NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
nincs mit védeni az egészen, hulladék megmozdulás voltbal lábról indít, de amikor az a levegőben van már, akkor a jobbal még elrugaszkodik, vagyis akkor ott van a teljes testsúlya.Mi a barokkos túlzás? Az egyébként a Te képernyődön lem látszik, hogy a jobb lábáról ugrik el, ami történetesen éppen Sabonis mellkasán van? Vagy van valami rakétahajtóműve, ami segíti a felszállásban? Vagy ha fellépőként használja a másikat, és nem ugródeszkaként, akkor már nem is ér?sztem a ballábáról ugrik el, de legalább mind2ről közösen
slowmotion
és én azt vitatom hogy a teljes testsúlya oda megy, ami azért nem úgy működik
állj rá a mérlegre úgy hogy egyik lábad a földön
Negritis, a vajda
lassítsd le 0.25-re, amikor a bal térd már teljesen egyenes, akkor a jobb még simán be van hajlítva, és még utána rugaszkodik el azzal. simán megvolt a teljes testsúlyos taposás.
amikor kosaraztam, akkor az öregfiúk ellen szerettem a legkevésbé játszani. mert a fiatalok ha gyorsabbak voltak, akkor megelőztek, ha magasabbra ugrottak, akkor elvitték a pattanót. az öregfiúk ezek közül egyiket sem tudták, viszont olyan húzásokat ismertek (karkulcs, takarásban kivitelezett lerántás), amiket a bírók nem szúrtak ki.
Green pont ilyen sokat látott veterán a szó jó, de egyre gyakrabban sajnos a rossz értelmében. a tavalyi rájátszásban is volt emlékeim szerint valami kevésbé sportszerű megmozdulása, nem is az volt az első, de ez talán még azon is túltesz.
slowmotion
eltiltás is járna neki nem csak eject
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
bal lábról indít, de amikor az a levegőben van már, akkor a jobbal még elrugaszkodik, vagyis akkor ott van a teljes testsúlya.Mi a barokkos túlzás? Az egyébként a Te képernyődön lem látszik, hogy a jobb lábáról ugrik el, ami történetesen éppen Sabonis mellkasán van? Vagy van valami rakétahajtóműve, ami segíti a felszállásban? Vagy ha fellépőként használja a másikat, és nem ugródeszkaként, akkor már nem is ér?sztem a ballábáról ugrik el, de legalább mind2ről közösen
slowmotion
Negritis, a vajda
lassítsd le 0.25-re, amikor a bal térd már teljesen egyenes, akkor a jobb még simán be van hajlítva, és még utána rugaszkodik el azzal. simán megvolt a teljes testsúlyos taposás.
amikor kosaraztam, akkor az öregfiúk ellen szerettem a legkevésbé játszani. mert a fiatalok ha gyorsabbak voltak, akkor megelőztek, ha magasabbra ugrottak, akkor elvitték a pattanót. az öregfiúk ezek közül egyiket sem tudták, viszont olyan húzásokat ismertek (karkulcs, takarásban kivitelezett lerántás), amiket a bírók nem szúrtak ki.
Green pont ilyen sokat látott veterán a szó jó, de egyre gyakrabban sajnos a rossz értelmében. a tavalyi rájátszásban is volt emlékeim szerint valami kevésbé sportszerű megmozdulása, nem is az volt az első, de ez talán még azon is túltesz.
több mint 1 éve
Ha zsínórban 3 BL sikert bukásnak lehet nevezni.😊Győztes csapaton nem fognak változtatni akkor sem, ha már eléggé látszódnak a repedések.Nem azt mondtam, hogy igazoljanak sztárt helyette nagy pénzért, ha nem hogy ha ennyire ki van találva a rendszer, ekkora guru Kerr, akkor más megoldásokkal, B-tervel, játékosok kipróbálásával is próbálkozhatna.Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
és támadásban még mindig hasznos a (mozgó)zárásaival és passzaival
Negritis, a vajda
zavi27
FLZOLI
zavi27
Zidane a Realnál is pont ebbe bukott egyébként bele, nem tudta elengedni a nagy öregeket
FLZOLI
több mint 1 éve
Mi a barokkos túlzás? Az egyébként a Te képernyődön lem látszik, hogy a jobb lábáról ugrik el, ami történetesen éppen Sabonis mellkasán van? Vagy van valami rakétahajtóműve, ami segíti a felszállásban? Vagy ha fellépőként használja a másikat, és nem ugródeszkaként, akkor már nem is ér?sztem a ballábáról ugrik el, de legalább mind2ről közösen
slowmotion
több mint 1 éve
Mi a barokkos túlzás? Az egyébként a Te képernyődön lem látszik, hogy a jobb lábáról ugrik el, ami történetesen éppen Sabonis mellkasán van? Vagy van valami rakétahajtóműve, ami segíti a felszállásban? Vagy ha fellépőként használja a másikat, és nem ugródeszkaként, akkor már nem is ér?egy másodpercig nem védem Greent mer egy faszKétségtelen, hogy Sabonistől is aljas volt a lábfogás, de ettől még Green taposását nem menti semmi. Arról nem is beszélve, hogy én azért szívesen meghallgatnám bárki véleményét arról, milyen érzés volt, miután a szegycsontjára ránehezkedik teljes testsúlyával egy 100 kg feletti ember, ráadásul cipőben. Én ezt azért nem nevezném "eladásnak".Green nélkül liga alja a védekezésük. Momentum is éppen a Warriorsnál volt. Sabonistól ez abszolút game-changer volt.nem láttam még az esetetnem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
csebi
az espn cikkben arra hivatkoznak hogy nem először fogják meg random a lábát/bokáját
közbe feldobta a tube gyorsan
www.espn.com/nba/story/_/id/36221490/warriors-green-ejected-game-2-kicking-kings-sabonis
www.youtube.com/watch?v=K2lZSpvHmhI
amúgy ez nálam mind2re "eject" instant
szeretem Sabonist, de erre semmi szükség
amúgy sztem a Kinmgs okosan hergeli Green-t hogy ezzel teljesen szétessen az ellenfél szíve/lelke
Negritis, a vajda
Illetve nem így néz ki szerintem egy megtaposás, ami után percekig földön kell maradni. A litván eladta ahogy kell az esetet.
dawyd728
Antonius
mondjuk a teljes testsúly azért barokkos túlzás
azt se vitatom el hogy Sabonis megérezte amit kapott és lehet hogy nem játszott rá túlzottan
viszont nálam amit ő csinált az is instant kiállítás
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nyilván, de Curry értelmes ember. 😀Curry kiesik őt se tudná pótolni, mert rá épül a rendszerpontosan. ld Jordant sem lehetett potolni.nem csak az, hanem egy all-time great defensive anchorról beszélünkGyőztes csapaton nem fognak változtatni akkor sem, ha már eléggé látszódnak a repedések.Nem azt mondtam, hogy igazoljanak sztárt helyette nagy pénzért, ha nem hogy ha ennyire ki van találva a rendszer, ekkora guru Kerr, akkor más megoldásokkal, B-tervel, játékosok kipróbálásával is próbálkozhatna.Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
FLZOLI
zavi27
Zidane a Realnál is pont ebbe bukott egyébként bele, nem tudta elengedni a nagy öregeket
FLZOLI
ilyet nehéz pótolni
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Curry kiesik őt se tudná pótolni, mert rá épül a rendszerpontosan. ld Jordant sem lehetett potolni.nem csak az, hanem egy all-time great defensive anchorról beszélünkGyőztes csapaton nem fognak változtatni akkor sem, ha már eléggé látszódnak a repedések.Nem azt mondtam, hogy igazoljanak sztárt helyette nagy pénzért, ha nem hogy ha ennyire ki van találva a rendszer, ekkora guru Kerr, akkor más megoldásokkal, B-tervel, játékosok kipróbálásával is próbálkozhatna.Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
FLZOLI
zavi27
FLZOLI
ilyet nehéz pótolni
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
pontosan. ld Jordant sem lehetett potolni.nem csak az, hanem egy all-time great defensive anchorról beszélünkGyőztes csapaton nem fognak változtatni akkor sem, ha már eléggé látszódnak a repedések.Nem azt mondtam, hogy igazoljanak sztárt helyette nagy pénzért, ha nem hogy ha ennyire ki van találva a rendszer, ekkora guru Kerr, akkor más megoldásokkal, B-tervel, játékosok kipróbálásával is próbálkozhatna.Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
FLZOLI
zavi27
FLZOLI
ilyet nehéz pótolni
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nem csak az, hanem egy all-time great defensive anchorról beszélünkGyőztes csapaton nem fognak változtatni akkor sem, ha már eléggé látszódnak a repedések.Nem azt mondtam, hogy igazoljanak sztárt helyette nagy pénzért, ha nem hogy ha ennyire ki van találva a rendszer, ekkora guru Kerr, akkor más megoldásokkal, B-tervel, játékosok kipróbálásával is próbálkozhatna.Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
FLZOLI
zavi27
FLZOLI
ilyet nehéz pótolni
több mint 1 éve
Van egy Defense rendszer amiben ő az alfa és omega illetve az offensenek is fontos lancszeme. Szerintem amíg ez a csapat egyben és Currynek nem lesz elege Greenből addig ő nem fog mozdulni.Nem azt mondtam, hogy igazoljanak sztárt helyette nagy pénzért, ha nem hogy ha ennyire ki van találva a rendszer, ekkora guru Kerr, akkor más megoldásokkal, B-tervvel, játékosok kipróbálásával is próbálkozhatna.Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
FLZOLI
zavi27
több mint 1 éve
Győztes csapaton nem fognak változtatni akkor sem, ha már eléggé látszódnak a repedések.Nem azt mondtam, hogy igazoljanak sztárt helyette nagy pénzért, ha nem hogy ha ennyire ki van találva a rendszer, ekkora guru Kerr, akkor más megoldásokkal, B-tervel, játékosok kipróbálásával is próbálkozhatna.Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
FLZOLI
zavi27
több mint 1 éve
Nem azt mondtam, hogy igazoljanak sztárt helyette nagy pénzért, ha nem hogy ha ennyire ki van találva a rendszer, ekkora guru Kerr, akkor más megoldásokkal, B-tervvel, játékosok kipróbálásával is próbálkozhatna.Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
FLZOLI
Szerkesztette: zavi27
több mint 1 éve
Csilliárdal a plafon fölött nehéz értelmes arcot hozni azért aki egyből beilleszthető a GSW rendszerébeott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
több mint 1 éve
ott van Kerr, oldja meg, ha akkora edzőzseni. Évek óta fel lehetne erre készülni.Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.az a baj hogy a védekezés továbbra se működik nélküle
zavi27
több mint 1 éve
egy másodpercig nem védem Greent mer egy faszKétségtelen, hogy Sabonistől is aljas volt a lábfogás, de ettől még Green taposását nem menti semmi. Arról nem is beszélve, hogy én azért szívesen meghallgatnám bárki véleményét arról, milyen érzés volt, miután a szegycsontjára ránehezkedik teljes testsúlyával egy 100 kg feletti ember, ráadásul cipőben. Én ezt azért nem nevezném "eladásnak".Green nélkül liga alja a védekezésük. Momentum is éppen a Warriorsnál volt. Sabonistól ez abszolút game-changer volt.nem láttam még az esetetnem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
csebi
az espn cikkben arra hivatkoznak hogy nem először fogják meg random a lábát/bokáját
www.espn.com/nba/story/_/id/36221490/warriors-green-ejected-game-2-kicking-kings-sabonis
amúgy sztem a Kinmgs okosan hergeli Green-t hogy ezzel teljesen szétessen az ellenfél szíve/lelke
Negritis, a vajda
Illetve nem így néz ki szerintem egy megtaposás, ami után percekig földön kell maradni. A litván eladta ahogy kell az esetet.
dawyd728
Antonius
mondjuk a teljes testsúly azért barokkos túlzás
azt se vitatom el hogy Sabonis megérezte amit kapott és lehet hogy nem játszott rá túlzottan
viszont nálam amit ő csinált az is instant kiállítás
több mint 1 éve
Antonius
1 702
Kétségtelen, hogy Sabonistől is aljas volt a lábfogás, de ettől még Green taposását nem menti semmi. Arról nem is beszélve, hogy én azért szívesen meghallgatnám bárki véleményét arról, milyen érzés volt, miután a szegycsontjára ránehezkedik teljes testsúlyával egy 100 kg feletti ember, ráadásul cipőben. Én ezt azért nem nevezném "eladásnak".Green nélkül liga alja a védekezésük. Momentum is éppen a Warriorsnál volt. Sabonistól ez abszolút game-changer volt.nem láttam még az esetetnem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
csebi
Negritis, a vajda
dawyd728
Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
Zavarjuk már el ezt a paraszt Greent, egyre gázabb, nem is illik a mi kulturánkba. Sportszakmailag eddig pótolhatatlan volt, de most már az se igazán, vagy meg kell oldani.
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Green nélkül liga alja a védekezésük. Momentum is éppen a Warriorsnál volt. Sabonistól ez abszolút game-changer volt.nem láttam még az esetetnem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem láttam még az esetetnem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
csebi
több mint 1 éve
Ha a Bucks eleve tud készülni a Giannis nélküli taktikával akkor kb csak a Butler god mode-ban bízhat a Heat szerintem.Ahogy mindenki jósolta. 😀és akkor szerdán lehet a heat is ellép 2-0ra
dawyd728
a 2 legfőbb esélyesem kerülne a kiesés szélére
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem, en azt sem ertem meg, hogy megtapossa igy.Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ahogy mindenki jósolta. 😀és akkor szerdán lehet a heat is ellép 2-0ra
dawyd728
a 2 legfőbb esélyesem kerülne a kiesés szélére
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Azt a reszet " megertem" h bepipult es megtapossa, bar elegge szelsoseges es nem odaillo reakcio, de utana semmi megbanas es bemegyek az oltozobe hanem meg leall a nezokkel....bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
csebi
több mint 1 éve
bizony. raasasul tok hulye, megprobalhatott volna ellepni, elesik es ovek a labda, bunteto. Sabonis meg kap egy technikait.Green egy alávaló szarházi, ahogy hergelte a közönséget is a taposás után nem sok híja volt egy tömegbunyónak de kell ilyen karakter is az NBA-be 🙂Tevedsz.ilyen karakter mar nem kell.kellenek rosszfiuk de azok utan h vkit megtaposol ilyet nem csinalsz.
FLZOLI
YoungZeeZee
Szerkesztette: csebi