NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 10 éve
nem pont idetartozik és ég is a pofám h ideírom de nem tudja valaki hogy milyen zene szól az egyik reklám alatt? most adják az összes csatornán valami téli fesztivál (snowboard talán), de nagy buli is van ahogy a promóban láttam 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=zAXEJsiPhv0
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
Hoppá:Ja, es a King Crimson sajnalatos hibernalasat kovetoen Adrian Belew allando tagkent csatlakozott az ifju Reznorhoz. Ha valaki pedig nem fosta le a bokajat e hir hallatan, az szegyellje magat! 😛*
2009-ben úgy volt pápá, de tavaly csak felélesztették a bandát.
Budapesti helyszín is ott figyel. Jóó. 😊danyly
*😕 Az oreg sajna lemondta a turnet... mekkora lett volna latni Belewt es Reznort egy szinpadon...
Visszaterve a kuldeteshez:
Well, I don't know if I'm comin or goin
If it's them or me
Oh, but one thing's for certain
Willie Nelson only smokes killer weed
Kein Propaganda.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szóljon egy kis magyar folkmetál. 😀Valamint egy, északi "testvéreinktől", egy kis finn folkmetál:
több mint 10 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
tavaly oktoberben felkerult 6-7uj nota tolunk youtubra.a szokasos kozremukodok a trackekben: dj hmad (ex dj higany/nks), gabo, koolkasko.Az h azota mivan nem tudom😀
Kileptem a zenebizniszbul😀
több mint 11 éve
ilyen egy igazi lyrics videó---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ZoliMPhuhh Minimal, de rég pörgött nálam... Nekem ez a kettő klasszikus a kedvenc:
BébéA DSP nekem továbbra is nagyon tetszik, talán jobban, mint az Elmezaj. Még jó, hogy 2 hét múlva lemezbemutatóznak itt Trébányán. A Furakor meg ilyen, ízlések és pofonok. Nekem Csabi szövegei bejönnek AKR is sokat fejlődött jó ez a laza flow. Az alapokkal már nem minden esetben vagyok kibékülve mondjuk.
az új Rawmatik-ról mi a vélemény? Az alapoknál a szokásos minőség, ebbe nehéz lenne belekötni, de feat-ek nem az igaziak nálam. Összességében nem rossz, de az első jobban bejött.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
Na most hazabeszélek.. Sztem minden idők egyik legdurvább verzéje a magyar hiphopban.02:42-től
más:
Nem az én stílusom, de ez a nóta bejön..sőt az egész album jó.
több mint 11 éve
Az új DSP album kegyetlenül jó lett, év lemeze és a Furakor album is jó lett. (Y)Nagyon nagy DSP fan vagyok, de nekem ez az új album nem igazán jött be. Átlagosra tenném.
BaltimoreDefense
Nálam az Elmezaj beütött nagyon. Szinte az összes szám bejött rajta. Számomra az a top és ezután a Rímnaplók egy kicsit csalódás számomra.
Az albumról kb 8-9 szám pörög nálam, de olyan nagy szerelem nincsen köztük. A top nálam talán az Úgy akarok élni.
A Furakorra kíváncsi voltam (csak a Láttammá számuk van meg, ami kibaszott jó), de az nem igazán az én világom. Nem nyerte el az-az album a tetszésemet. A Holnapután az egyetlen olyan szám, amit talán majd újra meg fogok hallgatni.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=W5doKNiDu3YKirály idők.
Én ilyen zenéken cseperedtem.laccoo74
Ide nézz, Dénes! Még a füled is borotvakrémes.
Van, bennem valami,
amitől, el fogsz fintorodni!
😀 Még IHM-nek is karaj korszaka volt így.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Hoppá:2009-ben úgy volt pápá, de tavaly csak felélesztették a bandát.
Budapesti helyszín is ott figyel. Jóó. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
ez a Furakor cucc nem jon be.2 egyforma flow A A B B rimeles.DSP a promomix alapjan jo.Kicsit olyan erzesem van bom fejlodott a legtobbet az evek soran.
több mint 11 éve
5 éve hallgattam kb utoljára ... úgy 3 éve meg az egész bandától valamit... Kösz 😊DripÉn se 2 napja.😀 Tegnap belebotlottam, és egyhuzamban lement az egész. És még mindig kegyetlenül jó. 😀 😉
több mint 11 éve
5 éve hallgattam kb utoljára ... úgy 3 éve meg az egész bandától valamit... Kösz 😊
több mint 11 éve
Mesteri alkotás, még most is pofán vág, amikor meg először hallottam, akkor meg ledarált szépen. 😀 😉