NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
McDanielst nagyon nagyon bánom mert rohadt kiváncsi lettem volna ahogy oktatja Lebront védekezésben.
csebi
Ez jó volt. 😀
Jughead
Nyilván McDanielst szokás alul értékelni de ha pl lakersben vagy Bostonban játszana akkor kb el lenne ájulva Mki tőle. Így csak a minny szurkolok
csebi
Még mindig bízom benne, hogy csak viccelsz. Komolyan gondolod, hogy LeBront oktatná?
Jughead
Ha én viccelnek is, mCdaniels legutóbb nem viccelt

youtu.be/WliprXAK7XI

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 220
McDanielst nagyon nagyon bánom mert rohadt kiváncsi lettem volna ahogy oktatja Lebront védekezésben.
csebi
Ez jó volt. 😀
Jughead
Nyilván McDanielst szokás alul értékelni de ha pl lakersben vagy Bostonban játszana akkor kb el lenne ájulva Mki tőle. Így csak a minny szurkolok
csebi
Még mindig bízom benne, hogy csak viccelsz. Komolyan gondolod, hogy LeBront oktatná?
több mint 1 éve
csebi
Ez jó volt. 😀
Jughead

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 220
csebi
Ez jó volt. 😀
több mint 1 éve
McDanielst nagyon nagyon bánom mert rohadt kiváncsi lettem volna ahogy oktatja Lebront védekezésben. Így fogalmam sincs ki fogja majd mert Andersen ritka szar védő …

Jó kis meccs lesz nagyon sztem, mivel a lakers rotacio fele volt minny játékos így inkább a lakers az esélyes de ha Edwards god módban tolja amire megvan az esély akkor sztem tovább megyünk.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
Play-innél miért 7-8 és 9-10 van 7-10 és 8-9 helyett?
slowmotion
Mert a 7-8 győztese bent van a PO-ban a vesztes pedig játszhat a 9-10 győztesével az utolsó helyért.
KoporShow
Jaértem, köszi
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Minnesota-i agysebész találkozó. 😂
🤘 gaben 🤘
Kb ott is kapcsoltam ki mikor Gobert oda vágott … végül nyert a csapat ami viszont hatalmas érvágás h állítólag McDanielsnek eltört a keze. Komolyan ez a sérülés hullám ami idén van …
csebi
Nem kell a falat ütögetni. Vele is elbeszélgetnék, ha ilyen ostoba.
több mint 1 éve
gobert és mcdaniels nélkül érdekes lesz a minny-lakers
Negritis, a vajda
Gobert sztem játszhat, ő nem sérült

több mint 1 éve
Minnesota-i agysebész találkozó. 😂
🤘 gaben 🤘
Kb ott is kapcsoltam ki mikor Gobert oda vágott … végül nyert a csapat ami viszont hatalmas érvágás h állítólag McDanielsnek eltört a keze. Komolyan ez a sérülés hullám ami idén van …

több mint 1 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
slowmotion
Mert a 7-8 győztese bent van a PO-ban a vesztes pedig játszhat a 9-10 győztesével az utolsó helyért.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az idei playoff bracket:

iktriad
Hál istennek, nem a Warriors.
Sixo
Na itt tökéletesen látszik hogy mièrt gáz hogy nem sikerült megcsípni a keleti első seedet 😔 Egèsz más ága lesz Bucksnak mint nekünk...mondjuk megverni akkor is meg kell mindenkit, csak mások az esèlyek ès mondjuk egy esetleges 76rs Celtics keleti döntő esetèn kevèsbè izgultam volna ki megy a nagydöntőbe, mindkettő jó lett volna. E vann
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Az idei playoff bracket:

iktriad
Hál istennek, nem a Warriors.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei playoff bracket:
több mint 1 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Chocker Wolvesnál csak a Pels chockerebb 😀
Toca
Choke nem volt csak utesvaltas 😁 kivancsi leszek jatszatjak e Gobertet

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Haslem majdnem 43 évesen 24 pont, az mi teljesítmény.
Sixo
Még mindig csodálkozom, hogy még mindig aktív.
iktriad
Utolsó meccse volt, már bejelentette korábban, hogy ez a utolsó szezonja.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
gobert és mcdaniels nélkül érdekes lesz a minny-lakers

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Haslem majdnem 43 évesen 24 pont, az mi teljesítmény.
Sixo
Még mindig csodálkozom, hogy még mindig aktív.
több mint 1 éve
Chocker Wolvesnál csak a Pels chockerebb 😀
több mint 1 éve
ANT blokkja te jó ég!
több mint 1 éve
Monty taktikailag megint mélyebbre kerül, ha megnyereti ezt a meccset a cserékkel.
zinedine5
Warriors se likeolná.
Toca
Lehet, de hogy ez a hülye (már elnézést) velük akar játszani?
zinedine5
Mondjuk jobb az első körben mint később. 😊
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Monty taktikailag megint mélyebbre kerül, ha megnyereti ezt a meccset a cserékkel.
zinedine5
Warriors se likeolná.
Toca
Lehet, de hogy ez a hülye (már elnézést) velük akar játszani?
több mint 1 éve
zinedine5
Warriors se likeolná.
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
több mint 1 éve
Edwards masszív.