NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Szép volt az első meccs, ettől még szoros párharc is lehet. Ennyire semmi ne működjön a Wolvesnál, arra nem számítok a további meccseken.elso meccsen nem vartam tobbet. Gobert meg mindig elegge serult elvileg (ugye az eltiltastol fuggetlenul kihagyta volna a Lakers meccset is a hata miatt, sot mindig bemelegitesnel dontik el, hogy vegul jatszik-e).
dawyd728
mondjuk Braunt remelem egyszer jol elkapjuk, +20nal ilyen tetunek lenni, mi ertelme van ...
szerk.: ja es Edwards is nem veletlenul jatszik poloban, allitolag a valla teljesen tropara van menve, sztem muteni is fogjak szezon utan.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Szép volt az első meccs, ettől még szoros párharc is lehet. Ennyire semmi ne működjön a Wolvesnál, arra nem számítok a további meccseken.
több mint 1 éve
Én nagyon értékelem Westbrook defensét, de offenseben megöli a Clippers.A faszomért dobhat rá ennyit.
több mint 1 éve
Tetszetős a Clippers eddig, nem szabad kiengedni.
több mint 1 éve
youtu.be/LPwxSwsyuMQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jani nélkül ennyi a bucks
több mint 1 éve
Mondjuk ezt a passzt nem tanítodtwitter.com/BleacherReport/status/1647712899333525506?t=Ir-11_XLJbGFFsNKB9EoRQ&s=19
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Grizzlies fine in the West? 🤔 pic.twitter.com/Mu5eYRh7QB
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 16, 2023
több mint 1 éve
Proxyi
88
A Lakersben az az ijesztő, hogy anélkül, hogy AD-nak vagy James-nek űrszámokat kellett volna hozni pontok terén, így megverték idegenben a hazai pályán bitang erős no.2 seedet.Nyilván Reaves, Hachimura nem fog mindig így dobni, pláne idegenben, de nagyon bíztató.
Amikor James-nek ilyen segítsége volt (főleg a padról), akkor bajnok lett. Reaves amúgy egy buborék-beli Carusora emlékeztet, csak sokkal jobb kiadásban.
Ilyen korban meg főleg erre van szüksége, a PO újoncoknak pedig hatalmas mentális löket lehet ez a meccs.
Most már simán a Lakersnek áll a zászló, főleg Morant sérülésével (de anélkül is).
több mint 1 éve
Jughead
5 219
Jobb első félidőt vártam tőle.Azért az, hogy az első playoff meccsen egy közepesen szar első félidő után tol egy ilyen negyedik negyedet az szerintem de. De ha te vartad. 😀Ahogy mindenki várta Hachimura és Reeves lehozza a meccset. 😀Reaves nem meglepő. Hachimura azért már igen.
Toca
Jughead
Toca
több mint 1 éve
én 15 pontot várok tőle minden meccsen most túltoltaAzért az, hogy az első playoff meccsen egy közepesen szar első félidő után tol egy ilyen negyedik negyedet az szerintem de. De ha te vartad. 😀Ahogy mindenki várta Hachimura és Reeves lehozza a meccset. 😀Reaves nem meglepő. Hachimura azért már igen.
Toca
Jughead
Toca
Schröder helyett Rui hozta most magát, engem nem lepett meg hogy 1x kijött neki a lépés
de ha ezt megismétli az már meg fog lepni
több mint 1 éve
Azért az, hogy az első playoff meccsen egy közepesen szar első félidő után tol egy ilyen negyedik negyedet az szerintem de. De ha te vartad. 😀Ahogy mindenki várta Hachimura és Reeves lehozza a meccset. 😀Reaves nem meglepő. Hachimura azért már igen.
Toca
Jughead
több mint 1 éve
Ez a Lakers bármeddig is menetel, az egyik legnagyobb szezonbeli feltámadás, amit láttam.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jughead
5 219
Ahogy mindenki várta Hachimura és Reeves lehozza a meccset. 😀Reaves nem meglepő. Hachimura azért már igen.
Toca
több mint 1 éve
Reaves gyorsan eldöntötte a meccset. A meccs embere nálam Hachimura volt.
több mint 1 éve
Ahogy mindenki várta Hachimura és Reeves lehozza a meccset. 😀
több mint 1 éve
most láttam csak a Kings Warriors meccset, 😮😮😮brutál flow... nagyon jó meccs volt, nem is tudom mikor láttam ennyire erős meccset az első körben...
Ha a Kings tud még két ilyen meccset tolni, ahol rákényszeriti a GSW-t a futásra szerintem esélyük is lehet... még akkor is ha a következő kettőt behúzza a GSW
Nem hiszem hogy ezt a tempót lehet tartani az öregeknek, nagyon komoly meccs volt 😮
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Na akkor eddig tudott egészséges maradni Davis?Sztem itatnak vele egy kis varazsvizet es jon vissza a 2. felidore.
Toca
több mint 1 éve
Na akkor eddig tudott egészséges maradni Davis?
több mint 1 éve
Hachimura meglepően jól szállt be
több mint 1 éve
Én sem látom, hogy a Kings ezt tartani tudná ettől még szépet mennek a szezonban.aki 4-0t mond az hülye, a GSW borzalmas idén idegenbe
Valamelyik szagértő 4-0-ás söprést jósolt a GSW-nek... Hát nem biztos, hogy jó sportágat választott magának sportfogadas szempontból
FLZOLI
több mint 1 éve
Én sem látom, hogy a Kings ezt tartani tudná ettől még szépet mennek a szezonban.Valamelyik szagértő 4-0-ás söprést jósolt a GSW-nek... Hát nem biztos, hogy jó sportágat választott magának sportfogadas szempontból
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
1,45 PPP ütemmel szerzett pontot a Kings a 2 félidőben. Illetve azt se lehet mondani, h mindenki extrát játszott volna. Nyilván Fox teljesítménye fenntarthatatlan
több mint 1 éve
Nem tudok nem örülni a Kingsnek, de remélem behúzzuk a párharcot, mi is jól néztünk ki idegenben.
több mint 1 éve
Wiggins nincs sajnos 😕Oh padrol jön
Negritis, a vajda