NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha én viccelnek is, mCdaniels legutóbb nem vicceltMég mindig bízom benne, hogy csak viccelsz. Komolyan gondolod, hogy LeBront oktatná?Nyilván McDanielst szokás alul értékelni de ha pl lakersben vagy Bostonban játszana akkor kb el lenne ájulva Mki tőle. Így csak a minny szurkolokMcDanielst nagyon nagyon bánom mert rohadt kiváncsi lettem volna ahogy oktatja Lebront védekezésben.Ez jó volt. 😀
csebi
Jughead
csebi
Jughead
youtu.be/WliprXAK7XI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jughead
5 220
Még mindig bízom benne, hogy csak viccelsz. Komolyan gondolod, hogy LeBront oktatná?Nyilván McDanielst szokás alul értékelni de ha pl lakersben vagy Bostonban játszana akkor kb el lenne ájulva Mki tőle. Így csak a minny szurkolokMcDanielst nagyon nagyon bánom mert rohadt kiváncsi lettem volna ahogy oktatja Lebront védekezésben.Ez jó volt. 😀
csebi
Jughead
csebi
több mint 1 éve
Nyilván McDanielst szokás alul értékelni de ha pl lakersben vagy Bostonban játszana akkor kb el lenne ájulva Mki tőle. Így csak a minny szurkolokMcDanielst nagyon nagyon bánom mert rohadt kiváncsi lettem volna ahogy oktatja Lebront védekezésben.Ez jó volt. 😀
csebi
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jughead
5 220
McDanielst nagyon nagyon bánom mert rohadt kiváncsi lettem volna ahogy oktatja Lebront védekezésben.Ez jó volt. 😀
csebi
több mint 1 éve
McDanielst nagyon nagyon bánom mert rohadt kiváncsi lettem volna ahogy oktatja Lebront védekezésben. Így fogalmam sincs ki fogja majd mert Andersen ritka szar védő …Jó kis meccs lesz nagyon sztem, mivel a lakers rotacio fele volt minny játékos így inkább a lakers az esélyes de ha Edwards god módban tolja amire megvan az esély akkor sztem tovább megyünk.
több mint 1 éve
Jaértem, kösziPlay-innél miért 7-8 és 9-10 van 7-10 és 8-9 helyett?Mert a 7-8 győztese bent van a PO-ban a vesztes pedig játszhat a 9-10 győztesével az utolsó helyért.
slowmotion
KoporShow
több mint 1 éve
Nem kell a falat ütögetni. Vele is elbeszélgetnék, ha ilyen ostoba.Minnesota-i agysebész találkozó. 😂Kb ott is kapcsoltam ki mikor Gobert oda vágott … végül nyert a csapat ami viszont hatalmas érvágás h állítólag McDanielsnek eltört a keze. Komolyan ez a sérülés hullám ami idén van …
🤘 gaben 🤘
csebi
több mint 1 éve
gobert és mcdaniels nélkül érdekes lesz a minny-lakersGobert sztem játszhat, ő nem sérült
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Minnesota-i agysebész találkozó. 😂Kb ott is kapcsoltam ki mikor Gobert oda vágott … végül nyert a csapat ami viszont hatalmas érvágás h állítólag McDanielsnek eltört a keze. Komolyan ez a sérülés hullám ami idén van …
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Play-innél miért 7-8 és 9-10 van 7-10 és 8-9 helyett?Mert a 7-8 győztese bent van a PO-ban a vesztes pedig játszhat a 9-10 győztesével az utolsó helyért.
slowmotion
több mint 1 éve
Play-innél miért 7-8 és 9-10 van 7-10 és 8-9 helyett?
több mint 1 éve
Na itt tökéletesen látszik hogy mièrt gáz hogy nem sikerült megcsípni a keleti első seedet 😔 Egèsz más ága lesz Bucksnak mint nekünk...mondjuk megverni akkor is meg kell mindenkit, csak mások az esèlyek ès mondjuk egy esetleges 76rs Celtics keleti döntő esetèn kevèsbè izgultam volna ki megy a nagydöntőbe, mindkettő jó lett volna. E vannAz idei playoff bracket:Hál istennek, nem a Warriors.
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Az idei playoff bracket:Hál istennek, nem a Warriors.
iktriad
több mint 1 éve
Az idei playoff bracket: több mint 1 éve
Chocker Wolvesnál csak a Pels chockerebb 😀Choke nem volt csak utesvaltas 😁 kivancsi leszek jatszatjak e Gobertet
Toca
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Utolsó meccse volt, már bejelentette korábban, hogy ez a utolsó szezonja.Haslem majdnem 43 évesen 24 pont, az mi teljesítmény.Még mindig csodálkozom, hogy még mindig aktív.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
gobert és mcdaniels nélkül érdekes lesz a minny-lakers
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Haslem majdnem 43 évesen 24 pont, az mi teljesítmény.Még mindig csodálkozom, hogy még mindig aktív.
Sixo
több mint 1 éve
Chocker Wolvesnál csak a Pels chockerebb 😀
több mint 1 éve
ANT blokkja te jó ég!
több mint 1 éve
Mondjuk jobb az első körben mint később. 😊Lehet, de hogy ez a hülye (már elnézést) velük akar játszani?Monty taktikailag megint mélyebbre kerül, ha megnyereti ezt a meccset a cserékkel.Warriors se likeolná.
zinedine5
Toca
zinedine5
több mint 1 éve
Lehet, de hogy ez a hülye (már elnézést) velük akar játszani?Monty taktikailag megint mélyebbre kerül, ha megnyereti ezt a meccset a cserékkel.Warriors se likeolná.
zinedine5
Toca
több mint 1 éve
Monty taktikailag megint mélyebbre kerül, ha megnyereti ezt a meccset a cserékkel.Warriors se likeolná.
zinedine5
több mint 1 éve
Monty taktikailag megint mélyebbre kerül, ha megnyereti ezt a meccset a cserékkel.
több mint 1 éve
Edwards masszív.