Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
több mint 14 éve
Placebo, Muse, Franz Ferdinand, The Killers, System Of A Down, White Strips, Foo Fighters, Green Day, Radiohead, Nickelback, Godsmack, Coldplay, stb. Közülök is legalább a felére fognak emlékezni 20 év múlvaSobri Jóskane ferdíts, ezek közül a The Killers és a Franz Ferdinand alakult 2000 után 😛 az előbbire mondjuk tényleg ellőhető a korszakos jelző

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Már vagy 1 éve kerestem ezt a számot:http://www.youtube.com/watch?v=Jsj-37UrxeM
Csak annyi volt meg h mi likvid az előadó. 😀
több mint 14 éve
Placebo, Muse, Franz Ferdinand, The Killers, System Of A Down, White Strips, Foo Fighters, Green Day, Radiohead, Nickelback, Godsmack, Coldplay, stb. Közülök is legalább a felére fognak emlékezni 20 év múlva, és korszakossá lesznek titulálva. (és ez mind mainstream. hol vannak akkor még azok, akiket majd az utókor fog felkapni.)Minden korszaknak megvannak a maguk zsenijei, de értelemszerűen nagy részüknél csak bizonyos idő elteltével derül ki, hogy kik is voltak azok.
(Nagyanyám szerint a Beatles óta nem volt korszakos zenekar, Magyarországon meg az Illés óta 😊 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Látom nem esett le amit írtam.az angol nők valóban jók. Feltéve ha madárijesztőnek szánod őket.haromtén az Indiesekről beszéltem. Szvsz messze az indies bulikon vannak a legjobb csajok. Legalább is a saját tapasztalataim alapján. alapján
Egyébként az amerikai nők sem jobbak mint az angolok. És dagadtabbak is. Bár ez már nem ebbe a topikba tartozik.eaglesmcnabb
Az hogy itthon jó nők vannak a bulikon, az nem meglepetés, mert még egy bölcsész táncházban is 1000x annyi jó nő van MO-n, mint angliában összesen. De én mint az indie zenekarokhoz tartozó angol kelléket említettem a ronda nőket.
több mint 14 éve
az angol nők valóban jók. Feltéve ha madárijesztőnek szánod őket.haromtén az Indiesekről beszéltem. Szvsz messze az indies bulikon vannak a legjobb csajok. Legalább is a saját tapasztalataim alapján. alapján
Egyébként az amerikai nők sem jobbak mint az angolok. És dagadtabbak is. Bár ez már nem ebbe a topikba tartozik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az angol nők valóban jók. Feltéve ha madárijesztőnek szánod őket.
több mint 14 éve
1. indie-britpop= szürke ködös dögunalom haromtMég ezt valahogy el is fogadnám ,mert nem vagyunk egyformák, és megértem hogy egyeseknek nem tetszik a zene, amit én előszeretettel hallgatok, de
ronda nőkkel haromtezzel nem értek egyet. Nagyon nem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sajnos a Coldplay emblematikus együttese lesz a 2000-res éveknek visszagondolva is. Mondjuk filingben csak a Cure-ral kezdődő hiperdepressziós szar tökéletesítői.Where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.Southparkos Jackos flashbackem volt. 😊
JJ Tiller
Most nekem is nehezemre esik 2000 utáni rock formációt mondani amiben olyan potenciál van, hogy 20 év múlva is emlékezzen rá az ember. A Clutch talán az egyik utolsó nagynak mondható hard rock vonalas együttes ami fiatalos és aktív és ők is több mint 20 évesek már. Az új évezredben valahogy már nem lehet találni ilyen videoklipeket, átvették a homo-sérós homogenizált ál-rokkerek a teret mint a kold pléj, árktik mánkiz meg a sznó petrol... csak néhány amit angilai zenei pokoljárásomból fel tudok idézni.gyeek
Az a baj, hogy az emberek úgy gondolják, mert az angoloktól jött a Beatles meg a Stones, hogy minden angol zene jó lesz. Ezért lehet csak sikeres a sok onnan induló műfaj. Pedig a fent említett 2 együttes óta csak az angol létforma 2 legfontosabb részének zenei kifejezését adták csak a világnak. 1. indie-britpop= szürke ködös dögunalom, ronda nőkkel 2. punk = hétvégi atombebaszás 3 sörtől, majd artikulálatlan hőbörgés és törés zúzás.
több mint 14 éve
Where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.Southparkos Jackos flashbackem volt. 😊
JJ Tiller
Most nekem is nehezemre esik 2000 utáni rock formációt mondani amiben olyan potenciál van, hogy 20 év múlva is emlékezzen rá az ember. A Clutch talán az egyik utolsó nagynak mondható hard rock vonalas együttes ami fiatalos és aktív és ők is több mint 20 évesek már. Az új évezredben valahogy már nem lehet találni ilyen videoklipeket, átvették a homo-sérós homogenizált ál-rokkerek a teret mint a kold pléj, árktik mánkiz meg a sznó petrol... csak néhány amit angilai zenei pokoljárásomból fel tudok idézni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
most jött ki új lemezük, egy próbát bárkinek megérhet, aki kicsit is szereti az elektronikátja bria, ezeket ajánlom most neked:első új volt nekem, kicsit burialos
http://www.youtube.com/watch?v=7kiGIeUsVF0
http://www.youtube.com/watch?v=G0E8MWb3hgojj
lightbulbsot meg rongyosra hallgattam annak idején. mondjuk azóta meg gyakorlatilag sosem, érdekes.briareos
én sokadik szanálás után most szűkítettem le igen karcsúra, kb. 1000 albumnyira a kedvenceim "gyűjteményét" 😊Én azt akármikor vállalom, hogy zeneileg be vagyok szűkülve.Nem volna szabad olyan nevű zenekaroknak létezni hogy CunninLynguists.Dömeeddig tudtommal csak a The-vel kezdődő és s-re végződő nevű zenekarokkal volt bajod, úgy látom neked nagyon fontos a jó névválasztás 😛 mondhattam volna még ezer példát (a bizonyos szubkultúrákban "égőnek" tartottakat direkt kihagytam), a lényeg a lényeg, hogy az ilyen általánosítások mindig a tudatlanságból eredeztethetők
JJ Tiller
De amíg még a meglévő zenéim kb. 30 %-át is még csak életemben egyszer hallgattam meg, nem fogok nyitni. 😊Döme

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én azt akármikor vállalom, hogy zeneileg be vagyok szűkülve.Nem volna szabad olyan nevű zenekaroknak létezni hogy CunninLynguists.Dömeeddig tudtommal csak a The-vel kezdődő és s-re végződő nevű zenekarokkal volt bajod, úgy látom neked nagyon fontos a jó névválasztás 😛 mondhattam volna még ezer példát (a bizonyos szubkultúrákban "égőnek" tartottakat direkt kihagytam), a lényeg a lényeg, hogy az ilyen általánosítások mindig a tudatlanságból eredeztethetők
JJ Tiller
De amíg még a meglévő zenéim kb. 30 %-át is még csak életemben egyszer hallgattam meg, nem fogok nyitni. 😊
több mint 14 éve
ja bria, ezeket ajánlom most neked:első új volt nekem, kicsit burialos
http://www.youtube.com/watch?v=G0E8MWb3hgojj
lightbulbsot meg rongyosra hallgattam annak idején. mondjuk azóta meg gyakorlatilag sosem, érdekes.
több mint 14 éve
Where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.nekem lesznek könnyesek a szemeim, ha 10-en x év múlva a JJ által említett együttesek számítanak majd a mostani évek korszakos zenekarjainakbriareoshátmég az enyémek...
vsz a 80as években ciki volt ha nem ismerted az AC/DC-t vagy a Motörhead-et, de most nem érzem annak, hogy egyiket sem ismerem a felsorolt maiak közül 😛haromt
Nem volna szabad olyan nevű zenekaroknak létezni hogy CunninLynguists.Dömeeddig tudtommal csak a The-vel kezdődő és s-re végződő nevű zenekarokkal volt bajod, úgy látom neked nagyon fontos a jó névválasztás 😛 mondhattam volna még ezer példát (a bizonyos szubkultúrákban "égőnek" tartottakat direkt kihagytam), a lényeg a lényeg, hogy az ilyen általánosítások mindig a tudatlanságból eredeztethetők
ja bria, ezeket ajánlom most neked, különösen az elsőt:
http://www.youtube.com/watch?v=G0E8MWb3hgo

---
több mint 14 éve
nekem lesznek könnyesek a szemeim, ha 10-en x év múlva a JJ által említett együttesek számítanak majd a mostani évek korszakos zenekarjainakbriareos+1
Nem volna szabad olyan nevű zenekaroknak létezni hogy CunninLynguists.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem lesznek könnyesek a szemeim, ha 10-en x év múlva a JJ által említett együttesek számítanak majd a mostani évek korszakos zenekarjainakbriareoshátmég az enyémek...
vsz a 80as években ciki volt ha nem ismerted az AC/DC-t vagy a Motörhead-et, de most nem érzem annak, hogy egyiket sem ismerem a felsorolt maiak közül 😛
több mint 14 éve
és ha már zene: jay haze alias fuckpony új korongja hivatalosan ingyenesen szedhető innen.http://www.sendspace.com/pro/dl/se3r0y&h=0fac0
több mint 14 éve
nekem lesznek könnyesek a szemeim, ha 10-en x év múlva a JJ által említett együttesek számítanak majd a mostani évek korszakos zenekarjainak
több mint 14 éve
az ilyen kijelentések arra utalnak, hogy nincs nagyon olyan KORSZAKOS együttes, mint az AC/DC, a Beatles vagy az ABBAvalaki mondott egy érdekes felvetést, és ez tényleg igaz:2000 után alig van jó banda? 😂
alig lehet jó bandát mondani, akik 2000 után alakultak..Hurka
Gondolom ha felsorolnék egy rakással, az se győzne meg, hiszen ez tényleg igaz. 😀 😀 😀
Van még ilyen okosság a tarsolyodban, esetleg más témakörből? Nem akarom elszalasztani, hogy esetleg oda írod, ahol nem látom.Sobri Jóska
csak apró bökkenő és a sok nosztalgiázó mindig elfelejti, hogy ezeket épp az azóta eltelt idő tette igazán naggyá (mármint kritikailag is teljeskörűen elfogadottá), 10 év múlva pontosan ugyanezek az emberek fognak könnyes szemmel visszaemlékezni mondjuk az LCD Soundsystemre, az Arcade Fire-re, a Poets of the Fallra vagy a CunninLynguists-re 😊

---
több mint 14 éve
valaki mondott egy érdekes felvetést, és ez tényleg igaz:2000 után alig van jó banda? 😂
Gondolom ha felsorolnék egy rakással, az se győzne meg, hiszen ez tényleg igaz. 😀 😀 😀
Van még ilyen okosság a tarsolyodban, esetleg más témakörből? Nem akarom elszalasztani, hogy esetleg oda írod, ahol nem látom.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
annyit írtam hogy én nem hallgatok 2000 utáni külföldi HipHop-ot, mert az valóban szar nekem. A magyar viszont csak akkor indult be igazán például.
több mint 14 éve
Mondjuk ezt ttt csak a hiphopra írta, amihez közöm sincs, de általában nem szeretem az ilyen általánosításokat. Eleve vannak olyan műfajok, amelyek nem is léteztek 2000 előtt, de tényleg feleslegesnek érzem az ilyen hangzatos, minden megalapozottságot nélkülöző kijelentéseket.valahogy erről jutott eszembe, és tényleg van benne igazságvalaki mondott egy érdekes felvetést, és ez tényleg igaz:És min alapul ez a gyönyörű általánosítás?F.Schleck
de 2000 után mind szar.haromtHurka
több mint 14 éve
valahogy erről jutott eszembe, és tényleg van benne igazságvalaki mondott egy érdekes felvetést, és ez tényleg igaz:És min alapul ez a gyönyörű általánosítás?F.Schleck
de 2000 után mind szar.haromt
több mint 14 éve
valaki mondott egy érdekes felvetést, és ez tényleg igaz:És min alapul ez a gyönyörű általánosítás?
több mint 14 éve
valaki mondott egy érdekes felvetést, és ez tényleg igaz:alig lehet jó bandát mondani, akik 2000 után alakultak..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Z+ elöbb volt, mint a Viva, és még azt is megelőzte a Top TV (ez volt az első magyar zenecsatorna), valamint az MSat 😊Sobri JóskaA német VIVA-ról beszélek. Nekünk az volt már 94ben. Az MTV elvétele után.
TOP TV-m viszont soha. A3-sem, ami ugye az MSAT elődje volt. De ezek nem zeneTV-k voltak, csak sok volt rajtuk a zene a musicbox miatt.