NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez még most is akkora WTF érzés, mint amikor először csattant az állam a betonon a hallgatása közben. 😀
A zseniális jelző sajnos szánalmasan kevés ide...
Meshuggah for life!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
minden idők legjobb RAP trackje !!! és így iylen rockosban meg áááh....de sajnálom,hogy nem jutottam el... 😕😕😕😥 😥 😥
több mint 10 éve
Hybridet szenne hallgattuk....de a mostaniak is jok!Foleg a Transformersek! 😀amugy meg mik ezek a kutyauto zenek itt? XD Ez nyugtato? 200 a vernyomasom ezektol a horogve uvolto klozet zenektol. :-P
több mint 10 éve
Nekem ez a mérgesebb, hardcore linkin park hangzás annyira nem jön be, a régebbieket jobban szeretem. Persze nem azt mondom, hogy szar néha-néha én is végigpörgetem, csak hát na ... 😊Drip😀 Én is nagyon bírom a régi fajta BMTH-t, de nekem ez is bejön. 😀
több mint 10 éve
Nekem ez a mérgesebb, hardcore linkin park hangzás annyira nem jön be, a régebbieket jobban szeretem. Persze nem azt mondom, hogy szar néha-néha én is végigpörgetem, csak hát na ... 😊
több mint 10 éve
Szét vet az ideg. Nyugtatónak:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Még jó, hogy alávarrta a "művész", hogy kit ábrázol a tetkó, mert elsőre egy szanaszét dugott drogos Hófehérkének gondoltam.
És szerencsétlen ezt kell, hogy viselje egész életében...😛
több mint 10 éve
így évzáróul, íme a kedvenc nótám 2013 (SZERINTEM) legjobb albumáról!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
EZ még mindig k..vául alap!!!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Method man nagyon elkapta ezt a zenét. Végre tele energiával újraMM szokásos! Jól nyomja! (2. kedvencem a WU-ból! GFK 8-) no.1 ) De Ő akkor is számomra mindig olyan egysíkú!
ZoliMP
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 555
Method man nagyon elkapta ezt a zenét. Végre tele energiával újratöbb mint 10 éve
Ő meg a másik...Turháékkal karöltve......BaltimoreDefenseSiskára gondoltam 😀eaglesmcnabb
------------------------------
amúgy Ketioznak tényleg van vmi agyi akármilye?kicsit olyan ,mintha kicsit Down-kóros lenne...???
több mint 10 éve
pont ő az egyik aki nagy haverom volt...aztán már köszönni nem tudnak akkora lett a búrájuk!a legnagyobbat túlzásnak érzem azért 😊 ez ropogós...BaltimoreDefensemost látom hogy a lakhelyed Tatabánya...
ÉS a legnagyobbtól nem is linkelsz semmit? 😀eaglesmcnabb
BaltimoreDefense
több mint 10 éve
tudom csak gondoltam inkább valami friss(mai) trébányai cuccot dobok be 😊 egyébként nem olyan régen linkeltem Egyenlőket 😉..BaltimoreDefenseSiskára gondoltam 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
..BaltimoreDefenseSiskára gondoltam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
a legnagyobbat túlzásnak érzem azért 😊 ez ropogós...BaltimoreDefensemost látom hogy a lakhelyed Tatabánya...
ÉS a legnagyobbtól nem is linkelsz semmit? 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
...BaltimoreDefensemost látom hogy a lakhelyed Tatabánya...
ÉS a legnagyobbtól nem is linkelsz semmit? 😀
több mint 10 éve
karácsony alkalmábóltöbb mint 10 éve
had csodálja mindenkiVÍÍÍJÚÚÚÚÚZoliZoltánma dobták ki a klippet a Greengo által linkelt No Goodhoz 😀
beteg egy forma, de a legjobb újgenerációs rapper idehaza.eaglesmcnabb
és egy új Bankos
több mint 10 éve
😊 Nem tudtam,meg is lesem gyorsba.Az! 😊 Ebben egyetértünk! 8-)