Muzikális kulturálódás

15 feliratkozó

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Ez szintén kötelező darab! TB-Győr!
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Nekem még mindig Maria...
De ki nem szarja le, amikor itt az új Carcass 17 év után, és olyan de olyan riffekkel, hogy ás szem most 2 hétig biztosan nem veszek a kezembe gitárt. 😊
 m.youtube.com/watch?v=cMzPxHieFmUHelmut Zimmer
Rohadt jó tényleg az új album, tiszta Heartwork feeling!
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 555
Egyre tőr fel a hip hop MO-n.
Ami a környező országokat illeti jó nagy lemaradásban vagyok ebben is....örülök, hogy pozitív hangvételű nóták is születnek.

Örök kedvenc marad. east side unia 3

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Egy kattant és egy kis feelinges remekmű!

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
K.... jó kis szám (nagyom csípem a finneket):

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Nah talán egyszer lesz még olyan jó száma, mint a Szeretnék maradni 😀
 www.youtube.com/watch?v=Kez-FWXV5ao&feature=youtu.be
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Amúgy szerintetek metalban ma ki a leglehengerlőbb csaj?

Nálam még nem dölt el. Feleségem szerint túl európai az ízlésem, mert nem díjazom a metalcoret...de azért az utolsó in this moment lemez...annyira nem rossz, főleg, hogy voltam koncertjükön.... Tényleg nem vagyok perverz vén fasz, a korombeli (30 vége) csajok jönnek be, de Maria Brinkról konkrétan le nem tudtam venni a szemem, és nem azért mert annyira jó csaj- valójában pedig denagyon-, hanem mert elképesztő a jelenléte a színpadon.Helmut Zimmer
Van egy jó pár név amit fel tudnék sorolni. Én nagy kedvelője és követője vagyok a csajos bandáknak (leginkább ahol a vocal az ő szerepkörük), így igencsak képben vagyok.

Első ilyen jellegű bandám a Nightwish volt, ahol Tarja azóta is lenyűgöz (persze már nem tag). Nem csak szép, hanem fantasztikus hangja is van.
Rengeteg metalcore, symphonic-power metal, gothic metal, dark metal bandánál lehet találkozni női hanggal.
Amúgy Maria 1977. decemberi születésű. Én is bírom a csajt (a párom is csípi), de leginkább a színpadi performance és a hangja miatt. Persze nem rossz csaj. 😊

Felsorolhatnánk a Sirenia üdvöskéit (Monika Pedersen, Henriette Bordvik [ők ex-ek] v. az új spanyol csaj Ailyn), a Tristania-ból Vibeke Stene (ex) és az "új" olasz csajszi Mariangela Demurtas, Angela Gossow kisasszony sem rossz bőr. Johanna Charlotte Wessels-t már említette valaki a Delain-ból, ő is szép (26 éves). Cristina Scabbia is megkerülhetetlen, de ugyanúgy nem lehet kihagyni Amy Lee-t v. Simone Simons (Epica, húúúú de baba). Floor Jansen sem rossz akinek volt az After Forever nevű (sajnos már feloszlott) bandája, aki most kisegít a Nightwish-nek.

Régebbiek ismerik Anneke van Giersbergen-t (ex-The Gathering; ő most 40 éves, de jól tartja magát) v. a 37 éves bombanő Liv Kristine (ex-Theatre of Tragedy).
Most nemrég találtam rá Alisa Shakor bandájára (de a billentyűs csaj sem rossz), egy ukrán gothic metal bandára a Sad Alice Said-re (régen Alice in Wonderland volt a nevük). Jó csajok, jó kis gothic muzsika. 😊

Persze még így is kihagytam sokat, de ez csak egy kis ízelítő, mennyi jó csaj van a metal világában, és akiknek jó is a hangjuk általában.

Simone Simons

Alisa Shakor

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Nekem még mindig Maria...
De ki nem szarja le, amikor itt az új Carcass 17 év után, és olyan de olyan riffekkel, hogy ás szem most 2 hétig biztosan nem veszek a kezembe gitárt. 😊
 m.youtube.com/watch?v=cMzPxHieFmU
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
 jerkmag.wordpress.com/2008/11/08/the-hottest-chicks-in-metal/sutianap
Toronymagasan Scabbia.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
attól függ mi a kérdés 😀
nekem a Walls of Jerichos hölgynek tetszik a legjobban a hangja, bár azt nem mondanám, hogy hipersexy
egyébként meg Kristen Pfaff, bár már meghalt és nem kimondottan metál 😀, de a Janitor Joe beli röfögése nagyon szexy
szerk. na várjunk, ha a kinézet a kérdés inkább, és lehet perverzkedni 😊 😊, akkor:

(szintén nem metál, és divatpicsa 😊)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
 jerkmag.wordpress.com/2008/11/08/the-hottest-chicks-in-metal/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 103 — Undertaker of the Cleveland graveyard
tehát a 36-39 meg a harmincon felül jópár évvel még véletlenül sem eshet egybe? slowmotion
Dehogynem, azért írtam, mert Helmut megnyugodhat nem perverz ő, mivel Maria már bőven megvan 30 😀 ( azt pontosan nem tudtam hány éves)

és igazából nem metal, inkább punk rock de Brody Dalle

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Nem az a kimondott "metal tündérke", de Slash lemezén odapakolja az odapakolni valókat.
több mint 11 éve
Na akkor megvan a magyarázat, hogy miért jött be! Pedig az a zene ...!
Olyan nagyon pop szirupos... de azért jórészt fasza.
Mindegy, azért nem akarom, hogy a lányom OTEP-en , nőjjön majd fel! 😊 😊 😊
Na nem azért mert annyira bigott vagyok, hanem mert szerintem nem jó, nőjjön fel inkább Arch Enemyn 😊

Szóval Sütinek van kedvence -magam is pártolom-
Többiek (Iron Maidens nem ér) 😊
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan

Nálam még nem dölt el. Feleségem szerint túl európai az ízlésem, mert nem díjazom a metalcoret...de azért az utolsó in this moment lemez...annyira nem rossz, főleg, hogy voltam koncertjükön.... Tényleg nem vagyok perverz vén fasz, a korombeli (30 vége) csajok jönnek be, de Maria Brinkról konkrétan le nem tudtam venni a szemem, és nem azért mert annyira jó csaj- valójában pedig denagyon-, hanem mert elképesztő a jelenléte a színpadon.Helmut Zimmer
Lehet az én információim rosszak, de tudtommal Maria bőven túl van a 30on nem ? 😀Drip
tehát a 36-39 meg a harmincon felül jópár évvel még véletlenül sem eshet egybe? 😊
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Amúgy szerintetek metalban ma ki a leglehengerlőbb csaj?Helmut Zimmer
Charlotte Wessels. 😍
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 103 — Undertaker of the Cleveland graveyard

Lehet az én információim rosszak, de tudtommal Maria bőven túl van a 30on nem ? 😀

több mint 11 éve

Nálam még nem dölt el. Feleségem szerint túl európai az ízlésem, mert nem díjazom a metalcoret...de azért az utolsó in this moment lemez...annyira nem rossz, főleg, hogy voltam koncertjükön.... Tényleg nem vagyok perverz vén fasz, a korombeli (30 vége) csajok jönnek be, de Maria Brinkról konkrétan le nem tudtam venni a szemem, és nem azért mert annyira jó csaj- valójában pedig denagyon-, hanem mert elképesztő a jelenléte a színpadon.
több mint 11 éve
catattack 3 520
Az eredeti jobb! 😀
Ha nem hörögnék végig az egészet, akkor még jó lenne... Olyan Chuck Schuldiner módon!
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Na, ha lady gaga nem jött be a Leanderrel, akkor ez sem fog Cat.😊
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 555
Prodigy-nak jót tett a börtön😀 Tetszik, hogy mostanában kicsit nyugodt.
ALC-vel közös lemezük nagyon kellemes lett.
Látszik, hogy Alchemist mindenhol túrja a lemezboltokat. Somló Tamás minta elég nagy meglepetés volt
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Jáj, egy ilyen kell nekem is. 😂

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Majd jön Cloud9+... 😀 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
catattack 3 520
Pont kiragadtál két feldolgozást, ami nem hiszem, hogy az együttest minősítené. A saját számaik szerintem nagyon jók, és én speciel semmihez nem tudnám hasonlítani. Egy biztos, hogy rég tomboltam akkorát, mint a keddi ZP-s bulijukon. 😊ReiJuli
Akkor kit minősít a feldolgozás? Én nem dolgoztam volna fel Lédi gágát. Összeegyeztethetetlen ezzel a stílussal számomra. Én tudom hasonlítani. Pl.: WMD, csak ők jobbak. Várok én is valami magyar különlegességet, de nagyon nem jön...

Szerk.: Nem is a WMD-ra hasonlít, hanem az Ossianra! 😀😀