NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Maradjatok egészségesek és valahogy nyerjétek meg végre az egészet, lécci, lécci!több mint 1 éve
akkor se Lebron, se Davisnem baj ha se lebron se james, marad davis 😊Biztos voltam benne, hogy izgulni fogok az utolsó meccseken, csak azt hittem, hogy a PI miatt, nem a PI, és a PO közötti ki-ki helyzetben.szerintem azóta bajlódik sérüléssel, hogy itt van.
Ugye D. Russ csak rápihen a nagy meccsekre? Semmi komoly?
Stoki
5-6. hely nem lesz meg, ma éjszaka is játszunk a Clippers ellen, akik egyrészt nem feszenek nekünk, másrészt ők két napot pihentek, harmadrészt Lebron és James 40+ percet játszott, ha tartjuk magunkat az elvekhez, akkor maximum egyikük játszik este, de inkább egyik sem, de ha mindketten pályára lépnek, akkor is fosfáradtak lesznek.
megoldás az lehet, ha Westbrick embere is Kavájon védekezik, bár előbbi vasárnap egész elfogadható számokat hozott a Pels ellen
slowmotion
Csebi aszonta korábban h D. Russell kb mindig sérült valamivel, gondolom mi többet pihentetjük mitn máshol, mondjuk sztem ez most ebben a szakaszban hiba, és nem a helyezés miatt hanem mert nem lesz meg a kémia
csípővel van tán gondja még mindig
a Clippers elleni érdekes lesz, igazából ha Davis vagy James lenne + Russell akkor azt mondanám hozható, így nem sok esélyt adok neki
max ha Dennis felrobban
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
jaja volt minden, terd, boka, lab, sot vmeik meccsek szemelyes problemak miatt is kihagyta.nem baj ha se lebron se james, marad davis 😊Biztos voltam benne, hogy izgulni fogok az utolsó meccseken, csak azt hittem, hogy a PI miatt, nem a PI, és a PO közötti ki-ki helyzetben.szerintem azóta bajlódik sérüléssel, hogy itt van.
Stoki
5-6. hely nem lesz meg, ma éjszaka is játszunk a Clippers ellen, akik egyrészt nem feszenek nekünk, másrészt ők két napot pihentek, harmadrészt Lebron és James 40+ percet játszott, ha tartjuk magunkat az elvekhez, akkor maximum egyikük játszik este, de inkább egyik sem, de ha mindketten pályára lépnek, akkor is fosfáradtak lesznek.
megoldás az lehet, ha Westbrick embere is Kavájon védekezik, bár előbbi vasárnap egész elfogadható számokat hozott a Pels ellen
slowmotion
Csebi aszonta korábban h D. Russell kb mindig sérült valamivel, gondolom mi többet pihentetjük mitn máshol, mondjuk sztem ez most ebben a szakaszban hiba, és nem a helyezés miatt hanem mert nem lesz meg a kémia
a Clippers elleni érdekes lesz, igazából ha Davis vagy James lenne + Russell akkor azt mondanám hozható, így nem sok esélyt adok neki
max ha Dennis felrobban
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nem baj ha se lebron se james, marad davis 😊Biztos voltam benne, hogy izgulni fogok az utolsó meccseken, csak azt hittem, hogy a PI miatt, nem a PI, és a PO közötti ki-ki helyzetben.szerintem azóta bajlódik sérüléssel, hogy itt van.
Stoki
slowmotion
max ha Dennis felrobban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Biztos voltam benne, hogy izgulni fogok az utolsó meccseken, csak azt hittem, hogy a PI miatt, nem a PI, és a PO közötti ki-ki helyzetben.szerintem azóta bajlódik sérüléssel, hogy itt van.
Stoki
több mint 1 éve
Mindenki azt hitte PI helyekért lesz harc, de az utolsó PI helyen öldöklő küzdelem van, hogy ki a szarabb.
több mint 1 éve
Biztos voltam benne, hogy izgulni fogok az utolsó meccseken, csak azt hittem, hogy a PI miatt, nem a PI, és a PO közötti ki-ki helyzetben.Ugye D. Russ csak rápihen a nagy meccsekre? Semmi komoly?
több mint 1 éve
vegul meg lett nehezen meccs, koszonhetoen nagyban Antnek, kulcsblokk a vegen, es pont.Ha ma nem nyer a minny akkor sztem a playin is úszik és megy egy lottery Pick utahbaazért a dallasnak 2 vereséget kéne 3 meccs alatt behoznia
csebi
sztem a playin simán meglesz nektek
Negritis, a vajda
amugy erdekes h kerdeztek ot is es Finchet is h +3nal az utolso 10mpben miert nem faltolunk, es mindketto elmondta, hogy Ant dontotte el ezt a palyan. igazi vezer lesz a csavo. btw: Gobert nem jatszott a money timeban, mert a Nets nagyon small ballban volt kemenyen.
szerk.: visszanezve jobban az a kulcsblokk egy rohadt egyertelmu falt volt 😊
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mavst csak Presti tarthatja életben.Ha ma nem nyer a minny akkor sztem a playin is úszik és megy egy lottery Pick utahbaazért a dallasnak 2 vereséget kéne 3 meccs alatt behoznia
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ha ma nem nyer a minny akkor sztem a playin is úszik és megy egy lottery Pick utahbaazért a dallasnak 2 vereséget kéne 3 meccs alatt behoznia
csebi
több mint 1 éve
Ha ma nem nyer a minny akkor sztem a playin is úszik és megy egy lottery Pick utahba
több mint 1 éve
ha fogadnom kéne akkor Pokuban látok fantáziát, Banya működhetDurant azért 10 centivel alacsony és az nagyon sokat számítMeglátjuk, KPba oltott Durant azért kevés ember szeretne ilyet fogni.
KP meg rohadtul kevés lett ahhoz képest mit vártak tőle
ezek a 220 körüli "Durant"ek most jönnek a ligába
Chet Holgrem ugye insta sérült 1 évre
Poku nagyon nyers
meglátjuk
Negritis, a vajda
Toca
de sajnos Chet esetében szkeptikus vagyok
több mint 1 éve
Durant azért 10 centivel alacsony és az nagyon sokat számítMeglátjuk, KPba oltott Durant azért kevés ember szeretne ilyet fogni.
KP meg rohadtul kevés lett ahhoz képest mit vártak tőle
Poku nagyon nyers
meglátjuk
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Durant azért 10 centivel alacsony és az nagyon sokat számítKP meg rohadtul kevés lett ahhoz képest mit vártak tőle
Poku nagyon nyers
meglátjuk
több mint 1 éve
Durant se egy izomgép mégis elég jól elkaristol....Igen, azért hoztam őt mert neki sikerült brutál fizikumot építenie és ezzel dominálni.Nagyon hájpolják a srácot és tuti(?) 1/1 lesz, de én egyszerűen nem tudok elmenni emellett a fizikum mellett. Hogyan fog ő védekezni az NBAben?Más mint Giannis de az megvan ő hogy nézett ki mikor draftolták? 😊
Valahogy nem látom benne azt a Giannis féle freak fizikum elérését. Pedig azt a “transzcendens” játékos státuszt ahova egyesek most emelik, csak akkor fogja tudni elérni, ha felpakol magára jó pár kilót izmot és nem veszik el teljesen a robbanékonysága.
wemby breaks my brain pic.twitter.com/BJmoUZfi6e
— pete rogers, professional diaper changer (@petemrogers) April 2, 2023
ZERO_L
Toca
Wembanyama tényleg más típusú ezert sem látom hogyan fog így dominálni vagy felérni ahhoz a hypehoz, ami most körül veszi. Talán Porzingis jobb összehasonlítás, mondjuk ő meg lentről jött és cáfolt rá a kritikusokra és nem a next best thingként tekintettek rá.
ZERO_L
több mint 1 éve
Igen, azért hoztam őt mert neki sikerült brutál fizikumot építenie és ezzel dominálni.Nagyon hájpolják a srácot és tuti(?) 1/1 lesz, de én egyszerűen nem tudok elmenni emellett a fizikum mellett. Hogyan fog ő védekezni az NBAben?Más mint Giannis de az megvan ő hogy nézett ki mikor draftolták? 😊
Valahogy nem látom benne azt a Giannis féle freak fizikum elérését. Pedig azt a “transzcendens” játékos státuszt ahova egyesek most emelik, csak akkor fogja tudni elérni, ha felpakol magára jó pár kilót izmot és nem veszik el teljesen a robbanékonysága.
wemby breaks my brain pic.twitter.com/BJmoUZfi6e
— pete rogers, professional diaper changer (@petemrogers) April 2, 2023
ZERO_L
Toca
Wembanyama tényleg más típusú ezert sem látom hogyan fog így dominálni vagy felérni ahhoz a hypehoz, ami most körül veszi. Talán Porzingis jobb összehasonlítás, mondjuk ő meg lentről jött és cáfolt rá a kritikusokra és nem a next best thingként tekintettek rá.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Uh basszus ezt nem tudtam, azt hittem sérült volt.Wiggins is pont a PO első körére kell, hogy visszajöjjön ... kihagyhatna még vagy 2-3 hetetMivel az édesapja beteg ezt engedd el inkább.
Sixo
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Wiggins is pont a PO első körére kell, hogy visszajöjjön ... kihagyhatna még vagy 2-3 hetetMivel az édesapja beteg ezt engedd el inkább.
Sixo
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Wiggins is pont a PO első körére kell, hogy visszajöjjön ... kihagyhatna még vagy 2-3 hetet
több mint 1 éve
Szerintem a Clips-GSW-Lakers trió inkább választja a play-int, mint az 5. helyet és az egészséges Suns-t az első körben.amugy epp ugyanezen gondolkoztam, ahogy raneztem a bracketre, hogy talan annak sem orultem volna ha a Minny bemegy az 5. helyre es egybol jon a Suns ...
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 220
Szerintem a Clips-GSW-Lakers trió inkább választja a play-int, mint az 5. helyet és az egészséges Suns-t az első körben.
több mint 1 éve
4/4 kellene, sztem már a jazz ellen splitelünknyugat 5-8 38 vereség kemény lesz a végehát ha esélytelen, akkor azért, mert a Clippersszel egy B2B rossz végén játszunk úgy, hogy nekik meg nem lesz B2B. de a Suns pl légüres térben mozog, semerre nem fognak már mozdulni, úgyhogy nem nagyon muszáj csapágyasra hajtani a kezdőjüket.
2x utah, 1 clippers és 1 suns
kb esélytelen hogy meglegyen a 6. hely 😕
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
nyugat 5-8 38 vereség kemény lesz a végehát ha esélytelen, akkor azért, mert a Clippersszel egy B2B rossz végén játszunk úgy, hogy nekik meg nem lesz B2B. de a Suns pl légüres térben mozog, semerre nem fognak már mozdulni, úgyhogy nem nagyon muszáj csapágyasra hajtani a kezdőjüket.
2x utah, 1 clippers és 1 suns
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nyugat 5-8 38 vereség kemény lesz a vége2x utah, 1 clippers és 1 suns