NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Scott Brooks a Portlandtől jön interjúra Bud helyére.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
mind a 4 párharc 3-2meglepő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Biztos voltam benne, hogy ezt simán behúzzuk otthon, az igazi sorsdöntő a következő lesz, mert otthon7. meccset tuti megnyernénk már.
több mint 1 éve
Hazai pályán ezt be kéne húznia a Lakersnek mert a 7. meccsen idegenben, fáradtan... Tuti akkor fog a fogalmatlan Klay is 10 triplát bevágni
több mint 1 éve
nem volt közte húsz... csak tizenöt 😊Már 0-1-nél írtam, hogy memphisi forgatókönyvet várok... 🙃én azt nem értem hogy james faszért tolt 39 percet
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Már 0-1-nél írtam, hogy memphisi forgatókönyvet várok... 🙃én azt nem értem hogy james faszért tolt 39 percet
Stoki
több mint 1 éve
Már 0-1-nél írtam, hogy memphisi forgatókönyvet várok... 🙃
több mint 1 éve
youtu.be/SS3ggTYgiKM
több mint 1 éve
Igen csak ott bontották a csapatot mint sem építették. 😊a szitu ugyanaz, volt WCF volt második körDoncicot azért ne vegyük már ide, play-inbe se tudta bevinni a Dallas-t.Van egy WCF-etek és 3 WCSF-etek at elmúlt 5 évben mi szerinted a next step?itt jön a különbség abban hogy Jokicnak mi a következő lépés és mi a csapatnak
Mert nálam a WCF nem next step csak egy dolog amit már elértetek.
Toca
mert a keret egyszerűen nincs ott hogy meglépje a szintet, ha mégis az ugye jokic zsenije
és igen a Dallasn-Doncic hasonló szitu, csak ők hülyébbek
Negritis, a vajda
Jughead
a következő lépés/elvárás ilyen alapon a döntő
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
wowtwitter.com/legendz_nba/status/1656164224480018438?cxt=HHwWjIC8ncyl8PstAAAA
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
a szitu ugyanaz, volt WCF volt második körDoncicot azért ne vegyük már ide, play-inbe se tudta bevinni a Dallas-t.Van egy WCF-etek és 3 WCSF-etek at elmúlt 5 évben mi szerinted a next step?itt jön a különbség abban hogy Jokicnak mi a következő lépés és mi a csapatnak
Toca
mert a keret egyszerűen nincs ott hogy meglépje a szintet, ha mégis az ugye jokic zsenije
Negritis, a vajda
Jughead
a következő lépés/elvárás ilyen alapon a döntő
több mint 1 éve
sztem a jokic-gordon a tengely és melléjük murray/mpj de mind2 feleslegesÉn meg mindig megnéznék ezzel a kerettel egy másik edzőt.Van egy WCF-etek és 3 WCSF-etek at elmúlt 5 évben mi szerinted a next step?itt jön a különbség abban hogy Jokicnak mi a következő lépés és mi a csapatnak
Toca
Negritis, a vajda
Jokic - Murray - MPJ tandem eleg kene legyen.
Toca
mondjuk egy értelemesebb O# edző mellett valszeg mpj és murray is villogna
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Doncicot azért ne vegyük már ide, play-inbe se tudta bevinni a Dallas-t.Van egy WCF-etek és 3 WCSF-etek at elmúlt 5 évben mi szerinted a next step?itt jön a különbség abban hogy Jokicnak mi a következő lépés és mi a csapatnak
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Én meg mindig megnéznék ezzel a kerettel egy másik edzőt.Van egy WCF-etek és 3 WCSF-etek at elmúlt 5 évben mi szerinted a next step?itt jön a különbség abban hogy Jokicnak mi a következő lépés és mi a csapatnak
Toca
Negritis, a vajda
Jokic - Murray - MPJ tandem eleg kene legyen.
több mint 1 éve
Van egy WCF-etek és 3 WCSF-etek at elmúlt 5 évben mi szerinted a next step?itt jön a különbség abban hogy Jokicnak mi a következő lépés és mi a csapatnak
Toca
több mint 1 éve
este be kéne húzni valahogynem szivesen bíznám a 6. meccsre a párharcot
sajnos james&davis eléggé rottyon és kétlem hogy tudnák tolni eléggé
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Én úgy vagyok vele, h a bubble is számít hogy ne számítana, de az a közeg segített minden csapat spacingjén. Akik alapból jobbak voltak azon keveset, akik gyengék voltak azokon többet. Orlandoban volt egy egyszeri és megismételhetetlen adottság, ami alapján óvatosan következtet abból az ember bármire. Én nem mondom, h a Nuggets különösen nagy nyertese lett volna ennek, de a mi triplázó képességünk a középmezőnyből hirtelen az élre állt a PO-ra. Stb.Van egy WCF-etek és 3 WCSF-etek at elmúlt 5 évben mi szerinted a next step?Ezt challengelem.Ha nem az NBA döntő az elvárás Denverben akkor az a loosing culture.Ezt én azért nem hallottam, h nyugatot zsebre kellene raknunk. Persze szurkolói fórumokon olvasni cifrákat. De nem hiszem, ha ne jutnánk be a döntőbe, de potens csapatnak látszódnánk, akkor itt óriási változtatásokat lépne meg Booth.NBA final a komszenzusos várakozás a csapat részéről.Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
a PO előtt az volt a mondás hogy semmire nincs esélyük mert a minny után ők a leggyengébbek
ebben a csapatban jelenleg 1 olyan játékos van aki bármilyen elismerést kapott idén
Jokic AS és ennyi
ilyen csapatoknál a várakozás az kb az hogy oké playin legyen meg és menjünk haza
Negritis, a vajda
Az hogy a szurkolok és szakértők ezt max akkor tudják elhinni már ha megtörténik az más.
De ha nem jutok Finalbe egy újabb Joker szezon elvesztegetése, ha a Suns ellen kiesnek már 3-2-rol akkor plane.
Toca
dawyd728
Toca
Végre egészséges az a mag akire eddig panaszkodott mindenki, hogy emiatt nem megy.“We don't skip steps.”
Nyilván idén egy konf döntő vereség miatt még komoly változtatások nem lesznek pláne, hogy jövőre még van Murraynek szerződése, de ha nem az volt a cél, hogy NBA final akkor az elég gáz.
Ez a mottója a csapatnak. Büszkén beszélnek róla, h nem eszetlenül csereberélnek a saját draftoltakra építik a keretet. Hagyják fejlődni őket stbstb. Nem az történik, mint pl Dallasban.
Persze mindenki győzni akar, ilyen a profi sport. Ettől még szerintem 30 csapat 450 játékosa is győzni akar, csak van akinél realitás, van akinél nem.
dawyd728
Nyilván azért kicsit sarkított amit írok, mert ha valami őrjitó párharcban 4-3-ra kiüt a GSW / Lakers amire azt lehet mondani, hogy a csapat jó csak most hiányzott egy pici az elfogadható dolog.
De ennek a csapatnak a next step csak a NBA final lehet.
Toca
Szóval én WCSF-ből indulok ki. Ahhoz képest egy a nyugati élcsapatokkal (legit contenderekkel) vívott szoros párharc már nekem az.
több mint 1 éve
Van egy WCF-etek és 3 WCSF-etek at elmúlt 5 évben mi szerinted a next step?Ezt challengelem.Ha nem az NBA döntő az elvárás Denverben akkor az a loosing culture.Ezt én azért nem hallottam, h nyugatot zsebre kellene raknunk. Persze szurkolói fórumokon olvasni cifrákat. De nem hiszem, ha ne jutnánk be a döntőbe, de potens csapatnak látszódnánk, akkor itt óriási változtatásokat lépne meg Booth.NBA final a komszenzusos várakozás a csapat részéről.Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
a PO előtt az volt a mondás hogy semmire nincs esélyük mert a minny után ők a leggyengébbek
ebben a csapatban jelenleg 1 olyan játékos van aki bármilyen elismerést kapott idén
Jokic AS és ennyi
ilyen csapatoknál a várakozás az kb az hogy oké playin legyen meg és menjünk haza
Negritis, a vajda
Az hogy a szurkolok és szakértők ezt max akkor tudják elhinni már ha megtörténik az más.
De ha nem jutok Finalbe egy újabb Joker szezon elvesztegetése, ha a Suns ellen kiesnek már 3-2-rol akkor plane.
Toca
dawyd728
Toca
Végre egészséges az a mag akire eddig panaszkodott mindenki, hogy emiatt nem megy.“We don't skip steps.”
Nyilván idén egy konf döntő vereség miatt még komoly változtatások nem lesznek pláne, hogy jövőre még van Murraynek szerződése, de ha nem az volt a cél, hogy NBA final akkor az elég gáz.
Ez a mottója a csapatnak. Büszkén beszélnek róla, h nem eszetlenül csereberélnek a saját draftoltakra építik a keretet. Hagyják fejlődni őket stbstb. Nem az történik, mint pl Dallasban.
Persze mindenki győzni akar, ilyen a profi sport. Ettől még szerintem 30 csapat 450 játékosa is győzni akar, csak van akinél realitás, van akinél nem.
dawyd728
Nyilván azért kicsit sarkított amit írok, mert ha valami őrjitó párharcban 4-3-ra kiüt a GSW / Lakers amire azt lehet mondani, hogy a csapat jó csak most hiányzott egy pici az elfogadható dolog.
De ennek a csapatnak a next step csak a NBA final lehet.
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Ezt challengelem.Ha nem az NBA döntő az elvárás Denverben akkor az a loosing culture.Ezt én azért nem hallottam, h nyugatot zsebre kellene raknunk. Persze szurkolói fórumokon olvasni cifrákat. De nem hiszem, ha ne jutnánk be a döntőbe, de potens csapatnak látszódnánk, akkor itt óriási változtatásokat lépne meg Booth.NBA final a komszenzusos várakozás a csapat részéről.Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
Jokic AS és ennyi
Negritis, a vajda
Toca
dawyd728
Toca
több mint 1 éve
azert a 7. hely es a donto kozott van tobb mas lepcsofok is. sztem amugy tovabbmennek a Sunson, a konf dontoben meg 7 meccs lesz, ott meg aztan bmi lehet. de nyilvan nehez addig hinni bennuk amig Malone az edzo (de ki lenne jobb, aki elerheto jelenleg? Thibs? 😊 )sztem is el kellett volna küldeni Malone-t már évek ótaigen, sztem is. azert egy 53Wt hozo csapatra azt mondani ezen a Nyugaton, hogy hetedikek, eleg meglepo szamomra.MVP-vel a keretben, úgy, hogy évek óta ott kopogtat egy csapat a döntő kapujában szerintem elvárás a nagydöntő. Ettől contender valaki és nem egy futottak még vesztes looser culture-el. Ettől függetlenül nem kell kudarc legyen a szezon, ha mondjuk a konf döntőben kikap a csapat, de sikerül fiatalokat beépíteni vagy legit all-star szintet kihozni a 2., 3. számú emberekből, vagy top 3&D kalibert faragni pár emberből, vagy mondjuk az edzőnek sikerül szintet lépni valamiben. Én nem követem annyira a csapatot, hogy ezeket mérlegelni tudjam, de szerintem a Denvernél már rég irányt kellett volna váltani kezdve az edző kipattintásával és aztán a sok tucat játékos elcserélésével (kéne még néhány Gordon szerű trade pl.)Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
Jokic AS és ennyi
Negritis, a vajda
FLZOLI
csebi
az a baj hogy Murray, MPJ esetében meg kellett várni ezt a teljes szezont
sajnos nem úgy tűnnek hogy tudnak stabilan teljesíteni így cserélni kell
de a szerződés miatt ez kurva nehéz lesz
viszont nem értek azzal egyet hogy elvárás a döntő mert egyszerűen a keretben az nem volt benne
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
sztem is el kellett volna küldeni Malone-t már évek ótaigen, sztem is. azert egy 53Wt hozo csapatra azt mondani ezen a Nyugaton, hogy hetedikek, eleg meglepo szamomra.MVP-vel a keretben, úgy, hogy évek óta ott kopogtat egy csapat a döntő kapujában szerintem elvárás a nagydöntő. Ettől contender valaki és nem egy futottak még vesztes looser culture-el. Ettől függetlenül nem kell kudarc legyen a szezon, ha mondjuk a konf döntőben kikap a csapat, de sikerül fiatalokat beépíteni vagy legit all-star szintet kihozni a 2., 3. számú emberekből, vagy top 3&D kalibert faragni pár emberből, vagy mondjuk az edzőnek sikerül szintet lépni valamiben. Én nem követem annyira a csapatot, hogy ezeket mérlegelni tudjam, de szerintem a Denvernél már rég irányt kellett volna váltani kezdve az edző kipattintásával és aztán a sok tucat játékos elcserélésével (kéne még néhány Gordon szerű trade pl.)Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
Jokic AS és ennyi
Negritis, a vajda
FLZOLI
csebi
az a baj hogy Murray, MPJ esetében meg kellett várni ezt a teljes szezont
sajnos nem úgy tűnnek hogy tudnak stabilan teljesíteni így cserélni kell
de a szerződés miatt ez kurva nehéz lesz
viszont nem értek azzal egyet hogy elvárás a döntő mert egyszerűen a keretben az nem volt benne
több mint 1 éve
igen, sztem is. azert egy 53Wt hozo csapatra azt mondani ezen a Nyugaton, hogy hetedikek, eleg meglepo szamomra.MVP-vel a keretben, úgy, hogy évek óta ott kopogtat egy csapat a döntő kapujában szerintem elvárás a nagydöntő. Ettől contender valaki és nem egy futottak még vesztes looser culture-el. Ettől függetlenül nem kell kudarc legyen a szezon, ha mondjuk a konf döntőben kikap a csapat, de sikerül fiatalokat beépíteni vagy legit all-star szintet kihozni a 2., 3. számú emberekből, vagy top 3&D kalibert faragni pár emberből, vagy mondjuk az edzőnek sikerül szintet lépni valamiben. Én nem követem annyira a csapatot, hogy ezeket mérlegelni tudjam, de szerintem a Denvernél már rég irányt kellett volna váltani kezdve az edző kipattintásával és aztán a sok tucat játékos elcserélésével (kéne még néhány Gordon szerű trade pl.)Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
Jokic AS és ennyi
Negritis, a vajda
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ha nem az NBA döntő az elvárás Denverben akkor az a loosing culture.Ezt én azért nem hallottam, h nyugatot zsebre kellene raknunk. Persze szurkolói fórumokon olvasni cifrákat. De nem hiszem, ha ne jutnánk be a döntőbe, de potens csapatnak látszódnánk, akkor itt óriási változtatásokat lépne meg Booth.NBA final a komszenzusos várakozás a csapat részéről.Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
Jokic AS és ennyi
Negritis, a vajda
Toca
dawyd728
Végre egészséges az a mag akire eddig panaszkodott mindenki, hogy emiatt nem megy.
több mint 1 éve
MVP-vel a keretben, úgy, hogy évek óta ott kopogtat egy csapat a döntő kapujában szerintem elvárás a nagydöntő. Ettől contender valaki és nem egy futottak még vesztes looser culture-el. Ettől függetlenül nem kell kudarc legyen a szezon, ha mondjuk a konf döntőben kikap a csapat, de sikerül fiatalokat beépíteni vagy legit all-star szintet kihozni a 2., 3. számú emberekből, vagy top 3&D kalibert faragni pár emberből, vagy mondjuk az edzőnek sikerül szintet lépni valamiben. Én nem követem annyira a csapatot, hogy ezeket mérlegelni tudjam, de szerintem a Denvernél már rég irányt kellett volna váltani kezdve az edző kipattintásával és aztán a sok tucat játékos elcserélésével (kéne még néhány Gordon szerű trade pl.)Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
Jokic AS és ennyi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Ezt én azért nem hallottam, h nyugatot zsebre kellene raknunk. Persze szurkolói fórumokon olvasni cifrákat. De nem hiszem, ha ne jutnánk be a döntőbe, de potens csapatnak látszódnánk, akkor itt óriási változtatásokat lépne meg Booth.NBA final a komszenzusos várakozás a csapat részéről.Valószínűleg az edző repül majd a szezon végén ha a Suns két emberrel kiveri őket és az új rezsim tuti ad majd neki még egy esélyt. Így jövőre is ugyan ez a keret fogja majd alulmúlni a várakozásokat.mik a várakozások?
FLZOLI
Jokic AS és ennyi
Negritis, a vajda
Toca