NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Egyrészt Kuzma>>Wood.aki Kuzmát komolyan gondolja az hülyeEzek mellett eszembe jutott még Isaac, ha egészségesnek hiszi a Minny, de Siakamot se érzem érinthetetlennek. Talán Kuzma?csak továbbra is kit hozol el?KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
egyre inkabb ugy erzem en is, hogy KATot cserelni kell, mert kb lesz a jovo evunk is utan nem tudom mi lesz. raadasul Conleyt is ugy hoztuk ide, hogy o tokeletes fit Gobert melle, KATnak mar kevesbe. csodot mondott ez a KAT-Gobert felallas egyutt, nagyon durva o meg def rating statok vannak.
csebi
meg kvázi a minny akkor annyit csinál hogy egy idősebb Jazz lesz ami Mitchell-t ANT-re cserélte
de legalább nincsenek pickek és mélység
Negritis, a vajda
Conley-Ant-McDaniels-vkiKAThelyett-Gobert
pad: Anderson, Prince, NAW. azert a POban 3 meghatarozo ember a padrol sztem mar eleg, mert beszukul.
csebi
John Collins?
Jerami Grant?
Negritis, a vajda
dawyd728
Isaac kuka, de eleve érte nem kell KAT-t beáldozni sztem
Siakam-Gobert sztem nem működne, valamint akkor megint kivesszük ANT kezéből a labdát
akit érdemes lehet megnézni az ugye Miles Bridges, de őt meg bármilyen csapatba érdemes megnézni kb
Negritis, a vajda
Másrészt arról beszélünk, h a valaki a kezdőben contender csapatban ki lehetne alkalmas játékos ezen 4-es mellé, aki jelenleg mozdíthatónak tűnik. Nem arról, h ezekért 1-1-ben KAT csere kellene. Simán lehetne kapni egyéb assetet is. Mondjuk a padra ráférne az upgrade.
Isaac esetében potenciálról beszéltem. MPJ-re is mindenki elsütötte a kuka szót tavaly..
Másrészt Edwards kezében van a legtöbbet labda, de az sem működik, ha csak az övében van. Kell másodlagos, harmadlagos ballhandler is egy ötösbe, hogy a végén szoros meccset amikor meg kell nyerni, ne a térdén járjon Edwards, ahogy ma is tette (védekezésben crunch timeban) btw.. Lowry és Leonard mellett Siakam elég jól szuperált, nem érzem a problémát.
több mint 1 éve
en mar ketelkedek abban, hogy KAT bkinek a rendszereben is elfogadhato vedo lehetne.nála fejben vannak problémák amit nehezebb eltüntetni
csebi
Jokicnál egyszerűen atletikussági problémák vannak hiába tudja hol kéne lennie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
en mar ketelkedek abban, hogy KAT bkinek a rendszereben is elfogadhato vedo lehetne.mindig van olyan csere, amire elsőre hülyeségnek tűnik, aztán a GM-ek mégis meglépik és egyebek. Ami így hirtelen eszembe jut most, egy Trae - KAT csere az Atlantával.jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
egyre inkabb ugy erzem en is, hogy KATot cserelni kell, mert kb lesz a jovo evunk is utan nem tudom mi lesz. raadasul Conleyt is ugy hoztuk ide, hogy o tokeletes fit Gobert melle, KATnak mar kevesbe. csodot mondott ez a KAT-Gobert felallas egyutt, nagyon durva o meg def rating statok vannak.
csebi
meg kvázi a minny akkor annyit csinál hogy egy idősebb Jazz lesz ami Mitchell-t ANT-re cserélte
Negritis, a vajda
Realitások talaján maradva, én látok fantáziát egy KAT - Anunoby, Trent Jr. cserében is. A Minny védelme szintet lépne, plusz scorer jönne a padra, a Raptors meg plusz opciót kapnak offenseben, kevésbé lenne Siakam függő, ráadásul a Nurse rendszerben még KAT-ből is elfogadható védő lehetne.
Antonius
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Antonius
1 702
mindig van olyan csere, amire elsőre hülyeségnek tűnik, aztán a GM-ek mégis meglépik és egyebek. Ami így hirtelen eszembe jut most, egy Trae - KAT csere az Atlantával.jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
Realitások talaján maradva, én látok fantáziát egy KAT - Anunoby, Trent Jr. cserében is. A Minny védelme szintet lépne, plusz scorer jönne a padra, a Raptors meg plusz opciót kapnak offenseben, kevésbé lenne Siakam függő, ráadásul a Nurse rendszerben még KAT-ből is elfogadható védő lehetne.
Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
?Wood lehet hasznosabb lnene mint Irving
csebi
de kevésbé káros
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
?mondjuk akkor már inkább a merevedést kérném visszafelé nem a fasztha jon Irving akkor addig nem fogok a Minnyvel foglalkozni. az bebaszna de nagyon.Már előre látom, hogy Towns megy a Dallasba, ott úgyis kell a magas, onnan meg jön Irving a kimaxolt szar szerződésével meg a csőcselék 🙂KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
pad: Anderson, Prince, NAW. azert a POban 3 meghatarozo ember a padrol sztem mar eleg, mert beszukul.
csebi
Jól mozgó és dobó magas elég sok helyre elfér szóval célpont az lesz már csak az árat kéne valahogy feljebb tolni.
Ha idén nem nyernek talán a Boston robbantható lesz.
FLZOLI
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
mondjuk akkor már inkább a merevedést kérném visszafelé nem a fasztha jon Irving akkor addig nem fogok a Minnyvel foglalkozni. az bebaszna de nagyon.Már előre látom, hogy Towns megy a Dallasba, ott úgyis kell a magas, onnan meg jön Irving a kimaxolt szar szerződésével meg a csőcselék 🙂KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Jól mozgó és dobó magas elég sok helyre elfér szóval célpont az lesz már csak az árat kéne valahogy feljebb tolni.
FLZOLI
csebi
több mint 1 éve
aki Kuzmát komolyan gondolja az hülyeEzek mellett eszembe jutott még Isaac, ha egészségesnek hiszi a Minny, de Siakamot se érzem érinthetetlennek. Talán Kuzma?csak továbbra is kit hozol el?KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
csebi
John Collins?
Jerami Grant?
Negritis, a vajda
dawyd728
Isaac kuka, de eleve érte nem kell KAT-t beáldozni sztem
Siakam-Gobert sztem nem működne, valamint akkor megint kivesszük ANT kezéből a labdát
akit érdemes lehet megnézni az ugye Miles Bridges, de őt meg bármilyen csapatba érdemes megnézni kb
több mint 1 éve
ha jon Irving akkor addig nem fogok a Minnyvel foglalkozni. az bebaszna de nagyon.Már előre látom, hogy Towns megy a Dallasba, ott úgyis kell a magas, onnan meg jön Irving a kimaxolt szar szerződésével meg a csőcselék 🙂KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
csebi
FLZOLI
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Ezek mellett eszembe jutott még Isaac, ha egészségesnek hiszi a Minny, de Siakamot se érzem érinthetetlennek. Talán Kuzma?csak továbbra is kit hozol el?KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
csebi
John Collins?
Jerami Grant?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Már előre látom, hogy Towns megy a Dallasba, ott úgyis kell a magas, onnan meg jön Irving a kimaxolt szar szerződésével meg a csőcselék 🙂KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
nem tudom. oldja meg vhogy Connelly, ha mar o keverte ezt az egesz szart. nagyon sokaig vedtem KATot, de negyes poszton nem csinal semmit kb. Barkley is ezt rojja a szemere, hogy nem all be post upbe, igy elveszik a magassagi folenye is ...csak továbbra is kit hozol el?KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
csebi
John Collins?
Jerami Grant?
még talán tóbiás lenne a legjobb fit Gobert mellé, de a philly meg minek menne rá a kat-embiid duóra?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
csak továbbra is kit hozol el?KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
csebi
John Collins?
Jerami Grant?
még talán tóbiás lenne a legjobb fit Gobert mellé, de a philly meg minek menne rá a kat-embiid duóra?
több mint 1 éve
KATnak meg mindig joval tobb erteke van mint Gobertnek, abbol a cserebol kell szerezni embert plusz picket, es azert a melyseggel sem ertek egyet mar:jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
jah csak kit hozol helyette?Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
csebi
több mint 1 éve
Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálniigen, Ant megmutatta megint, hogy ha ugy van ra lehet epiteni. van is vmi elkepszto stat, hogy legfiatalabb jatekos, aki POban 40+ pont meg 5+ harompontos meccsen.
Antonius
több mint 1 éve
a ligatörténet első kosarasa, aki az első ötven mérkőzését 25 pont, 10 lepattanó és 5 assziszt fölött átlagolta a rájátszásbanelég beteg stat
több mint 1 éve
Antonius
1 702
Minny-t sajnáltam, itt lett volna a lehetőség elvenni a pályaelőnyt és párharcot csinálni ebből, de ha Murray így dob, nem nagyon lehet megverni a Denvert. Btw, nem esne le az állam, ha nyáron KAT-ot cserélnék, nem akar működni ez a 2 magasos felállás (bár lehet megnézik még jövőre is). Nets nagyon vadászni fog elérhető szupersztárra a nyáron. Mondjuk oda Lillardot nagyon adnám (egy Dame-Bridges-Johnson-FS-Claxton kezdő... atyavilág) , de szegény ember Lillardjaként Bealt is meg lehetne próbálni
Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
Morant játéka kérdéses a ma esti Lakers elleni meccsre, game time decision. Nélküle nem sok esélyt adnék a Grizzliesnek.
Sixo
Akkor ez eldőltLátom ragadt rád is valami az évek alatt a jinxelés művészetében padawan!
Ja Morant (right hand soreness) OUT for Game 2 pic.twitter.com/K9dYecGBTU
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 19, 2023
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Már érettWashington has dismissed GM Tommy Sheppard, source tells ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) April 19, 2023
több mint 1 éve
Akkor ez eldőltJa Morant (right hand soreness) OUT for Game 2 pic.twitter.com/K9dYecGBTU
több mint 1 éve
én nyilván puhapöcs vagyok, de már játékoskoromban sem szerettem a levegőben levő ellenfél bármilyen kibillentését, simán automatikus F2-t írnék elő errefőleg hogy eszébe se jutott a labdát megjátszani
slowmotion
ez nem csak F2, ez 1 meccs skip instant
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Jézusom szegény Randle, nem elég neki a már meglévő sérülése, még egy ilyen esés+érkezés ...
THIS RANDLE DUNK 😳
Jarrett Allen was called for a flagrant 1 pic.twitter.com/8Osbh6ayXR
Sixo
NBA stat of the day #253:
— NBA Stats (@sports_mediocre) April 19, 2023
There are 305 players with 90+ FGA in the playoffs in the last 10 years
eFG% ranks:
303rd: Julius Randle
304th: RJ Barrett
🥶🥶
több mint 1 éve
Jézusom szegény Randle, nem elég neki a már meglévő sérülése, még egy ilyen esés+érkezés ...én nyilván puhapöcs vagyok, de már játékoskoromban sem szerettem a levegőben levő ellenfél bármilyen kibillentését, simán automatikus F2-t írnék elő erre
THIS RANDLE DUNK 😳
Jarrett Allen was called for a flagrant 1 pic.twitter.com/8Osbh6ayXR
Sixo