NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 642
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 14 éve
Sokat keresgéltem a neten, és erre találtam. Szerintem nagyon jó cikk, bár tudom, hogy van, akinek nem fog tetszeni - szerintem."Hogy a nyilvános szereplés nem feltétlenül leányálom, arról egy volt megasztáros közeli rokona is beszámolt a Heteknek. „Egy riválisunk az egyik felvétel alatt fennhangon híresztelte, hogy nyerni fog, mert a keresztanyja - aki boszorkány - megátkozta az összes versenyzőt. Az is kiderült, hogy akit veszélyesnek tartottak, annak a fényképét betették a cipőjükbe, hogy folyamatosan megtapossák. Ha ezt bárki viccnek tartja, annak csak annyit mondok, hogy a rokonunk a verseny egyik kritikus pontján a színfalak mögött hányt, miután a boszorkány egy óvatlan pillanatban »bátorítólag« megsimogatta a hasát - mondta interjúalanyunk, aki egy másfajta veszélyre is felhívta a figyelmet."
http://www.hetek.hu/fokusz/201010/rizikofaktor_megtervezett_tehetseg_kutatokJC6
WTF? Még a végén kiderül hogy a Megasztárt együtt forgatják az Ezo tv-vel :S Szerintem ez egy komolytalan cikk, még ha vannak is benne elgondolkodtató részek...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sokat keresgéltem a neten, és erre találtam. Szerintem nagyon jó cikk, bár tudom, hogy van, akinek nem fog tetszeni - szerintem.Engem ez a Giorgio gyerek olyan szinten idegesít, hogy nem tudok ránézni... Vannak ugyan hangi adottságai, de szerintem semmi különös, eddig szinte mindegyik ilyen tehetségkutató összes szezonjában volt egy ilyen "Tom Jones-hang" klón... + a megjelenése, mozgása szerintem nem színpadra való. Ha visszafogottabb lenne lehet tolerálnám, de ez a vicceskedős figura amit előad számomra egyáltalán nem vicces, hanem visszataszító/idegesítő.Elég erős színvonal beli különbség van a X fákkju és a cigánysztár között, előbbi javára.JayBEz tény, de itt van Giorgio aki hatalmas arc, még az X-faktorból kb. az összes szimpatikus, egyedi emberkét hazazavarták.
Egyébként az óriási urban legend, hogy az ilyen műsorokat az sms-ek miatt éri meg futtatani.F.Schleck
Vessetek meg egyébként, de eddig nagyjából figyelemmel kísértem az ilyen típusú műsorokat. A megasztárt korábban színvonalasnak találtam. Nem is értettem pár hete, amikor indult a két műsor, hogy miért preferálják sokan az X-faktort. Lassan azonban észrevettem, hogy tényleg köze nincs egymáshoz a két műsornak - az X-ben tényleg tehetségek vannak, és a számomra idegesítő karakterek nagyrészt kiestek (kivéve a sárga fogú, nagyképű csajt, akinek most nem ugrik be a neve - Feró nagy kedvence, szerintem a hangja tök semmilyen, viszont az arca hatalmas - helyette mondjuk a Demjén Rózsi klónt szívesebben láttam volna), a Megaszar viszont 1-2 hamis, ütemérzék nélküli versenyzőt is felvonultat top 12-ben, nem is beszélve a semmit nem mutató, teljesen középszerű produkciókról.
A 2 zsűrivel is úgy voltam, hogy korábban a megasztárét bírtam jobban, most eljutottam odáig, hogy már lassan Keresztes Ildikót is el tudom viselni (jó, Gesztit még mindig nem), szóval nagyjából egy szinten említeném a két bagázst, a megasztár ugyanis kezd "apadni". Presser bá pl. régen megmondta a frankót, mára azonban tök langyos lett, egy rossz szót nem mond senkire, csak dícsérő sablonszövegeket nyomat.
Jahh, és ha a zsűrinél tartok essen szó a műsorvezetőkről is:
Nóri >>>>>>>>>>> LiptaiRataccess
http://www.hetek.hu/fokusz/201010/rizikofaktor_megtervezett_tehetseg_kutatok
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Behaltam. a Főnök című számban van Megasound System részlet. Ezek után csak kibaszott király lehet az egész 😀Küldtem egy PM-et! 😀xrace77ShenKick...pár nap szenvedés után végre volt a boltban, úgyhogy behúztam. A lemez kb 70%-át már hallottam előtte, el nem tudom képzelni hogy úgy mekkorát ütött volna hogy egy számot sem ismerek...nálam veri az AKPH-t, bár teljesen más kategória a kettő, ez sokkal könnyebben emészthető, populárisabb.ha megjavul az enkór akkor meghallgatom. úgyse volt mostanában semmi új ami megmozgatott volna.haromt
A Punnany előző lemezét, a Körkórképet kb 600x hallgattam végig, ez pedig veri azt is.
Év lemeze nálam.Tomeee
Hát igen a Pécsi rap pécsi rap marad 😊
több mint 14 éve
Engem ez a Giorgio gyerek olyan szinten idegesít, hogy nem tudok ránézni... Vannak ugyan hangi adottságai, de szerintem semmi különös, eddig szinte mindegyik ilyen tehetségkutató összes szezonjában volt egy ilyen "Tom Jones-hang" klón... + a megjelenése, mozgása szerintem nem színpadra való. Ha visszafogottabb lenne lehet tolerálnám, de ez a vicceskedős figura amit előad számomra egyáltalán nem vicces, hanem visszataszító/idegesítő.Elég erős színvonal beli különbség van a X fákkju és a cigánysztár között, előbbi javára.JayBEz tény, de itt van Giorgio aki hatalmas arc, még az X-faktorból kb. az összes szimpatikus, egyedi emberkét hazazavarták.
Egyébként az óriási urban legend, hogy az ilyen műsorokat az sms-ek miatt éri meg futtatani.F.Schleck
Vessetek meg egyébként, de eddig nagyjából figyelemmel kísértem az ilyen típusú műsorokat. A megasztárt korábban színvonalasnak találtam. Nem is értettem pár hete, amikor indult a két műsor, hogy miért preferálják sokan az X-faktort. Lassan azonban észrevettem, hogy tényleg köze nincs egymáshoz a két műsornak - az X-ben tényleg tehetségek vannak, és a számomra idegesítő karakterek nagyrészt kiestek (kivéve a sárga fogú, nagyképű csajt, akinek most nem ugrik be a neve - Feró nagy kedvence, szerintem a hangja tök semmilyen, viszont az arca hatalmas - helyette mondjuk a Demjén Rózsi klónt szívesebben láttam volna), a Megaszar viszont 1-2 hamis, ütemérzék nélküli versenyzőt is felvonultat top 12-ben, nem is beszélve a semmit nem mutató, teljesen középszerű produkciókról.
A 2 zsűrivel is úgy voltam, hogy korábban a megasztárét bírtam jobban, most eljutottam odáig, hogy már lassan Keresztes Ildikót is el tudom viselni (jó, Gesztit még mindig nem), szóval nagyjából egy szinten említeném a két bagázst, a megasztár ugyanis kezd "apadni". Presser bá pl. régen megmondta a frankót, mára azonban tök langyos lett, egy rossz szót nem mond senkire, csak dícsérő sablonszövegeket nyomat.
Jahh, és ha a zsűrinél tartok essen szó a műsorvezetőkről is:
Nóri >>>>>>>>>>> Liptai
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
ha Darwin nem tévedett az evolúcióval kapcsolatban, akkor tulajdonképpen a tehetséges emberek, idővel kiválasztódnak a tehetségtelenek közül... kérdem én minek akkor 2 ilyen műsor?... nyilván hogy a pénz miatt, csinálják, azokat tartják benn akikre több szavazat ment...Elég erős színvonal beli különbség van a X fákkju és a cigánysztár között, előbbi javára.JayBSzerintem nézhetetlen mind a kettő, de legfőképp a megaszar. Amúgy meg ez már rég nem a tehetségkutatásról szól, de gondolom nem mondtam most újat.JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Küldtem egy PM-et! 😀ShenKick...pár nap szenvedés után végre volt a boltban, úgyhogy behúztam. A lemez kb 70%-át már hallottam előtte, el nem tudom képzelni hogy úgy mekkorát ütött volna hogy egy számot sem ismerek...nálam veri az AKPH-t, bár teljesen más kategória a kettő, ez sokkal könnyebben emészthető, populárisabb.ha megjavul az enkór akkor meghallgatom. úgyse volt mostanában semmi új ami megmozgatott volna.haromt
A Punnany előző lemezét, a Körkórképet kb 600x hallgattam végig, ez pedig veri azt is.
Év lemeze nálam.Tomeee
több mint 14 éve
nem azé, hanem mer olcsó az előállitása, ennyi- lsd. Umberto Eco: - a valóságsó a legolcsóbb poén: a hülye, akin röhögnek, azt hiszi el magáról,hogy érdekes, pedig szánalmas.Elég erős színvonal beli különbség van a X fákkju és a cigánysztár között, előbbi javára.JayBEz tény, de itt van Giorgio aki hatalmas arc, még az X-faktorból kb. az összes szimpatikus, egyedi emberkét hazazavarták.
a telefony csak hozzájárul - nehogy már ti ne legyetek hülyék, ugyan pubikáim gyerünk ennél fontosabb befizetésed nem lesz az életben! gyerünk hülyék! csörögjenek azok a vonalak!!!!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Elég erős színvonal beli különbség van a X fákkju és a cigánysztár között, előbbi javára.JayBEz tény, de itt van Giorgio aki hatalmas arc, még az X-faktorból kb. az összes szimpatikus, egyedi emberkét hazazavarták.
Egyébként az óriási urban legend, hogy az ilyen műsorokat az sms-ek miatt éri meg futtatani.
több mint 14 éve
catattack
3 520
sose szólt arról, realityshow - a müfaj neve. telefonyájjjjjjjjjjjjjjj!sutianapMúlt héten jótékonykodtak is. A 250 forintos telefonok és SMS-ek díjából 50 forintot utaltak az iszapkárosultaknak. :/
több mint 14 éve
sose szólt arról, realityshow - a müfaj neve. telefonyájjjjjjjjjjjjjjj!Elég erős színvonal beli különbség van a X fákkju és a cigánysztár között, előbbi javára.JayBSzerintem nézhetetlen mind a kettő, de legfőképp a megaszar. Amúgy meg ez már rég nem a tehetségkutatásról szól, de gondolom nem mondtam most újat.JC6
itt lenne a jövő évi győztes-e, kemény!
http://www.youtube.com/user/szoszimoe?ref=nf#p/a/u/1/zuwqW49VYas
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ShenKick...pár nap szenvedés után végre volt a boltban, úgyhogy behúztam. A lemez kb 70%-át már hallottam előtte, el nem tudom képzelni hogy úgy mekkorát ütött volna hogy egy számot sem ismerek...nálam veri az AKPH-t, bár teljesen más kategória a kettő, ez sokkal könnyebben emészthető, populárisabb.ha megjavul az enkór akkor meghallgatom. úgyse volt mostanában semmi új ami megmozgatott volna.
Év lemeze nálam.Tomeee
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elég erős színvonal beli különbség van a X fákkju és a cigánysztár között, előbbi javára.JayBSzerintem nézhetetlen mind a kettő, de legfőképp a megaszar. Amúgy meg ez már rég nem a tehetségkutatásról szól, de gondolom nem mondtam most újat.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Elég erős színvonal beli különbség van a X fákkju és a cigánysztár között, előbbi javára.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=KMskKuG6Vsc zene tanuláshoz...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=bSZIq1Fr--8Por a szélben
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Tomeee
753
ShenKick...pár nap szenvedés után végre volt a boltban, úgyhogy behúztam. A lemez kb 70%-át már hallottam előtte, el nem tudom képzelni hogy úgy mekkorát ütött volna hogy egy számot sem ismerek...nálam veri az AKPH-t, bár teljesen más kategória a kettő, ez sokkal könnyebben emészthető, populárisabb. A Punnany előző lemezét, a Körkórképet kb 600x hallgattam végig, ez pedig veri azt is.
Év lemeze nálam.
több mint 14 éve
Karma Police vagy No Suprises. Elalváshoz így reggel.http://www.youtube.com/watch?v=4tsn81uBrQY
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
akiknek Miles Davis egy kicsit sok, mindenképpen hallgassák meg ezthttp://yummie.hu/archives/2010/10/19/ski-beatz-blue-and-green/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a torrent nevét kérehtem ?gabtsi90_s dance fresh FM