NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 10 éve
VÍÍÍJÚÚÚÚÚZoliZoltánma dobták ki a klippet a Greengo által linkelt No Goodhoz 😀
beteg egy forma, de a legjobb újgenerációs rapper idehaza.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
VÍÍÍJÚÚÚÚÚ
több mint 10 éve
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Vrijbloed!Kitűnő "nyugtató" zene. Szerintem most ez az albumuk nagyon jóra sikeredett.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Firkin megy jövőre Wackenre. 😉Az mondjuk kemény, hogy oda kijutottak. Respekt.
www.youtube.com/watch?v=6VDAtRyxooY
süti
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Kicsit lemaradtam, de kijött a vol.2 a FFDP-nek.Egy jó kis szám róla (semmi extra, de jó):
Zolin azért ott figyel a magyar címer.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Mikee, Ketioz, Tkyd...mi van itt gyerekek? végre pörög a topic? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Kiváló karácsonyi ajándékok: TKYD: Heavy Mentál és Norba: Életem rímeitöbb mint 10 éve
Hjaj, de rég várok már normális minőségben Nightwish koncertet:Tarja óta nem igazán találták magukat (szerintem), de így Jensennel újra rákaptam.
Hangilag szerintem ötvözi az előző két énekesnőt, meg iszonyat jót tesznek a daloknak az új hangszerek.
több mint 10 éve
tessön egy kis tudományFéligmeddig OFF: olvastam hogy neked volt valami közöd az Ebyhalálhoz? qrva régóta keresem az egyik számukat -bármilyen hanghordozón. Van ilyesmid? (nem ingyen gondoltam, akár egy üveg házisört is adnék érte...)
urbanplayer.hu/zene/az-aranymetszes-es-a-vilag-legfontosabb-ritmuskeplete/#.UrKys9LuL1Csutianap
több mint 10 éve
tessön egy kis tudományurbanplayer.hu/zene/az-aranymetszes-es-a-vilag-legfontosabb-ritmuskeplete/#.UrKys9LuL1C
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
elindult a magyar Spotify is, ha valaki még nem hallotta volnahát ez kurvajó, eddig nem is tudtam hogy ilyen létezik 😊
www.spotify.com/hu/baggio
több mint 10 éve
király vagy köszi 😊nem pont idetartozik és ég is a pofám h ideírom de nem tudja valaki hogy milyen zene szól az egyik reklám alatt? most adják az összes csatornán valami téli fesztivál (snowboard talán), de nagy buli is van ahogy a promóban láttam 😊davemayerSzerintem ez lesz az.
www.youtube.com/watch?v=NYYU9FdeCrcToca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
nem pont idetartozik és ég is a pofám h ideírom de nem tudja valaki hogy milyen zene szól az egyik reklám alatt? most adják az összes csatornán valami téli fesztivál (snowboard talán), de nagy buli is van ahogy a promóban láttam 😊davemayerSzerintem ez lesz az.
www.youtube.com/watch?v=NYYU9FdeCrc
több mint 10 éve
elindult a magyar Spotify is, ha valaki még nem hallotta volnawww.spotify.com/hu/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tegnap volt Mos Def 40 éves:Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Minden bizonnyal azóta is a legnagyobb művész a földön
több mint 10 éve
A Treme-ből ismertem meg:Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Nah, meglett a szerintem legjobb számuk, kéééész. 😀 Erőt ad.