossz csaj. 😊
Felsorolhatnánk a Sirenia üdvöskéit (Monika Pedersen, Henriette Bordvik [ők ex-ek] v. az új spanyol csaj Ailyn), a Tristania-ból Vibeke Stene (ex) és az "új" olasz csajszi Mariangela Demurtas, Angela Gossow kisasszony sem rossz bőr. Johanna Charlotte Wessels-t már említette valaki a Delain-ból, ő is szép (26 éves). Cristina Scabbia is megkerülhetetlen, de ugyanúgy nem lehet kihagyni Amy Lee-t v. Simone Simons (Epica, húúúú de baba). Floor Jansen sem rossz akinek volt az After Forever nevű (sajnos már feloszlott) bandája, aki most kisegít a Nightwish-nek.
Régebbiek ismerik Anneke van Giersbergen-t (ex-The Gathering; ő most 40 éves, de jól tartja magát) v. a 37 éves bombanő Liv Kristine (ex-Theatre of Tragedy).
Most nemrég találtam rá Alisa Shakor bandájára (de a billentyűs csaj sem rossz), egy ukrán gothic metal bandára a Sad Alice Said-re (régen Alice in Wonderland volt a nevük). Jó csajok, jó kis gothic muzsika. 😊
Persze még így is kihagytam sokat, de ez csak egy kis ízelítő, mennyi jó csaj van a metal világában, és akiknek jó is a hangjuk általában.
Simone Simons
Alisa Shakor
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nekem még mindig Maria...De ki nem szarja le, amikor itt az új Carcass 17 év után, és olyan de olyan riffekkel, hogy ás szem most 2 hétig biztosan nem veszek a kezembe gitárt. 😊
m.youtube.com/watch?v=cMzPxHieFmU
több mint 11 éve
jerkmag.wordpress.com/2008/11/08/the-hottest-chicks-in-metal/sutianapToronymagasan Scabbia.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
attól függ mi a kérdés 😀nekem a Walls of Jerichos hölgynek tetszik a legjobban a hangja, bár azt nem mondanám, hogy hipersexy
egyébként meg Kristen Pfaff, bár már meghalt és nem kimondottan metál 😀, de a Janitor Joe beli röfögése nagyon szexy
szerk. na várjunk, ha a kinézet a kérdés inkább, és lehet perverzkedni 😊 😊, akkor:
(szintén nem metál, és divatpicsa 😊)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
jerkmag.wordpress.com/2008/11/08/the-hottest-chicks-in-metal/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
tehát a 36-39 meg a harmincon felül jópár évvel még véletlenül sem eshet egybe? slowmotionDehogynem, azért írtam, mert Helmut megnyugodhat nem perverz ő, mivel Maria már bőven megvan 30 😀 ( azt pontosan nem tudtam hány éves)
és igazából nem metal, inkább punk rock de Brody Dalle
több mint 11 éve
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem az a kimondott "metal tündérke", de Slash lemezén odapakolja az odapakolni valókat.
több mint 11 éve
Na akkor megvan a magyarázat, hogy miért jött be! Pedig az a zene ...!Olyan nagyon pop szirupos... de azért jórészt fasza.
Mindegy, azért nem akarom, hogy a lányom OTEP-en , nőjjön majd fel! 😊 😊 😊
Na nem azért mert annyira bigott vagyok, hanem mert szerintem nem jó, nőjjön fel inkább Arch Enemyn 😊
Szóval Sütinek van kedvence -magam is pártolom-
Többiek (Iron Maidens nem ér) 😊
több mint 11 éve
tehát a 36-39 meg a harmincon felül jópár évvel még véletlenül sem eshet egybe? 😊Amúgy szerintetek metalban ma ki a leglehengerlőbb csaj?Lehet az én információim rosszak, de tudtommal Maria bőven túl van a 30on nem ? 😀Drip
Nálam még nem dölt el. Feleségem szerint túl európai az ízlésem, mert nem díjazom a metalcoret...de azért az utolsó in this moment lemez...annyira nem rossz, főleg, hogy voltam koncertjükön.... Tényleg nem vagyok perverz vén fasz, a korombeli (30 vége) csajok jönnek be, de Maria Brinkról konkrétan le nem tudtam venni a szemem, és nem azért mert annyira jó csaj- valójában pedig denagyon-, hanem mert elképesztő a jelenléte a színpadon.Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Amúgy szerintetek metalban ma ki a leglehengerlőbb csaj?Helmut ZimmerCharlotte Wessels. 😍
több mint 11 éve
Amúgy szerintetek metalban ma ki a leglehengerlőbb csaj?Lehet az én információim rosszak, de tudtommal Maria bőven túl van a 30on nem ? 😀
több mint 11 éve
Amúgy szerintetek metalban ma ki a leglehengerlőbb csaj?Nálam még nem dölt el. Feleségem szerint túl európai az ízlésem, mert nem díjazom a metalcoret...de azért az utolsó in this moment lemez...annyira nem rossz, főleg, hogy voltam koncertjükön.... Tényleg nem vagyok perverz vén fasz, a korombeli (30 vége) csajok jönnek be, de Maria Brinkról konkrétan le nem tudtam venni a szemem, és nem azért mert annyira jó csaj- valójában pedig denagyon-, hanem mert elképesztő a jelenléte a színpadon.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Az eredeti jobb! 😀Ha nem hörögnék végig az egészet, akkor még jó lenne... Olyan Chuck Schuldiner módon!
több mint 11 éve
Na, ha lady gaga nem jött be a Leanderrel, akkor ez sem fog Cat.😊
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
Prodigy-nak jót tett a börtön😀 Tetszik, hogy mostanában kicsit nyugodt.ALC-vel közös lemezük nagyon kellemes lett.
Látszik, hogy Alchemist mindenhol túrja a lemezboltokat. Somló Tamás minta elég nagy meglepetés volt
több mint 11 éve
Majd jön Cloud9+... 😀 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Pont kiragadtál két feldolgozást, ami nem hiszem, hogy az együttest minősítené. A saját számaik szerintem nagyon jók, és én speciel semmihez nem tudnám hasonlítani. Egy biztos, hogy rég tomboltam akkorát, mint a keddi ZP-s bulijukon. 😊ReiJuliAkkor kit minősít a feldolgozás? Én nem dolgoztam volna fel Lédi gágát. Összeegyeztethetetlen ezzel a stílussal számomra. Én tudom hasonlítani. Pl.: WMD, csak ők jobbak. Várok én is valami magyar különlegességet, de nagyon nem jön...
Szerk.: Nem is a WMD-ra hasonlít, hanem az Ossianra! 😀😀