NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
szép volt Wolves
bazskáék a bírózást túltolták, mert szépen nem foglalkoztak vele mikor jokicot hátúlról verik telibe és semmit nem fújnak
ettől még szarul fújták a második félidőt
Negritis, a vajda
Mit mondogattak a birokrol?

Amúgy igen többet vártam volna én is ANTtol de ez csapatmunka volt megint. McDaniels azért szép csendben az utolsó két meccsen megtalálta a kosár dobó csuklojat és hat KAT állat volt, azért elég szép redemption PO ez eddig neki.
csebi
hogy a 3. negyed felétől elcsalják a denvernek mert nekik kell továbbmenni
volt 5+ tévedés a denver javjára és legalább 2 ellene
2 jokic könyökös, 1 kat braunon és 1 conley murrayn
mindezt alsóhangon 50 ítéletből
Negritis, a vajda
Ja h most a minny bazska új kedvence, és h ezt toltak h a denvernek csalnak? Nemtom meg kell nézni de twitteren nem lattam azt a hatalmas hőbörgést olyanoktól akik mindig bele szállnak meccs közben a birokba.

Amúgy ez egy nagyon beteg stat:
Minny a 2. Félidőben az elrontott saját dobasok 70%t összeszedte off lepattanoban. Jokic nem bírta erővel egy maga a palánk alatt.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
bazskáék a bírózást túltolták
Negritis, a vajda
Bazska mindig túltolja amikor az aktuális banwagon csapata bajban van.
Cruyffista
mikor szakértőnek van ott akkor nincs vele gondom
de mikor play by play akkor borzalmas

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egyebkent ANT elso felidei "munkaja" katasztrofa volt. Foleg amikor labdaszerzes utan nem merte radobni a kosarra. Nekem KAT a meccs hose.

Remelem Celtics - Wolves donto lesz. Akkor nalam mind1 ki nyer. Bar kicsit jobban szoritok a Wolvesnak. Garnett-nek adhatnanak akkor valami szerepet. 😊
Toto21
nekem mind1 csak ne a celtics 😊

több mint 1 éve
szép volt Wolves
bazskáék a bírózást túltolták, mert szépen nem foglalkoztak vele mikor jokicot hátúlról verik telibe és semmit nem fújnak
Negritis, a vajda

Amúgy igen többet vártam volna én is ANTtol de ez csapatmunka volt megint. McDaniels azért szép csendben az utolsó két meccsen megtalálta a kosár dobó csuklojat és hat KAT állat volt, azért elég szép redemption PO ez eddig neki.
csebi
hogy a 3. negyed felétől elcsalják a denvernek mert nekik kell továbbmenni
volt 5+ tévedés a denver javjára és legalább 2 ellene
2 jokic könyökös, 1 kat braunon és 1 conley murrayn
mindezt alsóhangon 50 ítéletből

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Nagyon sajnáltam ezt a New Yorkot, ekkora sérüléshullám a playoffra. Még többre lett volna hivatott nagyon hosszú idő után újra.
zavi27
Oszinten ez Thib hibája is. Ha ennyire tuljatszatod az embereid előbb utóbb kipukkadnak.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Uristen de orulok hogy nem sikerult Jokicot befujni a focsoport dontobe😀 Egy fillert nem adtam volna ra felidoben.
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Nagyon sajnáltam ezt a New Yorkot, ekkora sérüléshullám a playoffra. Még többre lett volna hivatott nagyon hosszú idő után újra.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 447
bazskáék a bírózást túltolták
Negritis, a vajda
Bazska mindig túltolja amikor az aktuális banwagon csapata bajban van.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Egyebkent ANT elso felidei "munkaja" katasztrofa volt. Foleg amikor labdaszerzes utan nem merte radobni a kosarra. Nekem KAT a meccs hose.

Remelem Celtics - Wolves donto lesz. Akkor nalam mind1 ki nyer. Bar kicsit jobban szoritok a Wolvesnak. Garnett-nek adhatnanak akkor valami szerepet. 😊
több mint 1 éve
Teljesen szétesett a Wolves. Nem kellett volna ennyi triplát erőltetni az első negyedben. Nem hiszem, hogy ritmusba tudnak ma lendülni. Valamint megérkezett Murray is a 7. meccsre.
Toto21
PADAWAN!!!
iktriad
Mostantol nem szolok soha tobbet elso felido utan. :/
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Végre valami, még jó is lehet ez a szezon, főleg egy Pacers-Wolves nagydöntővel
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
szép volt Wolves
Negritis, a vajda

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 644 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Teljesen szétesett a Wolves. Nem kellett volna ennyi triplát erőltetni az első negyedben. Nem hiszem, hogy ritmusba tudnak ma lendülni. Valamint megérkezett Murray is a 7. meccsre.
Toto21
PADAWAN!!!
több mint 1 éve
szép volt Wolves

több mint 1 éve
Denvernek valamit váltani kell mer ez így elmehet gyorsan

több mint 1 éve
Nuggets felépítette az előnyt, majd nekiállt elszórakozni
Negritis, a vajda
Igazság szerint Jokicnak +2 faulttal és a Denvernek -4 ponttal kevesebbel kellene állnia.
De ANT megérkezett, legalábbis mutatott szikrát.
KeyG
negyed elején meg másik irányba néztek el dolgokat szóval KAT már korábban begyűjti a 4et és akkor nincs is pályán hogy legyen az egyik fault Jokicnál
felesleges az ilyen

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 057
Negritis, a vajda
Igazság szerint Jokicnak +2 faulttal és a Denvernek -4 ponttal kevesebbel kellene állnia.
De ANT megérkezett, legalábbis mutatott szikrát.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Antnél nagyon tele a gatya, sok mindent kinéztem belőle, de azt nem hogy így jön ki egy 7. meccsre (hamarabb gondoltam volna, hogy széterőlteti az egészet és ezzel bukja a meccset a csapatának).
Jughead
sztem fejben túlgondolja
1/7 és nagyon nem megy neki a dobás ezért akar inkább passzolni

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Antnél nagyon tele a gatya, sok mindent kinéztem belőle, de azt nem hogy így jön ki egy 7. meccsre (hamarabb gondoltam volna, hogy széterőlteti az egészet és ezzel bukja a meccset a csapatának).
több mint 1 éve
Igazából egyszerű a képlet. Ha Jokic hozza magát, és a kezdőből ketten 50% körül dobnak konzisztensen az első negyedtől kezdve, arra a Minny-nek nincs válasza. Ha nem esnek be a dobások, akkor nincs semmilyen eszköz amivel tartani tudják a tempót és gatya a szezon. Murray megrázhatná magát, mert ha most jönne tőle egy 40 pontos meccs állat shootinggal, az is megteheti.

Tartok tőle, hogy teljesen zsákbamacska milyen csuklóval kelnek fel.
Cruyffista
Conley játszik, valamint a bírói hármas olyan akikkel 7-1 volt a minny mérlege regularban. POban meg 3-1. Szóval vszeg engedik a szorosabb védekezést.

Az egész azon múlik h a pihent Murrayre lesz-e bmien megoldás. Ha úgy játszik hosszú pihenő után mint a harmadikon akkor mindegy mit csinálunk kb.
csebi
a védekezéssel nincs is gond, még úgy se hogy Murray megint elmebeteg
viszont a támadás az ...
ANT nagyon nincs itt

több mint 1 éve
több mint 1 éve
@bazska
·
39m
Azért annak az orvosnak, aki pályára engedte Anunobyt, most vonnám be az engedélyét.

több mint 1 éve
ott volt a Knicksnek hogy 5-6 pont legyen, de annyi balfaszoskodást toltak hogy -20 megint minjá
Negritis, a vajda
Brunson törött kéz szóval igazából mindegy
Toca
jah hallom ...

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
ott volt a Knicksnek hogy 5-6 pont legyen, de annyi balfaszoskodást toltak hogy -20 megint minjá
Negritis, a vajda
Brunson törött kéz szóval igazából mindegy