NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott

Sixo
igen, es Doncic is 4-0s szeriaban volt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
Igazabol ez egy pont ugyanolyan meccs volt mint az eddigi osszes. Lively hianyzott de Gafford hozta az extrat szoval nem mondanam hogy ezen mult. Mondjuk a Doncic 3+1-nel a vegen kicsit beszartam😀
JéBé
mondjuk h azon mi volt a +1 azt nem igazan tudom, de hat remeljuk jovore mar ANT is megkapja ugyanezeket a fujasokat.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Igazabol ez egy pont ugyanolyan meccs volt mint az eddigi osszes. Lively hianyzott de Gafford hozta az extrat szoval nem mondanam hogy ezen mult. Mondjuk a Doncic 3+1-nel a vegen kicsit beszartam😀
több mint 1 éve
Edwardsbol kijött most az allat, Townst meg annyira leírtatok, hogy tokeltes szárny segéd volt.
Toca
Wolves megnyerte a super bowlt.

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Edwardsbol kijött most az allat, Townst meg annyira leírtatok, hogy tokeltes szárny segéd volt.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jó újra visszatérni a NagyDöntőbe!
Emlékszem járvány alatt sporttv leadott klasszikus Celtics meccseket, közte 1986-ből is,
Bird - McHale - Parish - Johnson - Ainge - Bill Walton legendás névsor.
R.IP Bill Walton

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Lively kozben out.
csebi
Én hiába vagyok Wolves drukker inkább azt mondom egy söprés inkább jót tenne a csapatnak olyan értelemben, hogy ez esetleg drasztikus lépésre (Towns csere) késztetné a vezetőséget.
FLZOLI
az a baj hogy nemtom kit kéne a helyére hozni
nem csak úgy hogy ki érhető el, hanem egyáltalán ki lenne fit
a lényeg ugye az lenne hogy szét tudja húzni a pályát, maradjon a méret és tudjon pontot szerezni off the ball

Randle mozdítható sztem és nem is lenne ő rossz New Yorkba (bár kicsit hasonló lenne a szitu Hartenstein és Mitch Robinson mellett mint most), de ő borzasztó fit lenne Rudy mellé
John Collins, Markkanen?
Kuzma, Rui még aki stretch four de ők max ilyen pad emberek és nem hiszem hogy NazReidet kezdőbe szeretnéd tenni
Negritis, a vajda
Markkanen szerintem jó fit lenne. Esetleg Portis. A fiatalok közül Jabari Smith vagy Kuminga is mozdítható szerintem.

Amúgy a Jazz azért is lenne jó partner mert ott bőven van akár kezdő kaliber PG is
FLZOLI
Markanen ha piacon lesz a Twolvesnak eselye nem lesz.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lively kozben out.
csebi
Én hiába vagyok Wolves drukker inkább azt mondom egy söprés inkább jót tenne a csapatnak olyan értelemben, hogy ez esetleg drasztikus lépésre (Towns csere) késztetné a vezetőséget.
FLZOLI
a lényeg ugye az lenne hogy szét tudja húzni a pályát, maradjon a méret és tudjon pontot szerezni off the ball

Randle mozdítható sztem és nem is lenne ő rossz New Yorkba (bár kicsit hasonló lenne a szitu Hartenstein és Mitch Robinson mellett mint most), de ő borzasztó fit lenne Rudy mellé
John Collins, Markkanen?
Kuzma, Rui még aki stretch four de ők max ilyen pad emberek és nem hiszem hogy NazReidet kezdőbe szeretnéd tenni
Negritis, a vajda
Markkanen szerintem jó fit lenne. Esetleg Portis. A fiatalok közül Jabari Smith vagy Kuminga is mozdítható szerintem.

Amúgy a Jazz azért is lenne jó partner mert ott bőven van akár kezdő kaliber PG is

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 944
Lively kozben out.
csebi
FLZOLI

John Collins, Markkanen?
Negritis, a vajda
Igen én sem látom. És ha jön még egy szörnyű meccs KATtol akkor még lentebb megy az értéke (ami sztem ndm lehet magasban a szerződése miatt sem).
csebi
Egy az egyben nehéz hasonló PF-et szerezni, másfajtából sincs sokkal jobb, csak Nesmith-félék.
Itt vmi szerkezetváltás kellene, vagy Ant helyett/mellé, Conley elé egy elsődleges labdakezelő.
több mint 1 éve
Lively kozben out.
csebi
FLZOLI

John Collins, Markkanen?
Negritis, a vajda
Igen én sem látom. És ha jön még egy szörnyű meccs KATtol akkor még lentebb megy az értéke (ami sztem ndm lehet magasban a szerződése miatt sem).

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
Lively kozben out.
csebi
FLZOLI

John Collins, Markkanen?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lively kozben out.
csebi

több mint 1 éve
Lively kozben out.

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 063
Korábban kezdődik a döntő ha mindkét focsoport sopréssel végződik?
FLZOLI
Nem

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Korábban kezdődik a döntő ha mindkét focsoport sopréssel végződik?

több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
hestegfaszmák

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 741
Ez az Indy jóval jobb csapat, aminek tartottuk őket, edzői szinten is simán lemeccseltek minket, csak a jobb játékosok (még) nálunk vannak. Még nem tudtam visszanézni teljes egészében ezt a meccset, de grat a csapatnak, eddig ami tőle tellett, azt megtette. Bárki bármit is mond, Keleten is végig kellett menni és a csapat 2 vereséggel abszolválta ezt.
Én nagyon vártam, hogy Porzi ma pályára lép legalább pár percre, hogy ne hidegen kezdje a döntőt, az, hogy ez nem történt meg, számomra most már végképp azt jelenti, hogy csak a porhintés megy vele kapcsolatban, nem fog már visszatérni, vagy csak akkor, ha nagyon ég a ház és akkor is csak pár percre.
Nyugatról számomra majdnem mindegy ki jut be, mindkét csapat szimpi, bár a Dallas nyilván közelebb áll a szívemhez. Legyen egy jó széria a döntőben, aztán meglátjuk.
Bocs Csebi, de a semleges szurkolók miatt most már azt mondom, legyen ott is söprés, ne legyen nagy különbség a pihentségben (másik oldalról viszont a Minny nem érdemelné meg, egy ilyen PO run után, hogy kisöpörjék)

Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
Egyèbkènt pont gondoltam erre csak nem mertem leírni, hogy ez egy ilyen párharc lehet, hogy 4-0-l hozzuk ès látszólag sima de valójában marha szoros ès lehetne majdnem fordítva is. Illetve pont a mai lehetett volna simább, ha a dobások (főleg a 3-ok) nagyobb százalékban bemennek. Ugyanakkor Brownt ki kellett volna szórni 😔

Porgra nagy szükség lesz, jó lenne ha felèpülne.
dande2
Porg mindenképp kell csak velük lehet esélyünk bármelyik nyugati csapat ellen. Ha ő nincs Horfordot megeszik bent és/se nagyon fognak kilépni rá Gaffoldék így bent nem lesz hely a jó 1-1-es párharcokra.

Mind a két Konf. döntő párharcról elmondható, hogy az nyer aki kevesebbszer lövi tökön magát a végén.
Ebből a szempontból a Mavs jelenleg a 4-ből a legjobb, mert ők teszik ezt legkevésbé magukkal.

Engem a pad mélysége is bánt, egyszerűen 0 az érték amit képesek hozzáadni a játékhoz, pontokhoz.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyèbkènt pont gondoltam erre csak nem mertem leírni, hogy ez egy ilyen párharc lehet, hogy 4-0-l hozzuk ès látszólag sima de valójában marha szoros ès lehetne majdnem fordítva is. Illetve pont a mai lehetett volna simább, ha a dobások (főleg a 3-ok) nagyobb százalékban bemennek. Ugyanakkor Brownt ki kellett volna szórni 😔

Porgra nagy szükség lesz, jó lenne ha felèpülne.

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Celtics a sírból visszahozva megnyeri a harmadik meccset is. Vajon melyik vereség fáj jobban a Pacers-nek, ez vagy az első meccsen elszenvedett L? És vajon a Pacers-T'wolves duó fog-e együtt többet nyerni a 2 főcsoportdöntőben, mint 1,5?
iktriad
Lehet, sok is volt az a 1,5-es elvárás a Pacers-T'Wolves duótól....

Nem megbántva a másik két csapat szurkolóit most már azt mondom legyen mind a két párharc 4-0 és a döntő előtt mindenki pihenjen rá és épüljön fel, hogy legyen egy baszó 7 meccs a döntőben.
KeyG
Livelyról tud valaki valamit?
Cowboykarcsi90
Ha Blakere gondolsz, ő itt van Pesten egy ideje, mert Ryan Reynolds nálunk forgat, 😀
több mint 1 éve
Megyünk a döntőbe! 🟢⚪️

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Azt a rhadt....
több mint 1 éve
Ez undorító volt hogy nem küldtèk le, ha nem lett volna szándèkos(amit akár hányszor nèzem, kètlek), akkor is